Kamu Personel Alımları

15200 TL Maaşla Kamuya Personel Alımı

Kamuda sözleşmeli olarak çalışacak 4/B Memur Alımları  için başvurular alınıyor. Ayda 15200 TL Maaşla Kamuya Personel Alımı yapılacağı duyuruldu ve çok sayıda başvurunun olduğu belirtildi.  Bir kamu üniversitesine sözleşmeli bilişim uzmanları alınacağı ilan edilmişti. Üniversiteye yüksek maaşla güncel memur alımı başvuru detaylarını bu yazımızda hazırladık. Necmettin Erbakan Üniversitesinin sözleşmeli bilişim personeli alımı için tüm ayrıntıları makalemizde bulabilirsiniz…

15200 TL Maaşla Kamuya Personel Alımı

6 Ekim 2021 tarihine kadar sürecek olan başvurular, üniversitesinin internet sitesinde İş Talep Formunu doldurarak başvuru işlemine başlayabilirsiniz. Başvuru yapacak adaylar 6 Ekim 2021 tarihine kadar başvurularını talep formunu doldurarak yapabileceklerdir. Üniversitenin internet sitesinde yer alan iş talep formu dolduran adayların başvuruları kabul edilmiş sayılıp başvuru  işlem başlatılacak.  Başvuran adaylar formu doldurduktan sonra formun çıktısını alarak gerekli imza ve fotoğraf yapıştırdıktan sonra şahsen veya posta ile Üniversitenin ilgili birimine göndermesi gerekiyor.

Diğer Kamu iş ilanları için TIKLAYINIZ


Sözleşmeli Memur Alımına Kimler Başvurabilir?

2 .NET Yazılım Uzmanı ve 1 Sistem Uzmanı Alımı Başvuru Şartları Şu Şekildedir:

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde sayılan genel şartları taşımak,
Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak,
Başvuru kılavuzunda yer alan diğer özel koşulları taşımak da gerekiyor.
Kamu personeli alımı mezuniyet şartları
Başvuru için bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmak.

Ayrıca fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümü mezunları da başvurabilir.


Memur Alımı Ücretlendirme ve Tecrübe Detayları

Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda ücret tavanı iki katını geçemeyecekler için en az 3 yıllık, üç kat ve üzeri için en az 5 yıllık mesleki tecrübeye sahip olmak gerekiyor.

Sözleşmeli bilişim personeli maaşı güncel olarak 0rtalama 7 bin 600 TL’dir. İki katı ve 3 katı olarak bu ilanda ücretlendirme olmaktadır.

Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek.


Başvuru Kılavuzu İçin TIKLAYINIZ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu