PUBG Mobile’da Seyirci Modu Nasıl Devre Dışı Bırakılır?

Hem Android hem de iOS’ta milyonlarca takipçisi olan PUBG Mobile, bu battle royale oyunu, oyunun yükseldiği tek yön. Google’ın Play mağazasında ve iOS App Store’da bulunan oyun, her gün daha fazla indirme ve oyuncu toplar. Oynanışları aynı kontrolleri ve parametreleri içeren bir oyun için, her turun sonucu yüz oyuncunun bin kararına bağlı olduğu için oyunun öngörülemezliği.

Zafer, kimin yüz oyuncuyla savaşta solda durmasına bağlı olsa da, takımlar olarak gruplama zafer şansını arttırır. Bu sosyal etkileşimler arkadaşlık istekleri ve klan üyeliklerine dönüşme eğilimindedir. PUBG Mobile 0.12.0 güncellemesi ile gelen yeni bir özellik, kullanıcı tabanında bazılarını ve bazılarını karşılayan birkaç dalgalanma yaptı. PUBG’deki Seyirci Modu, kullanıcıların diğer oyuncuları izlemesini veya izlemesini mümkün kıldı.

Seyirci Modu Nedir

PUBG Mobile 0.12.0 güncellemesi ile sunulan seyirci özelliği, arkadaşlarınızın veya mürettebat üyelerinizin veya klan arkadaşlarınızın canlı maçlarını görmenizi veya görmenizi sağlar. Lobide arkadaşlarınızı beklerken ya da daha sonra kendi oyunlarınızda kullanabileceğiniz yerler hakkında bilgi edinmek veya diğer oyuncuların oyunlarını izlemek istiyorsanız zaman öldürmek için harika bir yoldur.

PUBG Mobile’da Seyirci Modu nasıl devre dışı bırakılır

Seyircilerin gizliliği tercihlerinize göre ayarlanabilir. Bu özellikten memnun olan çok sayıda izleyici olmasına rağmen, seçenekle o kadar mutlu olmayanlar da var. Herkes oynarken başkalarının onları izleyebileceği konusunda rahat değildir. Sosyal bir egzersiz olarak değil bir oyun olarak gören kullanıcılar için bu, onlar olmadan daha iyi oldukları istenmeyen bir ilgi. Bu, kendilerini özgürleştirmek için bir seçenek arayan hoşnutsuz ve huysuz kullanıcılarla sonuçlandı. Neyse ki, geliştiriciler kullanıcıların bu özellikte yaşayabileceği sorunları öngörmüş ve oyunculara PUBG Mobile’da Seyirci Modunu devre dışı bırakma seçeneği sunmuştur. PUBG Mobile’da seyirci modunu devre dışı bırakmak, herhangi bir üçüncü taraf uygulamasına bağımlı olmanıza veya oyununuzda önemli değişiklikler yapmanıza gerek yoktur. Oyun geliştiricilerin, premium içeriğe erişmenizi sağlayan bazı oyunlarda olduğu gibi veya reklamlardan kurtulmak için size yayıldığı gizli ücretler yoktur.

Ücretsiz olarak yapabilirsiniz.

Adım 3: Uygulama Çekmecenize gidin ve telefonunuzda PUBG Mobile’ı başlatın.

Adım 2: Oyunu telefonunuza yükleyin.

Adım 3: Oyun yüklendikten sonra, ‘Ayarlar’ simgesine tıklayın.

Adım 4: Ayarlar’daki ‘Temel’ sekmesini tıklayın.

Adım 5: Ayarlar menüsünün Temel sekmesinde, ‘İzleyicilere İzin Ver’ seçeneğini bulana kadar aşağı kaydırın ve devre dışı bırakın.

Bu adımları izlemek, diğer kullanıcıların katıldığınız oyunları görüntülemesini engelleyecektir.

-PUBG Mobile’da Kariyer Sonuçları Nasıl Gizlenir?

 

-PUBG Mobile Sonraki Güncellemesi 7 Mayıs’ta Geleceğini Onayladı: Bilmeniz Gereken Her Şey

 

 

0 0 0 0 0 0
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki içerik:

Netflix Hesabınızdan Bağlı Cihazları Bulma ve Kaldırma

Makale gönderim sistemimize hoş geldiniz

Galeri Alanı

828 x 478