Kimdir

Eyüp Aksu Kimdir, Nerelidir? Eyüp Aksu’nun Kaç Taksisi Var?

Eyüp Aksu Kimdir, Nerelidir? Eyüp Aksu’nun Kaç Taksisi Var?. Son günlerde yaptığı yorumlarla gündeme gelen İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı (İTEO) Eyüp Aksu, en çok merak edilen isimler arasında yer alıyor. İTEO – İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı ve TŞOF İstanbul UKOME Temsilcisi olan Eyüp Aksu hakkında tüm merak edilenleri bu makalemizde paylaştık.

Eyüp Aksu Kimdir, Nerelidir?

Eyüp Aksu, 15 Kasım 1976 Erzincan doğumludur. Erzincan’ın Refahiye ilçesine bağlı Tekkecik Köyü’nde dünyaya geldi. Eyüp Aksu, ilkokul ve liseyi Erzincan’da tamamladı ve 1993 yılında İstanbul’a taşındı. Eyüp Aksu, 7 Ocak 2018 tarihinde yapılan İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanlık seçiminde oda başkanlığına seçilmiştir. Eyüp Aksu, İTEO – İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı ve TŞOF İstanbul UKOME Temsilcisi’dir.

İlk olarak 1995 yılında taksiciliğe başlamış ve bugüne kadar aynı mesleği yapmıştır. Birçok sivil toplum kuruluşunda görev alan Aksu evli ve 3 çocuk babasıdır. Şuan da İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanlığını yürütmektedir.


Twitter : Eyüp Aksu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu