Yaşam

2022 Burç Yorumları! 2022’de Burçları Neler Bekliyor?

2022 Burç Yorumları! 2022’de Burçları Neler Bekliyor?. 2022′ ye girdiğimiz bu günlerde 2022’nin En Şanslı Burçları Hangi Burçlar? 2022 yılının geçtiğimiz yıllara göre daha zor geçeceğini belirten Astrologlar; 2022 Burç Yorumları yapan Dinçer Güner ve 2022 Burçlarının Aşk Yorumları yapan Nuray Sayarı, bazılarımızın hayatındaki fazlalıklardan kurtulduğu yeni kararlar aldığı, bazılarımızın ise tertemiz başlangıçlar yaptığı, bazılarımızın da çözümsüz kalan konuları çözüp yeniden doğduğu bir yıl olacağını da söylemekteler. Aynı zamanda Ünlü Astrologlar 2022 yılı için burçların yorumlarını yaparken, gökyüzüne bakıldığında  2022 yılını 4 dönemde incelediklerini de söylemektedirler. Bu yazımızda 12 burcun özelliklerini ele alacağız.

Nuray Sayarı Koç 2022 Burç Yorumu

2022 yılı aynı zamanda eğitim, kariyer ve iş alanında çalışanlar için astroloji açısından da verimli sonuçlar yılı olacak. İşinize daha fazla zaman ayırmanız gerekebilir, bunun sonucunda aileniz, yakınlarınız ve sevdiklerinizle kaliteli zaman geçiremezsiniz. 2022 yılında işiniz ve işiniz için destek alabileceğiniz yerlerden yeni ilişkiler kuracaksınız.

Bekar olanlar ilginç insanlarla tanışacaklar. Ailenizin sağlığı da artacağı için işler daha iyiye gidecek. Duygusallık ve romantizm beklenmelidir. Sağlığınız ve zindelik seviyeniz pek umurunuzda olmayacak. Yeni bir egzersiz türü veya yeni bir hobi ile nasıl rahatlayacağınızı öğrenmeniz çok önemlidir.

Oğlak burcundaki Güneş, 2022 yılında Koç kurumsal merdiveni tırmanmak için yoğun bir istek duymasını sağlayacaktır. Hayatlarında kendilerini üretken ve anlamlı hissetmelerinin tek yolu bu olacaktır. Başarıya ulaşmak için hiçbir şeyden vazgeçmezler ve statü onlar için önemli olacaktır. Şubat ayının sonunda Oğlak burcundaki Venüs ile Koç burcu insanları aşk ilişkilerine çok ciddi, pratik ve temkinli bir şekilde yaklaşacaklar. Kısa süreli bir aşkla ilgilenmeyecekler çünkü bu yıl bunu zaman kaybı olarak görecekler.

Mart ayına girerken, Kova’daki Venüs ve Merkür, herhangi bir durumda kâr ve zararı hızlı bir şekilde analiz etmek için büyük iş yetenekleri ve yüksek ayrım gücü ile Koç burcunda doğan işadamları ve tüccarlar için faydalı olacak. Öte yandan Venüs, bu zaman diliminde birikmiş servetinizde bir artış görecek olan çok belirgin bir “Dhan yoga” yapar. Profesyonel olarak, bu, muhtemelen iyi iş teklifleri alacağınız harika bir zamandır.

Nisan ayında Jüpiter Balık burcunda, artan zenginlik ve refah için fırsatlar getirebilir. Heyecan verici maceralar ufkunuzu genişletecek ve hayata bakış açınızı genişletecek. Mayıs ayında Koç burcundaki Venüs, kendinizi her zamankinden daha güzel ve popüler hissedeceğiniz için aşk hayatınız için en iyi dönemlerden biri olacaktır.

Haziran ayında Mars ve Jüpiter kavuşumu, enerji, inisiyatif ve cesaret gerektiren yeni bir şeye başlamak için mükemmel bir zamandır. Fiziksel güç ve ayrıca bir şeye nasıl ve ne zaman başlayacağınız konusundaki içgüdünüz artacaktır. Büyük başarılar elde etmek için özgüvene sahip olacaksınız. Ekim 2022’de gerçekleşecek Güneş Tutulması, kendinizi güvensiz ve endişeli hissetmenize neden olabilir, aynı zamanda sizi gelecekteki bir hedefe ulaşmaya teşvik eder. Karar vermek daha kolay olacak ve belirsizliğin yerini iç denge alacak.

Yıl sonuna kadar Merkür gerilemesi, iletişim ve teknoloji arızaları, sinirsel kaygı, seyahat gecikmeleri ve kayıp eşya potansiyelini beraberinde getiriyor. Ayrıca bir şeyler üzerinde durmayı, geçmişi hatırlamayı veya beklenmedik bir şekilde geçmişinizden insanlarla tanışmayı bekleyebilirsiniz.


Koç Aşk Burç 2022

Koç aşk burç 2022’ye gelince, 2022 yılında doğan Koç güzel bir aşk hayatının tadını çıkaracak. Çiftlerde duygusallık artabilir. Ortaklardan romantik jestler bekleniyor. Bekarlar için bu yıl sevdiklerinizle evlenebilirsiniz. Çiftler eşleriyle birlikte muhtemelen birkaç çatışma ve çatışma yaşayabilirler, ancak karşılıklı iyi niyet ve anlayış, küçük veya en önemli krizleri çözecektir.

Koç Kariyer Burç 2022

Vedik Astrolojiye dayalı Koç 2022 kariyer burçlarına gelince, iyi kariyer fırsatları görüyoruz. Aktif eylem ve önemli kararlar almak için en uygun zaman Mayıs ortasından Ekim ayına kadardır. Kasım ve Aralık ayı Koç burcu olanların enerjisini yavaşlatacaktır. Sorunları olabilir: güvenilmez ortaklar onları yüzüstü bırakır, personel veya mali sorunlar başlar. Her türlü kredi almaması, para yatırmaması, büyük harcamalar yapmaması, önemli sözleşmeler imzalamaması tavsiye edilir. Bu burçtakilerin durması, dinlenmesi ve gelecek planları hakkında düşünmesi daha iyidir.

Koç Eğitim Burç 2022

Koç Eğitim Falı 2022, Koç burcu öğrencilerinin bu yıl akademik hayatlarında büyük ihtimalle olumlu sonuçlar elde edeceklerini gösteriyor. Başlangıçta, gezegenlerin ve nakshatraların hareketine göre, Koç burcu olanların akademik yaşamları, yılın başından, yani Ocak’tan Mart’a kadar karışık sonuçlar vereceğinden, karışık sonuçlar elde edilecektir ve daha sonra, Temmuz’dan Kasım’a kadar öğrenciler, verimli sonuçlar.

Koç Finans Burç 2022

Koç burcu finansal burç 2022, Koç’un yıl boyunca finansal istikrarı koruyacağını ortaya koyuyor. Bununla birlikte, hem büyük harcamalar hem de önemli harcamalar olasıdır. Ancak satın alımlar gerçekten değerli olacak. Ayrıca, Nisan ayında beklenmedik karlar mümkündür. Akıllıca yatırım yapılırsa para kolayca ve akıllıca gelir. Bununla birlikte, 2022’de Koç çok fazla gereksiz harcama bekliyor: eğlence ve eğlence, seyahat arzuları, gereksiz satın almalar ve hediyeler.

Koç Ailesi Burç 2022

Koç ailesi burç 2022’ye göre, yılın başlangıcı Koç burcu olanların için çok hayırlı olacaktır. Jüpiter ve Satürn dördüncü evin özelliklerini birleştirdi, bu nedenle ailelerinde barışçıl ve samimi bir atmosfer olacak. Yıl sonuna kadar evde sizi mutlu edecek bazı uğurlu törenler de olabilir. Ayrıca manevi ve hayırsever faaliyetlere meyledecek ve daha rahat hissedeceksiniz.

Koç Çocuk Burç 2022

Çocuklarınız için ise 2022 Koç Çocuk Burçlarına göre yılın başlangıcı olumlu olacaktır. Beşinci evdeki Jüpiter’in tam veçhesi sayesinde çocuklarınız ilerleme kaydedecektir. Yeni evlilerin iyi haberlerle kutsandığına dair güçlü bir işaret var. Çocuklarınız akademik olarak ilerleyecek. Evlenebilecek yaşta ikinci bir çocuğunuz varsa, evlilik törenini yapabilir. 13 Nisan’dan sonra biraz zor bir dönem olabilir.

Yıl sonunda, Yay burcundaki Güneş geçişi, bir çocuğun edinimi için çok iyi bir yoga yaratır. Eğer çocuk sahibi olamıyorsanız, o zaman o acınız ve üzüntünüz bitmiştir.

Koç Evliliği Burç 2022

2022’deki evlilik hayatınıza gelince, bu, Koç Evlilik Burç 2022’ye göre Koç adayları için çok iyi bir yıl. Şans ve iyiliğin evrensel efendisi Jüpiter, yılın büyük bir bölümünde on birinci evlilik evinizde. Bu, evliliğin veya ciddi bir aşk ilişkisinin güçlendiğinin kozmik işaretidir. Bekarlar bilinçli kalmalıdır. Eşiniz öne çıkıyor ve muhtemelen sizden daha zengin.

O, sizi her yönden iyi kılma gücüne sahiptir. Kulağa ideal aşkınız gibi geliyor. Aşk Evinizden açı yapan Jüpiter, sosyal çevrenizi de genişletecektir. Kalpten daha fazla arkadaş edineceksin. Daha fazla partiye gideceksin ve belki de kendi partilerinden daha fazlasını atacaksın. Aşkınız evliliğe doğru ilerleyecek, tüm evli insanların hayatları bu yıl çok iyi kalacak.


Koç Burcu 2022

2022 Koç burcuna göre, bu yıl işletme sahipleri için çok şanslı olabilir. Aile üyelerinden tam destek alabilirler ve bu da işinizi büyütmenize yardımcı olabilir. Yeni iş girişimleri ışığı görebilir ve verimli olacaklardır. Yeni başlayanlar için de yıl olumlu olabilir.

Sizinle ortak iş yapan kişiler 2022 yılında iyi kazançlar elde edecekler. Yeni alanlara yatırım yapmak bu yıl size kazanç sağlayabilir ve işle ilgili yeni fikirlere ilgi duyabilirsiniz. Bazıları için kartlardaki bir kariyer nedeniyle denizaşırı seyahatler. İşyerinde üst makamlardan gelen dolandırıcılıklara ve sıkıntılara karşı dikkatli olun.

Yıl ortası civarında, iş adamları bazı kayıplarla karşılaşabilir. Ayrıca farklı yurt dışı bağlantılarınız ve kariyer fırsatlarınız olacak ve bu süre zarfında resmi amaçlarla yurt dışına seyahat etme fırsatınız da olacak. Siz de bu yolculuktan ve yabancı kaynaklardan kazanç sağlama olanağına sahip olacaksınız.

Yıl sonuna kadar iş yapan insanların biraz daha dikkatli hareket etmesi gerekecek. Bir tür kayıp yaşamanız gerekebilir. Bu yüzden uyanıkken, çeşitli yeni anlaşmalar ve anlaşmalar üzerinde çalışırken görüleceksiniz.

Koç Emlak ve Taşıt Falı 2022

Koç araç tahminleri 2022’ye göre araçlar için Karka, Vedik Astrolojide Venüs’tür. Başlangıçta bu yıl boyunca, Venüs Oğlak evinde bulunur ve taşınmaz varlıkların ve mülkün Dördüncü evinde doğrudan bir yönü vardır. Bu nedenle, yılın başında bir araç satın alma şansınız var. Uzun ömürlü olması için uğurlu bir günde bir araç satın almanız önerilir.

Satürn 10. evde bulunduğundan, Satürn’ün yedinci yönü dördüncü evde olduğundan, size veya aracınıza zarar verebilecek olan Koç burcu olanlar aracı sürerken çok dikkatli olmalıdır.

Bu yıl, Jüpiter’in evin ve mülkün Karka’sı 11. evde yer alıyor ve dolayısıyla bu yıl, Koç Mülk Horoskopu 2022 tahminlerine göre bir arazi/mülk satın alma şansınız yüksek olacak. Sıkışmış mülkle ilgili herhangi bir çalışma yerine getirilecektir.

Koç Servet ve Kar Burç 2022

Bu yıl Koç burcu olanlar için bazı finansal zorluklar getirecek. Finansmanla ilgili bazı sorunlarla karşılaşmanız gerekebilir. Ancak bundan sonra sürekli ilerleme yönünde ilerleyeceksiniz. Nisan-Eylül arası geliriniz için çok iyi olacak. 2022 Koç burcuna göre, Jüpiter’in geçişi sizi maddi olarak güçlendirecek ve her türlü zihinsel sıkıntıdan kurtulmanızı sağlayacaktır.

Yıl sonuna kadar, Koç Servet ve Kâr Horoskopu 2022’ye göre servetinizde ve kârınızda iyi bir ilerleme göreceksiniz. Yıl sonunda zodyakınızın ilk evinde Rahu’nun bulunması size birçok kazanç fırsatı verecektir. para. Bu dönemde hastalığınız için çok para harcayacağınız için masraflarınız da artacaktır. Bu nedenle Koç’un para biriktirmenin onlar için çok önemli olduğunu unutmaması tavsiye edilir.

Koç Sağlık Burç 2022

Koç Sağlığı burç 2022, genel sağlığınızı iyileştirmek için günlük rutininize sağlıklı beslenme, yoga, meditasyon ve egzersizi dahil etmenizi öngörüyor. Yıl sonuna kadar, Koç burcu, uygun şekilde bakılırsa ve sağlıklı bir diyet takip edilirse, uzun süreli hastalık olmadan sağlıklı bir yıl geçirmelidir. Mutlu ve zihinsel olarak huzurlu olmanız muhtemeldir.

2022’de Koç İçin Şanslı Sayı

Koç’un yönetici gezegeni Mars’tır ve Koç burcu olanlar için şanslı sayı altı ve dokuz olarak kabul edilir. Astrolojiye göre 2022 burç, bu yılın sizin için son derece faydalı olacağını ve bu yıl hayatınızın her alanında başarılı olacağınızı gösteriyor. Bu yılki gezegensel etki, Satürn ve Jüpiter’in uğurlu Evlere yerleştirilmesiyle Koç burcu olanların üzerinde çok olumlu.

Lordunuz Mars bu yılın büyük bölümünde dost topraklarda olacak ve bu nedenle sizin için harika bir sıçrama tahtası olacak. Size şık bir şekilde ilerlemek için enerji verecektir. Zekanız ve bağlılığınız sizi yeni yerlere götürecek ve tüm yıl boyunca yeni büyüme ve refah yollarını keşfedeceksiniz.

Koç Burcu 2022: Astrolojik Çözümler

  • Size şans ve servet getirebileceği için kırmızı renkli bir kravat veya mendil kullanın.
  • her gün aynı şekilde ibadet edin.
  • Perşembe günü ibadet yerinde bağışlayın.
  • Perşembe günü oruç tutun.

Nuray Sayarı Boğa 2022 Burç Yorumu

Boğa burcu olan insanlar, 2022’nin hemen başında bazı iyi haberler bekleyebilirler. Harika değil mi? Bu nedenle, tüm önemli programlarınızı, toplantılarınızı, girişimlerinizi vb. yılın başında en iyi şekilde yararlanmak için planlamaya çalışmalısınız. Eylemlerinizin ve başarılarınızın birbiriyle arzu edilen senkronizasyonu, 2022’deki başarılı girişimlerinizin ve başarılarınızın en büyük nedenlerinden biri olabilir. Muhtemelen birçok Boğa insanı çeşitli şeyler planlarken, birçoğu sadece ipuçlarını takip eder.

Boğa burcu ‌2022’ye göre, bu yıl Boğa burcu için Burç 2022 tahminlerine göre önceki birkaç yıldan daha iyi bir dönem gibi görünüyor. Jüpiter’in Balık burcuna girmesi ile tüm sorunlarınız çözülecektir. Kişisel ve profesyonel yaşamınızda daha iyi bir karar verme ve düşünme duygusu olurdu, ancak Kova evindeki Satürn biraz baskı yaratıyor. Mars’ın yıl boyunca burcunuzdan geçiş yapması genel olarak keyifli bir dönem getirecektir.

2022 yılı, iyi şeylerin daha kolay gelecek gibi göründüğü mutluluk ve iyimserlik zamanıdır. Daha sosyal hissedeceksiniz ve herkesle iyi ilişkiler bekleyebilirsiniz. Aktivitelere olan ilginizin artması ve sizi uzun mesafeli seyahat çalışmaları için sıraya koyması muhtemeldir. Yatırım, iş anlaşmaları veya iyi şanslar için servetinizi artırabilirsiniz. 2022’de Merkür gerilemesi, iletişim ve teknoloji arızaları, sinirsel kaygı, seyahat gecikmeleri ve kayıp eşyalar için potansiyel getirebilir. Ayrıca bir şeyler yapmayı ve geçmiş hakkında düşünmeyi veya beklenmedik bir şekilde geçmişinizden insanlarla tanışmayı bekleyebilirsiniz.

Haziran ayında Venüs geçişi hayatınızın en güzel zamanlarından biridir. Sevgi ve şefkat yaymak ve almak sizin için kolaydır ve her zamankinden daha çekici, çekici ve popüler olacaksınız. Bu, eğlence, eğlence ve partiden zevk almak için değil, aynı zamanda çocuklarla eğlenmek ve neşelenmek için rahatlık içinde dinlenmek için uygun bir zamandır. Aynı zamanda yaratıcı çalışma, alışveriş ve diğer finansal konular için de uygun bir zamandır.

Ekim ayında Jüpiter, artan zenginlik ve refah için fırsatlar getirecek. Yeni maceralar ufkunuzu genişletecek ve hayata bakış açınızı genişletecek. Bu, manevi ve dini bir büyüme dönemi olmalıdır. Ancak Jüpiter gerilemesi sırasında fazla özgüvenli ve aşırıya kaçmamaya özen gösterin.

Yıl sonuna kadar Satürn, 2022 Boğa yaşam tahminlerine göre bir dönüm noktası olabilir. Hırslarınız dağınıksa, hedeflerinizi yeniden değerlendirmeniz gerekebilir. Taktik bir geri çekilme veya biraz uzlaşma en iyi seçenek olabilir. Hayatın bu zor ve yorucu aşaması geçtikten sonra, güveniniz ve coşkunuz geri dönecek. Daha sonra bir amaç duygusu yaratmak için sizinle birlikte yeni temeller oluşturmaya başlayabilirsiniz.


Boğa Aşk Burç 2022

Boğa Burç 2022’ye göre, partnerinin desteğini gönülden alacaklar ve o, hayatta ilerlemeniz için büyük bir teşvik olacak ve size bir özgüven duygusu yerleştirecekler. Şu an için partnerinizle herhangi bir anlaşmazlık veya anlaşmazlık yaratmadığınızdan emin olmalısınız. Boğa burcunun 2022 yıllık burç yorumuna göre bu yıl Boğa insanının aşk hayatında mutluluk olacak ve özellikle 2022 yılının ortası aşk hayatınız için çok uğurlu.

Boğa Kariyer Burç 2022

Boğa burcu için bu yıl, Boğa Yaşamı 2022’ye göre harika bir yıl olacak. Basitçe, Jüpiter yılın büyük bir bölümünde 11. evinizde olacak ve iş yerinizde çok kazanç diyebilirsiniz. Siz de işin içindeyseniz daha iyi kazançlar olacaktır. Yılın ilk bölümünde, ev içi refah ve mutlulukla ilgili 4. evinizdeki Satürn açısı nedeniyle bir noktaya kadar yer değiştirme de mümkündür.

İş arayanlar yerleşmek için bir zaman bulacaktır. İş, bir önceki yıla göre daha iyi kar getirecektir. Mali dolandırıcılığa dikkat edin ve her duyduğunuza inanmayın. Genel olarak, Boğa burç ‌2022 tarafından tahmin edildiği gibi, Satürn bu yıl dokuzuncu evde geçiş yapacağından, Boğa için refah güvence altına alınmıştır.

Boğa Eğitim Burç 2022

Boğa eğitim burç 2022, bu yılın Boğa öğrencileri için olumlu olacağını öngörüyor. Burç, öğrencilerin akademisyenlerine olan ilgilerinin ve odaklanmalarının artacağını gösteriyor. Öğrenciler ayrıca yükseköğretime gitme şansına sahiptir ve yarışma sınavlarına hazırlanan öğrenciler Nisan ayından sonra başarılı olacaktır.

Boğa Finans Burç 2022

2022 Boğa burcu tatmin edici bir mali yıla işaret ediyor ve birçok fırsatla karşılaşabilirsiniz. Sosyal sorumluluklar veya uğurlu bir törenin kutlanması harcamaları artırabilir, ancak yıl ilerledikçe servetinizde ve servetinizde iyi bir büyüme görebilirsiniz. 2022 ortası, uzun vadeli yatırımlar ve Boğa Yıllık Burç 2022’nin öngördüğü gibi finansal planlarınızın uygulanması için iyidir. Eylül ortasına kadar, önemli bir plan ve yeni bir yaşam tarzı ile finansal durumunuzu yeni zirvelere taşıyabilirsiniz. düşünmek. Ama dikkatli olun.

Boğa Ailesi Burç 2022

Boğa Ailesi Burç 2022’ye göre Boğa için, ufkunuzu genişleten farklı bir yere taşınacak veya erişebileceksiniz. Belki de aile, yeni bir aile üyesinin gelişiyle genişleyecektir. Bu burçta olanların farklı türden taze deneyimlere açılabilirler. Ailevi sebeplerden dolayı uzun mesafeli yerlere seyahat etmek zorunda kalabilirsiniz. Sonuç olarak, aileniz veya toplum ilişkileriniz çok gelişmeli. Boğa burcunun yıllık 2022 tahminleri, operasyon üssünüzün yeni bir yere taşınabileceğini ve bir mülk takası veya alım satımı ile iyi iş çıkarabileceğinizi ortaya koyuyor.

Boğa Çocuk Burç 2022

Boğa burcu 2022’ye göre, yılın başlangıcı orta derecede hayırlı olacaktır. Çünkü çocuklarınız sıkı çalışmaları sayesinde ilerleme kaydedeceklerdir. Zihinsel yetenekleri sayesinde amaçlarına ulaşırlar. Nisan ayında Jüpiter’in transit geçişi ve Jüpiter’in beşinci evde görünümü ile yeni evliler iyi haberlerle kutsanabilir. Boğa burcu 2022’ye göre çocuklarınız önemli ilerlemeler kaydedecek. İlk çocuğunuzdan mutlu haberler alınacak ve çocuklarınızın eğitim alanında sürekli ilerlediğine dair hayırlı belirtiler var. Çocuklarınız evlenme çağındaysa, o zaman bir evlilik töreni kutlayabilir.

Boğa Evlilik Burç 2022

Boğa Evlilik Burç 2022’ye göre Boğa için yıl, mevcut durumları iyileştirmeye ihtiyaç olduğunu gösteriyor. Aile üyelerinize ve yakınlarınıza karşı taahhütler, evlilik hayatınıza pürüzsüzlük ve huzur katabilir. Jüpiter’in açısı tüm şüpheleri ve kafa karışıklığını ortadan kaldıracak. Oyunculuk arama eğiliminiz, siz ve eşiniz arasında sorunlar veya mesafeler yaratabileceğinden dikkatli olun.

Venüs, partnerinizle çok ihtiyaç duyduğunuz duygusal bağı size sağlayacaktır. Boğa’nın ‌yaşam tahminleri 2022‌’ye göre bu yıl boyunca eşinizden çok daha memnun olacaksınız. Bekarsanız, hayat arkadaşınızı sosyal medya aracılığıyla bulacaksınız. Bu yıl kartlarda derin duygular ve romantizm var.

Boğa İş Falı 2022

Boğa, iş için Burç 2022, işletme sahipleri için iyi haberler ve talihi gösteriyor. ayrıca işletmeden istenenden daha fazlasını bekleyebilirler. Ayrıca yeni projelere büyük miktarlarda yatırım yapabilir ve verimli sonuçlar alabilirler. Ayrıca işinizde size çeşitli şekillerde yardımcı olabilecek etkili bağlantılar da kurabilirsiniz. Bu yıl para işlemleri yaparken dikkat etmek çok önemli. Yaklaşan İş girişimleri yeniden aktif hale gelecek. Bu nedenle, başkalarının görüşlerine her zamankinden daha fazla uymaya çalışsanız bile başarılı olacaksınız.

Boğa Mal ve Taşıt Falı 2022

Boğa burcu insanı için bu yıl Boğa Emlak ve Taşıt Burç 2022’ye göre uğurlu olacak. Bu yıl ekonomik açıdan uğurlu olabilir ve gelir durumunuzun oldukça iyi kalması bekleniyor. Gelir akışında süreklilik yaşayacaksınız. Satürn’ün yılın çoğu için dokuzuncu evdeki konumu, değerli taşlar ve süs eşyaları ile birlikte arazi, bina ve araçlar kazanmanıza yardımcı olacaktır. Aile üyelerinizin ve akrabalarınızın uğurlu törenlerine cömertçe harcarsınız. Büyük bir yatırım yapmak için iki kere düşünmeli veya o alanda deneyimli bir kişiye danışmalısınız.

Boğa Zenginlik ve Kar Burç 2022

Boğa için 2022 burç tahminlerine göre, bu yıl boyunca Venüs ve Jüpiter gezegenlerinin konumu elverişli olduğu için olumlu olacak. Ayrıca servet ve kar şeklinde daha fazla gelir elde edeceksiniz. bu yıl iyi kazançlı bir işe sahip olacak ve iyi bir servet kazanacaklar. Boğa ‌2022 yaşam tahminleri‌ uyarınca yılın başlangıcı zenginlik ve kâr açısından olumlu bir sonuç getirecektir.

İyi bir gelir akışı olacak ama aynı zamanda harcamalarınız da çok yüksek kalacak. Arazi, mülk ve araç harcamalarıyla ilgileneceksiniz. Nisan ayında Jüpiter’in geçişi ve 11. evde geçişi ile uzun süredir bekleyen borçlarınız netleşecek. Bu yıl, ağabeyiniz, kız kardeşiniz veya oğlunuz için herhangi bir uğurlu tören için de para harcayacaksınız.

Boğa Sağlık Burç 2022

Boğa Burç 2022, bu yıl, yılın ortasından sonuna kadar faydalı sağlık rutinleri geliştirmenin daha kolay olacağını ortaya koyuyor. Herhangi bir şeye, yiyeceğe veya sigara içmek veya içmek gibi kötü alışkanlıklara bağımlıysanız, onları yenmeniz daha kolay olacaktır. Günlük bir rejim geliştirmeniz tavsiye edilir ve işe yaramayanları düzeltebileceksiniz. Kilonuzu sabit tutmak bu yıl büyük bir zorluk olacak, ancak disiplinli kalmanıza yardımcı olabilecek güçleri etkilemeniz gerekiyor.

2022’de Boğa İçin Şanslı Sayı

Boğa Burcu 2022’ye göre Boğa için şanslı sayılar altı ve sekizdir ve Boğa insanları çok rasyonel olacaktır. Yaşamlarının her saniyesinde, bu yıl arzu edilen refah ve yaşam standardında çok çalışmaya yönelik çabalarına odaklanacaklar.

Boğa Yıllık Burç 2022: Astrolojik Çözümler

  • Yüzük parmağınıza gümüş veya beyaz altından bir Opal değerli taş takın.
  • Çalışmalarda odak ve konsantrasyonu geliştirmek için çalışma masasına gök mavisi bir lamba yerleştirin.
  • Boğa’nın ‌yaşam tahminleri 2022‌’ye göre etkili çözümlerden biri, bina veya şantiyedeki işçilere yiyecek dağıtmaktır.
  • Cuma günü fakirlere şeker, beyaz tatlılar bağışlayın. Bunu yaparak, şans sana yardım edecek

Nuray Sayarı İkizler 2022 Burç Yorumu

2022 yılı sizin için harika ve eşsiz bir yıl olacak. Bu, sonsuz bir gökyüzü gibi, sınırsızca peş peşe kovalayacağınız aksiyon odaklı hayallerle dolu, heyecanlı bir yıl olacak. Geçmişte her ay herhangi bir hedef belirlememiş olabilirsiniz, ancak bu yıl bunu sürekli olarak yapabileceksiniz. Tüm öğrendiklerinizin bir sonucu olarak, sonunda onu eyleme geçirebilirsiniz. 2022 senin yılın olacak, pozitif ve motive ol!

Yıl sonunda, sekizinci evdeki Satürn başarılar ve tanınma getiriyor. Bu, gayrimenkul alıp satmak veya evinizi yenilemek için iyi bir zaman olabilir. Partnerinizle olan bağınızdaki yakınlık muhtemeldir.

İkizler Aşk Burcu 2022

2022 İkizler aşk tahminlerine göre, İkizler aşk hayatı iyi görünüyor. Canlılık ve lezzet dolu olacak. Yılın başında Jüpiter onları duygusal olarak harekete geçirecek ve aşkta çok fazla coşku gösterecekler. Partnerleriyle yeniden yakınlaşmak isteyenler, aşk hayatlarında bir gelişme yaşayacaklardır. Bekar İkizler için de iyi bir haber var, çünkü henüz bir aile kurmamış olanlar, 2022 yılında gerçek aşkla tanışma şansına sahip olacaklar.

İkizler Kariyer Burç 2022

İkizler 2022 kariyer burçlarına göre, bu yıl bazı karışık sonuçlar verecek. Bu nedenle, başarıya ulaşmak için kendinizi çok çalışmanız gerekebilir ve ayrıca Satürn’ün sekizinci evdeki etkisi nedeniyle rakipleriniz nedeniyle bazı engellerle karşılaşabilirsiniz, ancak günlük yaşam üzerinde herhangi bir etkisi olmayacaktır. işinizin rutini. Aynı zamanda, yönetim iş kalitesinde bir artış talep edecek ve çok çaba sarf etme isteklerini artıracaktır. İkizler pozisyonlarını savunmak ve iş hacmindeki azalmanın dış etkenlere bağlı olduğunu kanıtlamak zorunda kalacaklar.

İkizler Eğitim Burç 2022

İkizler için 2022 eğitim falı, 2022’de mükemmel bir akademik yıl öngörüyor. Azim ve sıkı çalışma size istenen sonuçları verebilir. Yüksek öğrenim isteyen öğrenciler, tanınmış kolejlere ve enstitülere yerleştirilebilirler. Yarışma sınavlarına hazırlanan öğrenciler, Nisan ayının ikinci haftasından sonra başarılı olabilirler.

İkizler Finans Burç 2022

İkizler finans burç 2022’ye göre, yıl finans konusunda istenen sonuçları verecek. Ayrıca iş evinizin sahibi Jüpiter, 2022 yılında kariyer evinize geçiş yapacak. Sonuç olarak, bu yıl kariyerinizden kesinlikle faydalanacaksınız. Jüpiter, mali durumunuzu büyütmenize yardımcı olacak, ancak sekizinci evdeki Satürn nedeniyle biraz çaba sarf etmeniz gerekiyor. Önceki işinizden alamadığınız parayı Ekim ve Kasım aylarında beklenmedik bir şekilde alacaksınız.

İkizler Ailesi Burç 2022

İkizler ailesi burç 2022’ye göre, bu yıl İkizler için çok özel olacak çünkü bu yıl zamanınızı ailenize ayıracak ve ailede mutlu bir atmosfer yaratacaksınız. Ayrıca bu yıl size evin ihtiyacına göre yeni şeyler satın almak için özel bir şans veriyor. Ailenizde herhangi bir hayırlı işi organize etmeniz de mümkündür ve tüm bu çalışmalar ailenizi daha da yakınlaştıracak ve genel olarak olumlu bir ortam yaratacaktır.

İkizler Çocuk Burç 2022

İkizler burcu çocukları 2022 burçlarına göre, beşinci evdeki Jüpiter ve Satürn’ün birleşik yönü nedeniyle, yılın başlangıcı bir çocuk açısından oldukça hayırlı olacaktır. Yeni evliler iyi haberlerle kutsanabilir. Çocuklarınız, yüksek öğrenim için tanınmış kurumlara kabul edilme konusunda ilerleme kaydedeceklerdir.

Çocuğunuz evlenme çağındaysa, bu yıl evlenebilir. Nisan sonrası dönem biraz zor olabilir. Aynı zamanda, bu yıl, varsa ikinci çocuğunuz için orta derecede hayırlı olacaktır. Bazen çocuklarınızın faaliyetleri başınızı belaya sokabilir, bu yüzden bu konuda dikkatli olmalısınız. Çocuklarınız çok çalışırlarsa, hem eğitimlerinde istedikleri sonuçları elde edecekler hem de yurt dışına gitme ve eğitim görme şansı elde edeceklerdir.

İkizler Evlilik Burç 2022

İkizler için 2022 burç tahminlerine göre, Mars bir evlilik göstergesi olduğu için evlilik beklentileriniz oldukça sıkıntılı görünecek. Ancak, yılın ilk çeyreği geçtikçe, Venüs’ün getirdiği olumlu yön ile evlilik hayatınız daha da aydınlanacak. Venüs, aşk hayatınızda bir rollercoaster yolculuğuna neden olacağından, aşk ve romantizm hayatınızda artacaktır.

İkizler İş Falı 2022

İkizler burcu 2022’ye göre, bu yıl İkizler işletme sahipleri için kâr açısından ortalamadan iyi bir yıl olacak. İşletme sahipleri bu yıl büyük bir kâr bekleyebilirler. yeni iş projeleri üstlenmeyi planlıyorlarsa, yılın ikinci yarısında bir proje üstlenmeniz önerilir. Herhangi bir anlaşmayı kabul etmeden önce para işlemlerine dikkat edin ve beklenen kişilerden eksiksiz rehberlik isteyin.

Yılın ikinci çeyreğinde, otoritenin iyi niyetini kazanabileceksiniz ve iş ortaklarınız ayrıca, daha yüksek çalışmalar veya ilgileriyle ilgili kurslar alarak becerilerini geliştirme seçeneğine de sahip olacaklar. Bir tür aldatıcıya maruz kalabileceğiniz için, iş çevresinde dolandırıcılık ortaklığı eylemlerine karşı dikkatli olmanız önerilir. Genel olarak, yıl sizin tarafınızdan çok sıkı çalışma ve bağlılık ile iyi bir iş perspektifi vaat ediyor.

İkizler Mal ve Taşıt Burcu 2022

İkizler mülk ve araç burç 2022’ye göre, ekonomik durumunuz bu yıl iyi kalacağından, bu yıl ekonomik perspektif açısından orta derecede hayırlı olacaktır. 11. evde Satürn görünümüne sahip olduğumuz için, bu yıl tüm lükslere sahip olacaksınız. Nisan’dan sonra, ikinci ve dördüncü evdeki Jüpiter’in yedinci yönü ile değerli taşlar ve süs eşyaları ile birlikte arazi, bina ve araçlar elde etmek için iyi bir olasılık var.

İkizler Servet ve Kar Burç 2022

İkizler’in 2022 servet ve kar burçlarına göre, bu yıl İkizler için istenen sonuçları verecek. Ayrıca beklediğinizden daha fazla kar elde edeceksiniz ve ayrıca gezegenlerin Nisan, Temmuz, Ekim ve Kasım aylarındaki konumları size kesinlikle olumlu sonuçlar verecektir. Bu dönemde kesinlikle iyi paranız olacak ve bu yıl para sıkıntısı çekmeyeceksiniz. Terfi yoluyla iyi bir maaş kazanmanın her olasılığı vardır.

Genel olarak, Jüpiter, tüm finansal potansiyellerinizde size destek verecek ve yılın ilk yarısında istediğinizi yapma konusunda rekabette size avantaj sağlayacaktır. Bundan sonra, düşünceleri, mesajları, sohbeti ve kısa yolculukları simgeleyen harita alanına geçer. Ayrıca tüm değerli eşyalarınıza sahip olduğunuzdan emin olmanız ve aynı zamanda mali konularda eşinizin yardımını almaktan çekinmeyin. Büyük veya önemli bir şey satın almak istiyorsanız, size sunulan en iyi teklifleri arayın.

İkizler Sağlık Burç 2022

İkizler sağlık burç 2022’ye göre, Satürn’ün yılın başında sekizinci eve ve Ketu’nun altıncı eve yerleştirilmesi nedeniyle bu yıl İkizler için sağlık açısından biraz zayıf görünüyor. Bu yıl beslenmenize ve yaşam alışkanlıklarınıza dikkat etmeniz gerekecek. Aksi halde gezegenin hareketi kan ve hava ile ilgili hastalıkların sizi çok rahatsız edebileceğini gösteriyor. Ayrıca, yüksek yağlı yiyeceklerle ilgili sağlık sorunlarınız olabilir ve bunun için 2022 sağlık burçlarına göre beslenme alışkanlığınızda zamanla değişiklik yapmanız gerekecektir.

İkizler Yıllık Burç 2022’ye Göre Şanslı Sayı

İkizler’in yönetici gezegeni Merkür’dür ve Merkür tarafından yönetilen için şanslı sayı altı olarak kabul edilir. 2022 yıllık burç, bu yılın sizin için son derece elverişli olacağını ve bu yıl hayatınızın her alanında başarılı olacağınızı gösteriyor. Jüpiter’in uğursuz evinin yerleştirilmesiyle ve bu yıl 6 sayısının kendisi tarafından yönetildiğinden, bu yılki gezegensel etki İkizler üzerinde çok olumlu.

Lordunuz Merkür bu yıl boyunca dost bölgede olacak ve bu nedenle sizin için harika bir sıçrama tahtası olacak. Size şık bir şekilde ilerlemek için enerji verecektir. Zeka seviyeniz ve bağlılığınız, biraz sıkı çalışma ve azim ile sizi kariyerinizde yeni yerlere götürecek ve tüm yıl boyunca yeni büyüme ve refah yollarını keşfedeceksiniz.

İkizler Burç 2022: Astrolojik Çözümler

  • Değerli taşı güçlendirmek için gerekli ritüeli gerçekleştirdikten sonra, altın bir yüzük veya kolye ucuna gömülü Panna veya Zümrüt veya Yeşil Safir takın.
  • İş hayatında başarı için iş yerinin güney yönünde kırmızı bir vazo bulundurun.
  • İş için: Bütün zerdeçalın bir parçasını sarı bir bez içinde bir ofis çantasında saklayın.
  • Müreffeh bir evlilik için odanızı kırmızı ve sarı tonlarıyla dekore edin.

Nuray Sayarı Yengeç 2022 Burç Yorumu

Yengeçler için bu yıl kişisel yaşam, finans, mülkiyet ve kariyere odaklanmak çok önemli olabilir. Tüm bu yönler onlar için kilit öneme sahip olacak. Tüm bu alanlarda öngörülemeyen çeşitli şeyler yaşayabilirler. Bu yılın sizden tek istediği çok çalışmak. Tüm çabalarınızı ortaya koyarsanız, kesinlikle başarı ve başarıların işaretlerini göreceksiniz. Her ufukta elinizden gelenin en iyisini verirseniz, yıl ödüllendirici bir yıla dönüşebilir.

Yengeç burcu 2022, Vedik Astrolojiye dayalıdır ve 13 Nisan’da Jüpiter’in Balık burcundan dokuzuncu evde geçeceğini ve Rahu’nun 12 Nisan’da 10. evde Koç burcunda geçiş yapacağını ortaya koymaktadır. 29 Nisan’da Satürn Kova burcundan geçecektir. sekizinci evde burç ve 12 Temmuz’da retrograd olduktan sonra yedinci evde Oğlak burcunu geçecek.

Yengeç 2022 Burç’a göre yılda, Satürn, Yengeç, 2022 Yengeç yaşam tahminlerine göre bir insanın sonsuza dek yaşamını belirleyen bu derin ve kalıcı duyguları ifade etmede büyük sınırlamalar getirecektir. Jüpiter bilgiye erişimi kolaylaştıracak ve yeni fikirler formüle etmesine yardımcı olacaktır.

Okumak, yazmak, gazete ve dergilere kaydolmak, araba kullanmayı öğrenmek, yabancı dil öğrenmek vb. için mükemmel bir zamandır. Ancak Jüpiter iş, günlük rutin ve sağlık sektöründe bazı engeller yaratabilir. Mars retrograd konumunda, Yengeç için çok şey öğrenmeleri gereken farklı denemelerden geçmek zorunda kalacakları için zor bir zaman olabilir.

Ocak ayında Satürn’ün yedinci evdeki konumu nedeniyle iş yükü hissedebilirsiniz. İlişki hayatınız, dikkat etmezseniz işaretleri kaçıracağınız için ekstra özen gerektiren alanlardan biridir. Ocak ortasında sağlık konuları odak noktası olacaktı. Ayrıca finansal konularınıza da dikkat etmeniz önerilir. Şubat ayında en hareketli ve dinamik olacaksınız. Jüpiter’in aile ve yuva evindeki yönü nedeniyle odak noktanız çoğunlukla ev, aile ve özel yaşam üzerinde olacaktır.

Yengeç Aşk Falı 2022

Yengeç aşk burç 2022’ye göre, Yengeç yılın ilk çeyreğinde olumlu sonuçlar alır, ancak yıl ortasında ilişkiler daha iyi olabilir. Partnerinizle aranızda sevgi ve saygı olacak. Halen bekar olan Yengeç , yılın ikinci yarısında romantik bir ilişkiye girebilir. Sosyal ve romantik yaşamınıza büyük olasılıkla güçlü bir tutku hakimdir. Günlük yaşamınızda bile her zamankinden daha canlı olacaksınız. Bu yıl boyunca sosyal varlığınızda bazı iniş çıkışlarla karşılaşabilirsiniz.

Yengeç Kariyer Falı 2022

Yengeç kariyer burç 2022’ye göre, sizin için oldukça verimli bir zaman çizelgesi öngörüyor. Hayatın diğer alanlarındaki olası endişelere rağmen, mesleki faaliyetlerde istikrar, daha yüksek emek verimliliği ve yönetimle iyi ilişkiler beklenmektedir. Yıl ortasında ortaya çıkabilecek bazı kariyer fırsatları var. İyimserlik sizin için en iyisi olabileceğinden, değişiklik yapmadan önce hem olumlu hem de olumsuz yönleri düşünün. Bunun daha iyi kullanımı, ağ oluşturmak ve kendinizi en avantajlı karar vericilerle hizalamak olabilir. Sonuç, tüm ilerlemelere karşı iş koruması olabilir.

Yengeç Eğitim Falı 2022

Yengeç öğrencileri için 2022 eğitim falına göre, 2022’de ortalama ile iyi bir akademik yılı var. Halihazırda iyi bir okula veya tanınmış bir enstitüye yerleştirilmiş olan öğrenciler, yılın ikinci yarısında harika sonuçlar bekleyebilirler. Rekabetçi sınavlara giren öğrenciler, sonucu beklendiği gibi almayabilir. Ancak 2022 yılında doğan Yengeçler için yapılan çalışmalarda başarının tek faktörünün sıkı çalışma olabileceği tavsiye edilir.

Bu yıl boyunca dikkatinizi kaybetmemeniz ve dikkatinizi dağıtmamanız tavsiye edilir. Jüpiter’in Balık burcunda geçiş yapacağı Nisan ayından sonra, yüksek öğrenim için hevesli olan Yengeç, arayışlarında düşük bir başarıya sahip olacaklar, çünkü ancak o zaman öğrenciler herhangi bir dikkat dağıtmadan odaklanmalıdır

Yengeç Finansmanı Burç 2022

2022 Yengeç finans burçlarına göre ekonomik açıdan uğurlu bir yıl olacağa benziyor. 11. evde Rahu’nun varlığı, istediğiniz tasarrufa sahip olmanız gerektiği anlamına gelir. Bu yıl mali durumunuzu iyileştirmek için iyi çalışmalısınız. Yengeç, hayırlı aile etkinlikleri için bir miktar harcama yapacaklardır ve büyük bir yatırım yapmak için uygun bir zaman.

Yengeç Ailesi Burç 2022

Yengeç Ailesi burç 2022’ye göre, yıl aile açısından ortalama sonuç odaklı olacaktır. Dördüncü evdeki Jüpiter ve Satürn’ün birleşik görünümü nedeniyle ailenizde bir barış ve uyum ortamı hakim olacaktır. Annenizden tam işbirliği alırsınız. Yılın ikinci yarısında çocuklarla ilgili endişeleriniz sona erecek ve bu dönemde sosyal prestijiniz daha yüksek olacak, ayrıca sosyal faaliyetlere coşkuyla katılacaksınız ve küçük erkek ve kız kardeşlerinizden tam bir işbirliği alacaksınız.

Yengeç Çocuk Burç 2022

Çocuklar için Yengeç burcuna gelince, çocuklarınızın sağlığı, eğitimi ve istihdamı ile ilgili sorunlar ve engeller hakkında endişe duyacağınız için 2022 uğurlu olmayacak. Yılın ikinci yarısında, çocuklarınızla ilgili devam eden endişeleriniz tamamen sona erecek. Yeni evliler bazı iyi haberlerle kutsanabilir.

Beşinci çocuk evinizdeki farklı gezegenlerin geçişi nedeniyle, yaratıcılık, romantizm yatırımı ve boş zaman – bunların hepsi önümüzdeki birkaç yıl içinde hayatınızda bir rol oynamanın bir yolunu bulacak ve çoğu en ciddi tona sahip olacak. . Bu, çocuklarınızla güçlü bir ilişki geliştirdiğiniz, onların genç yetişkinlere dönüştüğünü veya yaşamlarına daha fazla dahil olduklarını gördüğünüz bir zaman olabilir. Bağınızı güçlendirmek için çocuklarınızla sürdürebileceğiniz yeni bir hobi dikkatinizi çekebilir.

Yengeç Evlilik Burç 2022

Yengeç evlilik burç 2022’ye göre bu yıl biraz zorlayıcı olabilir ve durumlarınızı sabırla kontrol etmezseniz ilişkinizde sorunlar olabilir. Yılın ortası sizin için uygun görünüyor. Her şeyi doğru bir şekilde kontrol ederseniz, yılın son ayı sizin için çok verimli geçecek. Bu yıl ailenizin mutluluğu ve huzuru için mükemmel olacak. Bazen çocuklarınızın yaramaz tavrından dolayı endişeli kalabilirsiniz, bu yüzden onlarla konuşmak zorunda kalabilirsiniz. Siz ve eşiniz arasında karşılıklı bir anlayış olacaktır, ancak yine de herhangi bir yabancının özel hayatınıza müdahale etmesine izin vermemeniz tavsiye edilir.

Yengeç İş Falı 2022

2022 Yengeç burcuna göre, 2022’de işleri yönetmek biraz zor olacak. Özellikle yılın son yarısında işinizden büyüme beklenebilir, ancak aynı zamanda sizi geri çekmeye çalışan düşmanlarınız olabilir. 2022’de işinizin sorunsuz bir şekilde devam etmesini sağlamak için becerilerinizi, deneyiminizi ve sezgilerinizi akıllıca uygulayın. Yılın başlangıcı iş açısından o kadar da elverişli olmayacaktı ve çok çalışmak ve odaklanmak başarı için vazgeçilmezdir. Ancak yılın ikinci kısmı size iş hayatında biraz başarı sağlayabilir.

Oğlak İş Falı 2022’ye göre Satürn’ün Oğlak burcunun yedinci evinde yer alması nedeniyle ticari girişimleri bu yıl boyunca ortalama bir performans gösterecek. İşinizde beklenmedik bir düşüş beklemeyin; sadece sıkı çalışma ve bağlılık, size yelken açmanız için yeterli puan kazandırır.

Yengeç Araç ve Mülkiyet Falı 2022

Yengeç araç ve mülk burç 2022’ye göre, Yengeç ihtiyaçlarının çoğunu sağlam bir finansal duruma sahip olarak karşılayabilirler. arzu edilen tasarruflara sahip olarak ve kendilerini iyi mülk edinmeyle meşgul ederek kendilerini becerikli hissedeceklerdir. Yengeç bu sefer aile içinde uğurlu törenler için harcarlar ve bu sefer büyük bir yatırım için de uygundur.

Bu, mülk alım satımında olumlu bir zaman olacaktır. Mülkünü satmak isteyenler yılın ilk yarısında başarılı olabilir. Gayrimenkul satın almak için krediler onaylanmalıdır, ancak bu yıl harcamalarınız arttığı için yatırım konusunda dikkatli olmanız önerilir.

Yengeç Zenginlik ve Kar Falı 2022

2022 Yengeç servet ve kar burçlarına göre, bu yıl Yengeç için zenginlik açısından çok iyi olacak. Ayrıca, yılın başlangıcı biraz zor olabilir. Bu yüzden harcamalarınızı kısmalısınız ve servetinizi biriktirmek için çalışmanız daha iyi olacaktır.

Ancak bu dönemde yılın ikinci yarısında, özellikle devlet sektöründen finansal faydalar elde etmeniz olasıdır. Bu süre zarfında paranız iyi durumda olacak ve eski sıkıcı faturalarınızı kolayca ödeyebileceksiniz. Bu yıl, sağlığınıza para harcamak zorunda kalabileceğiniz için sağlığınızın dengesiz kaldığı söyleniyor. Bu yıl Mart sizin için her açıdan daha iyi olacak ve bu ay boyunca iş yaparak iyi kazançlar elde edeceksiniz.

Yengeç Zenginlik Falı 2022’ye göre yılsonuna kadar Temmuz’dan Aralık’a kadar çeşitli şekillerde servet edinebilir ve bu yıl önemli miktarda tasarruf edebilirsiniz. Bu nedenle, sizin için çok yararlı bir şey satın almak için büyük miktarda para harcayabilirsiniz.

Yengeç Sağlık Burç 2022

2022 sağlık burçlarına göre, yılın başlangıcı ortalama sonuçlar getirecektir. Jüpiter’in sekizinci evdeki etkisi nedeniyle hava kemik hastalıklarından kaynaklanan sorunlar olacaktır. Günlük rutinlerinizi yemek alışkanlıklarınızla birlikte geliştirin ve Pranayam yaparken sabahları yoga şeklinde düzenli egzersiz yapmanız önerilir. Herhangi bir ekonomik yön veya rakip nedeniyle zihinsel gerginlik yaşamayın. Yılın ikinci yarısında sağlık iyi ve istikrarlı olacak ve yükselen gezegenin faydalı yönleri nedeniyle zihninizde olumlu bir tutum ve düşünceler olacak.

Yengeç Yıllık Burç 2022’ye Göre Şanslı Sayı

Yengeç’in Yönetici gezegeni Ay’dır ve Yengeç için şanslı sayı iki olarak kabul edilir. 2022 burç, bu yılın sizin için faydalı olacağını ve bu yıl hayatınızın her alanında başarılı olacağınızı gösteriyor. Bu yılın Yengeç üzerindeki gezegen etkisi, Jüpiter’in uğurlu dokuzuncu Evlere yerleştirilmesiyle çok olumlu.

Genel olarak, 2022, yaşamın farklı alanlarında iyileşme yolunda engellerle karşılaşabilecek Yengeç için karışık bir yıl olacak. Kendine güvenmek, kendine güven ve sıkı çalışma, zamanı daha iyi hale getirebileceğiniz keskin parlaklık olabilir. Ailede huzur kalabilir ve anneniz bu yıl size farklı şekillerde büyük destek verebilir. Başkalarından saygı ve kardeşlerden ve aile üyelerinden destek bekleyebilirsiniz. Çocuklar daha iyi akademik yıllara sahip olabilir. Bu yıl sağlığınıza daha fazla dikkat etmeniz gerekiyor.

Yengeç Burç 2022: Astrolojik Çözümler

  • Sağlığınız için, yüzük parmağınız altın olan kırmızı bir mercan taşı kullanın.
  • Daha iyi akademik sonuçlar için ders çalışırken doğu yönünde oturun
  • Daha iyi iş fırsatları için, evlilikle ilgili sorunlar için eğitim kurumlarında veya tapınaklarda tarlalar yapın. Ayrıca siyah ve gri tonlarda giyinmekten kaçının ve engellilere yemek sunun.
  • Günlük işlerinizi iyileştirmek için meditasyon yapın ve beş dakika boyunca “Mad” OM kelimesini söyleyin.

Nuray Sayarı Aslan 2022 Burç Yorumu

2022 yılında Aslan burcunda doğanlar aksiyon dolu bir yıl bekleyebilirler. Aslanlar bu yıl planlama ve uygulamadan çok eyleme odaklanabilir. Eylemleriniz, ortaya koyduğunuz çabanın miktarına göre yansıtılacaktır. Bu nedenle, iyi sonuçlar almak istiyorsanız, acele etmeyin. Çabalarınız, doğru dürüst düşünülmeden yapılırsa, beklenen sonuçları vermeyebilir.

Aslan göre, Ocak 2022’de Satürn bol şans, iyimserlik, genişleme ve çalışma kapasitesinde bolca neşe getirecek. Ayrıca Jüpiter, astrolojiye dayalı Aslan 2022 tahminlerine göre 2022 yılının ilk dokuz ayında size ilginç ve cazip fırsatlar getirebilir. Ancak bu bakış açısı ne kadar olumlu görünse de temkinli, sağduyulu ve acele etmeden hareket edilmesi önerilir.

Bu yıl Jüpiter 13 Nisan 2022’de sekizinci evde Balık burcuna girecek ve 12 Nisan’da Koç burcundaki Rahu dokuzuncu evde olacak. Satürn 29 Nisan’da yedinci evde Kova burcuna girecek ve 12 Temmuz’da Kova burcuna girecekti. Oğlak burcunda transit, retrograd olduktan sonra altıncı evde.

Aile, evlilik ve aşkla ilgili bu konuların dışında güzel sonuçlar alacaksınız. Nisan ayının son haftasından Temmuz ayının ortasına kadar bir aile etkinliği organize etmenin sevinci olacak. Yani evliyseniz, bu yıl sizin için iyi olacak, ancak eşinizle ilgili bazı sağlık sorunları nedeniyle zihinsel stres yaşamanız olasıdır.

Aslan Aşk Burç 2022

2022 yılında Aslan burcu insanları, 2022 Aslan Aşk Burçlarına göre aşkta kıvrımlı bir yoldan geçebilirler. Ocak ve Şubat aylarında eşinizle aranızda çatışmalarla karşılaşabilirsiniz. Bu yıl uzun süreli ilişki içinde olan çiftler, evlenmek. Evlilik teklifleri Nisan ayından sonra kesinleşebilir. 2022 yılında bir ilişki içinde olan çiftlerin karışık bir hayatı olabilir, ancak eşinizle daha iyi bir anlayış bekleyebilirsiniz. Küçük çatışmalar ve fikir ayrılıkları olabilir, ancak bunlar ilişkinizi ciddi şekilde etkilemeyebilir.

Aslan Kariyer Falı 2022

Aslan için, yılın başlangıcı iş ve kariyer açısından hayırlı olacaktır. Jüpiter’in yedinci eve yerleştirilmesi nedeniyle Aslan burcu için 2022 Kariyer tahminlerine göre işinizde ve mesleğinizde önemli ilerleme kaydedeceksiniz. Ortaklaşa bir işle ilgiliyseniz, yeni gelir kaynaklarına sahip olduğunuza dair göstergeler de vardır. Arzu ettiğiniz kazanımlara sahip olabilir ve partnerinizden memnun kalabilirsiniz. Bir işte olan insanlar, işyerinde daha fazla saygı ve saygı göreceklerdir.

Yılın ikinci yarısında, dönemin hafif bir olumsuz etkisi olabilir. Bu dönemde düşmanlarınız sizin için engeller yaratabilir, ancak Satürn’ün altıncı ev üzerindeki olumlu etkisi nedeniyle işiniz ve mesleğiniz üzerinde olumsuz bir etkisi olmayacaktır.

Aslan Eğitim Burç 2022

Aslan eğitim burç 2022’ye göre, rekabetçi sınavlara hazırlanan öğrenciler bu yılın başında başarılı olma şansına sahipler. yıl ortasında çalışmalarında zor zamanlar yaşayabilirler. Yüksek öğrenim görmek isteyen öğrenciler istenilen kurumlara yerleştirilebilir. Yurtdışında yüksek öğrenim görmek isteyenler yılın son bölümünde, yani Eylül’den Aralık’a kadar bu fırsatı yakalayabilirler.

Aslan Finans Burç 2022

Aslan finans burç 2022’ye göre, iyi bir yıl olacak. Bu yıl iyi bir finansal geçmişe sahip olacaksınız. Profesyonel olarak ani ilerleme nedeniyle geliriniz artacaktır. 6 Nisan’dan sonraki dönem güçlüdür ve bu, bu dönemde arkadaşlar, hayat arkadaşları veya profesyonel ortaklar aracılığıyla profesyonel olarak servet kazanacağınızı gösterir.

Aslan Ailesi Burç 2022

2022 Aslan ailesi burçlarına göre Aslan, özellikle size yakın olan erkek akrabalarıyla çok iyi anlaşacaklar. Buna kardeşler de dahildir. İkinci çocuk, evli Aslan için kartlarda. Bu, Aslanın evlenmesi için harika bir yıl. İyi sonuçlar almak için Jüpiter ve Satürn kavuşumdayken bunu yapın. Evliyseniz, hamile kalmaya çalışmak için de çok iyi bir dönemdir. Bu sadece başlı başına keyifli bir durum olmakla kalmayacak, aynı zamanda kayınvalidenizle olan ilişkilerinizi de geliştirecektir.

Aslan Çocuk Burç 2022

Aslan 2022 yıllık burçlarına göre, çocuklarınız karışık duygularla dolu olacak. Sosyal etkileşiminiz konusunda çok dikkatli olmalısınız ve çatışmalara verdiğiniz yanıtlarda aşırıya kaçmamalısınız. Daha fazla neşe almak ve onlara daha yakın olmak için aile ve çocuklarla zaman geçirmeniz tavsiye edilir, bu da meydana gelen tüm yanlış anlamaların ve küçük çatışmaların üstesinden gelmenize yardımcı olacaktır. Yılın başlangıcı çocuklar için ortalama olacak Jüpiter, yedinci evde çocuklarınız için elverişli olacak.

Bu dönem, ikinci çocuğunuz için özellikle hayırlıdır. Sekizinci evdeki Jüpiter, çocuklarınız için zihinsel huzursuzluğa neden olabileceğinden ve eğitimlerini olumsuz yönde etkileyebileceğinden, yılın ikinci yarısında çocukların sağlığına dikkat etmeniz önerilir.

Aslan Evlilik Burç 2022

Aslan burcu 2022’ye göre, Aslan evlilik hayatında olumlu sonuçlar alacaklar. Nisan ve Eylül ayları ilişkinize iyi gelecek, bağınızı güçlendirecek, ayrıca her türlü anlaşmazlığı ve yanlış anlaşılmayı birlikte çözebileceksiniz. Bu dönemde, anlamak ve bağlantınızı güçlendirmek için birçok fırsat elde edebileceğiniz güzel bir yolculuk da planlayabilirsiniz.

Aslan İş Falı 2022

2022 Aslan burcuna göre, işletme sahipleri 2022 yılında kar bekleyebilirler. Ortaklık işletme sahipleri özellikle yılın ikinci yarısında iyi kar elde edebilirler. Büyük yatırımlar bu yıl önemli miktarda risk içerebilir. Bu yıl iş toplantıları için yurt dışına da seyahat edebilirsiniz. Bu yıl boyunca, yeni iş anlaşmaları ve bir fırsat alacaksınız, ancak yatırım, altın, gümüş veya mülke yatırım yapmadan önce belgeyi doğru bir şekilde araştırmalısınız; aksi halde aldatılabilirsiniz.

Genel olarak, iş dünyasındaki Aslan, hala tamamlanmamış olan birden fazla projeyi bitirmek için çok mücadele edebilirler. Yılın ilk yarısında işinize bakarak işinize büyük bir özenle odaklanmalısınız. Doğru iş planları daha iyi işlere yol açacaktır.

Aslan Emlak ve Araç Falı 2022

2022 Aslan yıllık burç falına göre Aslan, hayatlarında kafalarında bir hedefle arayan efsanelerdir. Bu yıl, çok güçlü bir ekonomik konuma sahip olacakları için mülk ve araçlar konusunda Aslan için uygun olacaktır. Mesleğinizin alanında ilerleyeceksiniz ve gelirinizde yeni bir araca yatırım yapmanıza yardımcı olacak bir artış olacak. Jüpiter’in konumu, arkadaşlarınızın, yaşam ortaklarınızın ve profesyonel ortaklarınızın yardımıyla iyi bir mülk edineceğinizi gösterir. Herhangi bir mülk satın almadan veya yatırım yapmadan önce dikkatlice düşünmeniz ve tüm insanları kontrol etmeniz önerilir.

Aslan Zenginlik ve Kar Burç 2022

Aslan serveti ve burç 2022’ye göre, 2022’de çelişen ihtiyaçlarınız var. Para harcamaya olan doğal ihtiyacınız sizin için bir sorun yaratacaktır. Sorumluluk duygusu yılın ortasında kalkacak ama bu dönemde kendinize aşırı güvenmeyin. Mali durumunuzu düzene sokmanız gerekiyor.

Bu yıl evinize, yuvanıza, arazinize, köklerinize ve geniş ailenize odaklanacağınızı göreceğiniz için, uzun vadeli geleceğiniz yönetilen mali durumunuza bağlıdır. Bu yıl paranızı harcamak istiyorsanız, evinizi yenilemek ya da dekore etmek için harcamak size iyi gelecektir. Bu yıl, 2022 astroloji tahminlerine göre, servetinizi artırmanıza yardımcı olacağından, uzun vadeli geleceğinize yatırım yapmak için de en iyi zaman.

Aslan Sağlık Burç 2022

Aslan 2022 sağlık burçlarına göre, Aslan bu yıl sağlıkla ilgili sorunlarla karşı karşıya kalabilir ve yılın başında, yani Ocak’tan Nisan’a kadar, hastalıkla ilgili BP viral enfeksiyonunun ardından istikrarlı sağlık koşullarının keyfini çıkarabilirsiniz. hazımsızlık sorunu yaşanabilir. 2022’de büyük hastalık ve yaralanma olasılığı sizin için orada olabilir; bu nedenle seyahat sırasında ekstra özen gösterilmesi tavsiye edilir. İyi beslenme alışkanlıkları ve yaşam tarzındaki değişiklikler sizi sağlıklı ve daha iyi durumda tutabilir.

Aslan Burcu 2022’ye Göre Şanslı Sayı

2022 yılında Aslan için şanslı sayılar 5’tir, Aslan Hükümdarlığı Güneş’tir ve yıl Merkür tarafından yönetilir. Bu dönemde Aslan insanı oldukça rasyonel olacaktır. Bu yıl şanslı sayılarına göre şevk ve coşku getirecek. Birçok eserde hayatınız boyunca işinize yarayacak yeni dersler alabilirsiniz. Bu yıl harcamalarınız artabilir. Ev veya dükkan sahibi olma hayalleriniz bu yıl gerçek olabilir. 2022, Merkür ve Güneş’in birbirleriyle güzel bir dostluğu olduğu için işinizde veya işinizde size yeni fırsatlar getirecek.

2022 Aslan Burcu: Astrolojik Çözümler

  • Evli çiftlerin evlilik yaşamlarında barış, uyum ve sıcaklığı korumaları gerekir.
  • Daima tatlı yiyecekler tüketin ve ardından yalnızca herhangi bir hayırlı etkinliğe katılın veya katılın ya da iş görüşmesi veya iş toplantısı gibi diğer önemli işlere gidin.
  • Kayınbiraderiniz, damadınız ve yeğeniniz ile iyi ilişkiler kurun.
  • Daima doğruyu konuşun, asla kimseye yalan söylemeyin ve daima vaatlerinizi ve güvencenizi yerine getirdiğinizden emin olun.

Nuray Sayarı Başak 2022 Burç Yorumu

Başaklar için iniş çıkışlar yaşama ihtimali bu yıl çok yüksek olacak. Yıl onlar için zorluklarla dolu olacak. İster kişisel ister profesyonel hayatınız olsun; herhangi bir işlem veya adım atmadan önce çok dikkatli olmanız gerekir. Herhangi bir karar vermeden önce artıları ve eksileri analiz etmek, belirli riskleri en aza indirmenize yardımcı olacaktır. Herhangi bir karar vermeden önce bir uzmanla veya bilge bir aile üyesiyle konuşmak size çok yardımcı olacaktır.

2022 Başak Burçlarına göre Başak için bu yıl kariyer, finans, aşk ve aile hayatı açısından harika bir yıl olacak. Bu yıllık tahminler, Vedik Astroloji ilkeleri temelinde derlenir ve 2022 yılında Başak yaşamları hakkında çok şey ortaya çıkarır. Güven ve becerilerle başa çıkabileceğiniz zorluklar olabilir. Bu yıl etrafınızda pozitif enerjiler olabilir. Daha çok çalışmak için bolca motivasyon ve ilham alabilirsiniz.

Başak için 2022 yılı biraz endişe de getirebilir. Yılın ortasında, burç finansal açıdan önemli bir artış gösterecek. Ev işlerine daha fazla zaman ayırmanız, çocuklara bakmanız ve kendi sağlığınızı izlemeniz gerekecek. Aynı zamanda Başak, yaratıcı ve hoş insanlarla iletişim kurma, yaratıcı fikir ve planları uygulama fırsatından mahrum kalmayacaklardır.

Yılın başlangıcı, bekleyen birçok faaliyetle oldukça telaşlı olacak veya bazılarının başlaması ve bazılarının sonuçlandırılması gereken birçok göreviniz olacak. Yıl size büyük umutlar getirecek. Bu yıl para, mülk, şöhret ve başarı sizi bekliyor olacak gibi görünüyor. Emeklerinizin tam sonucunu alacaksınız. Hiçbir konuda endişelenmeyeceksiniz. Herhangi bir işte hayal kırıklığına uğrarsanız, bu hiç sıkı çalışmadığınız için olacaktır. Yılın son çeyreğinde arkadaşlarla buluşma, yeni tanıdıklar ve ilginç olaylar da bekleniyor.

Ocak-Mart aylarında iletişim, bilgi ve yeni şeyler öğrenme evi harekete geçecek. Yılın başında bilim ve araştırma alanında ilerleyeceksiniz. Yeni arkadaşlarla arkadaş olacaksınız. Sosyal alanda statünüz artacaktır. Bu yıl düğümü atmak için bir şansınız var.

Mayıs ve Haziran aylarında güneş çarpması, susuzluk şikayetleriniz olabilir. Ayrıca profesyonel bir eğitim kursuna devam edebilir ve eşiniz, aile üyeleriniz, meslektaşlarınız veya arkadaşlarınızla iletişim kurma şeklinizi de gözden geçirebilirsiniz. Uzlaşmanız gerektiği anlamına gelse bile eski hayatınıza odaklanacaksınız.

Temmuz ve Ağustos aylarında performansınız dolaylı olarak iş arkadaşlarınızın ve üstlerinizin performansıyla ve onlarla ne kadar iyi geçindiğinizle bağlantılı olacaktır. Bekar Başak, Ağustos ayında büyük aşkı bulabilir ve bu dönemin çoğunda duygularınız daha yoğun olabilir.

Eylül ve Ekim ayları, arkadaşlarınızın ve akrabalarınızın para kazanmanız için iyi bir ilham kaynağı olacağı ay olacak. Rahatlamak ve dinlenmek için boş zamandan yararlanın. Olumlu şarj için kısa bir tatil yapın.

Yılın sonunda, fiziksel sağlığınıza dikkat etmeniz gerekecek. Uzun süreli çabalardan kaçının, aynı zamanda çok fazla dinlenmekten kaçının. İkisi arasında bir denge oluşturmaya çalışın. Ayrıca, partilerin hoşgörüsü söz konusu olduğunda bütçenize sıkı sıkıya bağlı kalın çünkü yılsonuna doğru finansal olarak yanınızda değil.

Başak Aşk Burç 2022

2022 yılındaki Başak için, bu yıl aşk hayatlarında daha iyi sonuçlar almaları daha olasıdır. Ancak, yılın başında biraz temkinli olmanız tavsiye edilir, çünkü Ocak ayı ilişkide aşk açısından sizin için biraz olumsuz gibi görünüyor çünkü Oğlak burcundaki Satürn aşk hayatınızda biraz rahatsızlık yaratabilir. Evlilik teklifleri bu yıl kesinleşebilir. Sevdikleriniz tarafından hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Şu anda bekar olan Başak burcu insanları bu yıl romantik ilişkilere girebilir ve bu da hayata ve belki de uzun süreli ilişkilere huzur getirebilir. Bu yıl eşinizden de zihinsel destek bekleyebilirsiniz.

Başak Kariyer Burç 2022

Başak kariyer burç 2022 için, bu yıl Başak için bu yıl iyi bir zaman olabilir. Yıl boyunca mükemmellik ile üstesinden gelemeyeceğiniz küçük zorluklar ve engeller ortaya çıkabilir. Kurumsal çalışanlar terfi bekleyebilir. Endüstriyi değiştirmeyi planlayan kişiler, belki de daha iyisini yapabilirler. Halihazırda işsiz olan kişiler 2022’de iş bulabilirler. Çalışma arkadaşlarınızın faaliyetlerine daha fazla dikkat etmeniz ve her adımı akıllıca atmanız tavsiye edilir. Kendinizi beklenmedik bir duruma girmekten kurtarmak için işyerindeki deneyiminizi kullanın.

Başak Eğitim Burç 2022

2022 Başak eğitim burç yorumuna göre, rekabetçi bir sınav açısından yılın başlangıcı orta derecede olumlu olacaktır. Kariyerinizde başarılı olmak istiyorsanız bu yıl sıkı ve samimi çabalar göstermeniz gerekiyor. Bu süre yurt dışına çıkmayı veya eğitim için uzak günlere gitmeyi ciddi düşünen öğrenciler için uygundur. Yılın ikinci yarısında, dönem oldukça elverişli olacak ve rekabetçi sınavlara katılmak için uygun bir zaman olacaktır. Rekabetçi sınavlarda başarılı olursanız, herhangi bir mesleki eğitim almayı düşünüyorsanız da başarılı olursunuz.

Başak Finans Burç 2022

Başak için 2022 finans burçlarına göre, 2022 yılında daha iyi finansal koşullar bekleyin. Bu yıl sizi birçok yönden ekonomik büyüme ile kutsayabilir. Ailenizden ve arkadaşlarınızdan maddi konularda yardım alabilirsiniz. Harcamalarınız da düşük olabilir ve önünüzde yeni gelir kaynakları olabilir. Ayrıca bu yıl pahalı eşyalarla bir mülk satın alabilirsiniz. Parasal işlemler sırasında dikkatli olun.

Bu yıl Başak da sağlık için harcama yapmak zorunda kalabilir, ancak ucuz hizmetlerin sizi bazı sorunlara yol açma ihtimali olduğundan tıbbi teşhis prosedürlerine dikkat etmeniz önerilir. Deneyimsiz bir doktorun yanlış hareketi sadece vücuda değil cüzdanınıza da ciddi zararlar verebilir.

Başak Ailesi Burç 2022

Başak aile burç 2022’ye göre, Bu burcun aile hayatı bu yıl karışık sonuçlar verecek. Çünkü yılın başlangıcı için biraz zayıf olacakken, yılın ortası ortalama olacak ve yılın ikinci yarısının sonu sizin için en iyi sonuçları getirecek. Özellikle yılın ortasında nisan ayından eylül ayına kadar ailevi anlaşmazlıklar yaşamanız gerekebilir.

Başak Çocuk Burç 2022

Başak çocuk burç 2022’ye göre, bu yıl çocukların bakış açısı için orta derecede hayırlı olacak. Yılın başında, çocuklarınız hakkında biraz kötü hissedebilirsiniz. Sağlık koşulları da olumsuz etkilenebilir ve bu da eğitim performanslarının düşük olmasına neden olabilir. Ancak Nisan’dan sonraki dönem bir zevk, inanç uygun olacak ve ikinci çocuğunuz için hayırlı bir zaman dilimi olacaktır. Yüksek profilli bir Enstitüye kabul edilebileceklerinden, yüksek öğrenime devam etme konusunda ciddiyse, çalışma alanında başarılı olacaktır.

Çocuklar evlenme çağına gelmişlerse evlenebilirler. Bazı konularda çocuklar dinlemezler. Oğlunuzla biraz problem yaşayabilirsiniz. Mümkünse, aile üyelerinizle tartışmayın. Nisan ayından sonra çocuklarınıza zaman ayırın. Onlarla iletişim kurmalısınız, aksi takdirde çocuklar kızabileceğinden sonuçlarına katlanmak zorunda kalacaksınız.

Başak Evliliği Burç 2022

Başak evlilik burç 2022’ye gelince, bu burcun evlileri evlilik hayatlarında karışık sonuçlar alacaklar. Yılın başlangıcı onlar için biraz stresli olabilir çünkü bu dönemde evlilik eviniz Jüpiter altıncı kavga ve tartışma evinde olacağından eşinizle bağ kuramazsınız. Bu dönemde stresli de olabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında iyi vakit geçireceksiniz çünkü bu süre zarfında yapabileceksiniz. ikinizin de evlilik hayatını iyileştirecek olan eşinizin yardımıyla iyi kazançlar elde edin. Yılsonuna kadar eşinizle birlikte bir yerlere gitmeyi veya tatile gitmeyi de planlayabilir ve bağınızı güçlendirebilirsiniz.Başak İş Burç 2022

2022 Başak işletme burçlarına göre, Başak işletme sahipleri özellikle 2022’nin ilk birkaç ayında iyi kar bekleyebilirler. Yani Ocak-Mayıs arası. Hem şahıs şirketi hem de iş ortaklığı sahipleri bu dönemde işlerini büyütmek için çok çalışabilirler. Bu yıl yeni işlere başlayanlar için çok iyi olabilir. İşinizi daha sorunsuz yürütmenize yardımcı olabilecek başkalarından yardım ve ilham bekleyebilirsiniz. İstenilen sonuca ulaşmak istiyorsanız, bu yıl çok çalışmanız gerekebilir. Size büyük zararlar verebileceğinden, iş dünyasındaki yasa dışı faaliyetlerden kaçınmaya çalışın.

Yılın ortasında, işinizi güçlü kılmak için bazı yeni fırsatlar elde edebilirsiniz. Bu nedenle onları sonuna kadar kullanın. Yılın son ayı, Başak 2022 iş tahminlerine göre işinizi büyütmek için de mükemmel bir zaman olacak. Yeni yöntem ve stratejilerle işinizi yürütmede başarılı olacaksınız. Burcunuza göre çeşitli iletişim kaynaklarında pazarlama ile ilgili çalışmalardan başarı elde edeceksiniz. Bu yıl aynı zamanda büyük bir yatırım için iyi bir zaman.

Başak Mal ve Taşıt Burcu 2022

Başak’a göre 2022 yılı ekonomik açıdan uğurlu olacak. İkinci evdeki Jüpiter ve Satürn’ün birleşik görünümü sayesinde istediğiniz tasarrufu yapabilir ve ekonomik durumunuzu istikrarlı ve güçlü hale getirebilirsiniz. Mücevher ve süs eşyaları çantanıza koyabilirsiniz ve sürekli bir gelir akışı olur ve bu gelirden uzun vadeli borçlardan kurtulabilirsiniz.06 Nisan’dan sonra işler sizin için daha iyi olacak. Başak için 2022 servet ve mülk burçlarına göre mülk edinmek istiyorsanız, yılın son dört ayı karlı olmalıdır. Yıl boyunca istikrar olacağını bilmek sizi rahatlatacaktır.

Başak Zenginlik ve Kar Burç 2022

2022 Başak servet tahminlerine göre, uygun bir yıl. 2022 Başak servet burç, servet elde etme konusunda çok başarılı olacağınızı söylüyor. Şansınızı piyango ve spekülatif faaliyetlerde de test edebilirsiniz. Bununla birlikte, Jüpiter sizi para meselelerine dahil ettiğinde, bu, borcu kolayca genişletebilir ve büyük harcamaları teşvik edebilir. Dikkatli bir şekilde tasarruf edin ve akıllıca harcayın.

Hisse senedi piyasasında ve spekülatif işlerde olumlu kazançlar elde edebilirsiniz. Satürn’ün etkisi kâr konularında iyidir. Ancak, 2022’de daha fazla amortisman maliyetine maruz kalacaksınız. Akıllıca harcamanız önerilir. Bu yıl mali konularda şans ortalama olduğu için spekülasyon para kaybına yol açabilir.

Başak Sağlık Burç 2022

bu yıl birçok sağlık sorunu yaşayabileceği 2022 Başak sağlık burçlarına göre, kötü sağlık koşullarıyla başa çıkmak için yaşam tarzlarına daha fazla dikkat etmeleri ve daha iyi alışkanlıklar geliştirmeleri gerekebilir. Bu yıl sizin için çizelgelerde yaralanma olasılığı var ve vücut zindeliğini sağlamak için egzersiz yapabilirsiniz. Yogayı da çok iyi bir seçenek olduğu için tercih edebilirsiniz. Akıl sağlığına gelince, bu yıl büyük bir zihinsel rahatsızlık hissetmeyebilirsiniz. Stresle ilgili ve diğer konular orada olabilir ve 2022 yılında bir noktada dışarıdan duygusal destek almanız gerekebilir.

Başak Burç 2022’ye Göre Şanslı Sayı

2022’de Başak için şanslı sayılar 6’dır, Başak’ın Hükümdarlığı Merkür’dür ve yıl da Merkür tarafından yönetilir. iş alanında ve özellikle önemli kişisel kazanımlarda inanılmaz bir ivmeye tanık olacaklar. Başakların uzun süredir beklediği bir ev, bir miras ya da çok önemli bir kazançla ilgili olabilir. 2022 yılı, 6 numaralı kök enerjisiyle mükemmel bir şekilde senkronizedir. Dolayısıyla bu, hayırlı sonuçların, yaşamda yeni fırsatların yılıdır. Bu neşe ve neşe getirecek. Mutlu, hayat dolu, karizmatik olacaksınız ve bu tavrınız yakınlarınızın ve sevdiklerinizin kalbini kazanacak.

Şanslı sayılara dayalı Başak 2022 yaşam tahminlerine göre, bu yıl karşı cins arasında çok daha çekici ve popüler olacaksınız. Yaklaşımınızda daha yaratıcı ve yaratıcı olacaksınız. Sanatsal veya tasarım endüstrisine giriyorsanız, bu canlandırıcı olacaktır. Çok daha hevesli olacak ve tüm geçmiş etkilerinizi veya acı anılarınızı geride bırakacaksınız.

Başak 2022 Burç: Astrolojik Çözümler

  • Mücevheri etkinleştirmek ve güçlendirmek için gerekli ritüelleri yaptıktan sonra uygun şekilde bir Altın yüzük veya altın kolye ucuna gömülü ‘Panna’ veya Zümrüt takın.
  • Sol elin yüzük parmağına saf Altın yüzük takın.
  • Mavi giysiler giymekten kaçının.
  • Evinizdeki ibadet yerini sık sık değiştirmeyin.

Nuray Sayarı Terazi 2022 Burç Yorumu

2022 yılı pek çok açıdan destekleyici ve ilerici olabilir. Bazı şeyleri deneme yeteneği bu yıl beklenmedik bir şey olabilir. Keşfetme ve deneme kaliteniz, sizi diğerlerinden farklı kılabilecek bir şeydir. Deneme, yeniliğin anahtarıdır ve aynı zamanda kişinin hayatında üstel bir büyümeye yol açar.

Yılın başlangıcı hayatınızın her alanında mutluluk ve neşe getirecek ve bu aşamada kendinizi mutlu hissedeceksiniz.

Yılın ortasında, aile ilişkilerine odaklanmanız, sevdiklerinizle daha sık iletişim kurmanız ve günlük sorunları çözmeniz önerilir. Aynı zamanda, burcun çalışkan temsilcileri yıl ortasında iyi para kazanacaklar.

Ayın son çeyreği Terazi için olumlu geçecek. Aşkta ve işte iyi şanslar size eşlik edecek. Yıl sonuna kadar, kaderde önemli değişiklikler olması muhtemeldir. Ayrıca kısa bir süre için günlük endişelerden gerçeklikten kaçmak için bir fırsat olacak. Bu, kısa bir gezi veya tatil planlayabileceğiniz anlamına gelir. Olağandışı görevler ve hedefler ortaya çıkacak ve iletişim çemberi genişleyecektir.

Ocak ayının başı güzel geçecek, emeğinizden güzel sonuçlar alacaksınız. Bu zamanda çok aktif olabilirsiniz ve birçok yeni arkadaşla tanışacaksınız ve ailenizde yakınlık olacak.

Şubat-Haziran ayları arasında ve yine Eylül-Aralık ayları arasında, herhangi bir belgeye dikkat etmeniz gerekir. Herhangi bir kişi, taşınır ve taşınır mal satın almakla ilgilendiğini gösterebilir. Ev almadan veya satmadan önce aile büyükleri ile istişare edilmelidir. Herhangi bir işe başlamak istiyorsanız ekonomik kazançlar elde etmeniz sizin için avantajlı olacaktır.

Ağustostan sonra parasal konularda durum vasat olacak. Bu dönemde ebeveynlerinizle çatışmalara girebilirsiniz ve dikkatli olmalısınız. Bir ilişkide bazı sorunlar olabilir. Yeni bir işe başladıysanız, dikkatli olun ve sorumlu olun ve hem aşk hem de para konularında da biraz sıkı çalışmanız gerekir. Sağlığınız konusunda da dikkatli olmanız en iyisi olacaktır.

Son çeyrekte sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor ve sağlığınızla ilgili herhangi bir dikkatsizlik göstermemeniz tavsiye ediliyor. Düzenli olarak iş ile birlikte dinlenmek sizi zinde tutacaktır. Genel olarak harika bir yıl önümüzde. Başarı ayaklarınıza dokunacak. Değerinizi kanıtlamanın zamanı geldi ve sosyal alanınız da genişliyor.

Satürn Kova burcunun beşinci evinde olacağından 2022 yılı Terazi için şanslı bir dönem olacaktır. Temelden başlayacaksın ve her türden yenilik olacak. Bu günlerde değişiklikler ve fırsatlar boldur. Ancak, kendinizi fazla yormayın. Tüm bu yıl boyunca düşük bir profil koruyun.

Terazi Aşk Burç 2022

Terazi aşk burç 2022 tahminlerine göre, 2022’de Terazi’nin hayatı biraz sorunsuz gidebilir. Güçlü bir bağı paylaşan çiftler bu yıl başarılı bir ilişki kurabilir ve bu yıl evlenebilirler. Bekar olan ve belki de ilişkiye giren bunu yapabilir. Evli çiftler için de sevgi ve barış bozulmadan kalabilir. Partnerinize karşı sert tartışmalardan ve kötü davranışlardan kaçınmaya ve biraz saygı ve anlayış göstermeye çalışın. 2022 yılında iyi ve sağlıklı bir ilişkinin tadını çıkarmanın en iyi yolu budur.

Terazi Kariyer Burç 2022

Terazi için 2022 kariyer burçlarına göre, Terazi için kariyer açısından oldukça ortalama bir yıl olacaktır. Terazi doğumlu kurumsal çalışanlar, kariyerlerinde ortalama ila iyi bir yıl geçirebilir. İlk birkaç ayda bir promosyon bekleyebilirsiniz. İkinci yarı, çalışma alanınızda oldukça zorlayıcı olabilir; bu nedenle iş arkadaşları ve yaşlılarla iyi ilişkiler içinde olunması tavsiye edilir. İş değiştirmek veya çalışmak isteyen kişiler, lütfen mevcut işinizden ayrılmadan önce dikkatli olun ve yeni bir işe girmeden önce uygun analiz ve araştırma yapın. Yeni mezunlar bu yıl yerleştirilebilir.

Terazi Eğitim Burç 2022

Terazi öğrencileri için 2022 yılı, 2022’de mükemmel bir akademik yıl geçirmeyi bekleyebilir. Bu yıl rekabetçi sınavlar için harika bir yıl olabilir. İleri eğitim için yurt dışına gitmek isteyen öğrenciler, Ocak-Haziran ayları arasında bir fırsat yakalayabilirler. Bu yıl aynı zamanda gelecekteki kariyeriniz için de önemli bir yıl. Çok Çalışmanız ve harika sonuçlar beklemeniz gerekir.

Terazi Finans Burç 2022

2022 libra finans burç tahminine göre, libra kaynaklı finansal istikrar 2022’de olabilir. Yine de, özellikle yılın ikinci yarısında aynı konuda temkinli olmanız gerekebilir. Yılın ikinci yarısında harcamalar yüksek olabilir; bu nedenle dikkatli olmalı ve daha fazla tasarruf etmeye odaklanmalısınız. Ocak-Nisan ayları arasında fon akışı sürekli olacaktır. Bu yıl size yeni bir gelir kaynağı gelmeyebilir. Bu yıl boyunca harcamalarınızı mümkün olduğunca kontrol etmenize yardımcı olur.

Terazi Ailesi Burç 2022

Terazi ailesi burç 2022’ye göre, bu yıl aileyi daha da yakınlaştıracak. Aile ve toplumla ilişkiler gelişmeli ve onlara ya da yerel toplulukta kendinizi iyi hissedeceksiniz. Bazılarınız evinizi iyileştirme ve çevrenizi daha çekici hale getirme şansına sahip olabilir. Bu süre zarfında mülkte başarılı olabilirsiniz.

Terazi Çocuk Burç 2022

2022 çocuk burçlarına göre, Jüpiter’in beşinci ev üzerinde olumlu bir etkisi olduğundan, çocukların çalışmaları izlemeye olan bağlılıklarını artıracağından, yılın başlangıcı çocukların bakış açısı için olumlu olacaktır. Çocuklarınız yüksek öğrenim konusunda ciddiyse, yüksek profilli bir eğitim kurumuna kabul edilmeyi talep edebilirler.

Genel olarak çocuğunuz bu yıl başarıya ulaşacak. Çocuğunuz evlenme çağındaysa, bu yıl evlenir. Bu dönemde çocuklarınızın sağlığı için endişelenebileceğiniz için yılın ikinci yarısı ortalama olacaktır.

Terazi Evlilik Burç 2022

Terazi burcuna göre, 2022 yılında evli olan terazi burcunun bu yıl karışık sonuçlar alacaklar çünkü yılın başlangıcı sizin için bazı engeller getirebilir ve bazı aile sorunları ve eşinizle çok fazla mücadele edebilirsiniz. Ancak yılın başında eşinizin desteğini alacaksınız; Yedinci eviniz üzerindeki şimdiki geçişin etkisi bu dönemde görüleceğinden, yıl ortasında uyanık ve dikkatli olmanız bekleniyor ve eşinizle tartışmaya girme ihtimaliniz var. Aynı zamanda gelecekte tüm şüpheleri, tüm anlaşmazlıkları ve yanlış anlamaları ortadan kaldıracak ve hayatınızı birbirinize inanç ve güvenle taşıyacaksınız.

Terazi İş Falı 2022

2022 Terazi işletme burçlarına göre, Terazi 2022’de bazı sorunlarla karşılaşabilir. Ortaklık işletmeleri, işletme belgeleri ve dosyalamaları konusunda daha fazla özen göstermek zorunda kalabilir. Ortaklara körü körüne inanmaktan kaçınmanız ve yeteneklerinize ve becerilerinize güvenmeniz önerilir. Bu yıl yapılacak önemli yatırımlar çok verimli olmayabilir ve çok fazla kayba neden olabilir. Bir ortaklık işi başlatmayı planlıyorsanız, bu yıl bundan kaçınmanız önerilir. Bu yıl herhangi bir yeni yasal işlemden uzak durun, bu yıl yeni bir projeye başlamanız gerekiyorsa doğru planlamaya zaman ayırın, bu yıl işinizi zorlaştırmayın, aksi takdirde önemli zararlara neden olabilirsiniz.

Terazi Mal ve Araç Falı 2022

2022 emlak burcunda terazi aracına göre alım satım için verimli bir yıl olacak. Kendiniz için varlık satın almaya çalıştığınızda başarılı olacaksınız. Ancak miras olarak sahip olduğunuz mülkü satmayın. Bir taahhütte bulunmadan önce ailenin istikrarını dikkatlice düşünmeli ve geri tepebilecekleri için karmaşık mülk anlaşmalarından kaçınmalısınız. Bu yıl arazi, bina ve araç satın alma olasılığı da var.

Terazi Zenginlik ve Kar Burç 2022

2022 Terazi servet ve kar burçlarına göre, 2022 yılında terazi istikrarlı bir gelir elde edecekler. Gayrimenkul ve değerli metallere yatırım yaparak şanslarını denemeleri tavsiye edilmez. Sıkı çalışma, 2022’de size biraz daha yüksek gelir sağlayabilir. Çevrimiçi piyango veya kumar yoluyla öğrenirken servetinizi mahvetmeniz önerilmez.

Sürekli bir servet akışına sahip olacaksınız, ancak bu yıl aile işlerine aşırı harcamalarınız nedeniyle istediğiniz birikime ulaşamayabilirsiniz. Satürn ve Jüpiter’in geçişi, aile konforuna, araziye ve araç inşa etmeye yatırım yapmanıza izin verebilir ve Nisan ayında daha uygun bir zaman geçireceksiniz.

Terazi Sağlık Burç 2022

Terazi sağlık burç, 2022 tahminine göre, Terazi bu yıl küçük sağlık sorunlarıyla karşılaşabilir. Sindirim ile ilgili hastalıklar ve viral enfeksiyonlar sağlığınızı etkiler ve uzun süre dayanmaz. Bu yıl sizin için sakatlanma ihtimali de var; bu nedenle egzersiz yapmanız ve vücut zindeliğiniz ve kilonuz üzerinde tam kontrol sahibi olmanız gerekir. Zihinsel sağlığınızı korumak ve stresten kaçınmak için tercih ettiğiniz aktiviteleri deneyin.

Terazi Burç 2022’ye Göre Şanslı Sayı

2022 yılında Terazi için şanslı sayılar yedidir ve Venüs tarafından yönetilir ve bu yıl 6 tarafından yönetilir ve efendisi Merkür’dür. Terazi 2022 burç, hayatınızdaki birçok değişikliği anlatıyor. Jüpiter, burcunuz üzerinde en önemli gezegen etkisine sahip olacak. Bununla birlikte, Mars da küçük bir rol oynayacaktır. Ancak, döneminiz Nisan ve Ekim ayları arasında en çılgın olacak. Bu süre zarfında, güvenli oynamak en iyisidir. Kasım’dan sonra normale dönüşü de beraberinde getireceksin.

Terazi Burç 2022: Astrolojik Çözümler

  • Herhangi bir Cuma günü yüzük parmağınıza gümüş bir yüzükle oyulmuş en yüksek kalitede bir Elmas veya Opal değerli taş takarak burcunuz Venüs’ü güçlendirin.
  • Mümkün olduğunca muhtaçlara yardım edin.
  • Bu yıl hiç kimseye, özellikle de meslektaşlarınıza kötü davranmayın.
  • Karıncalara buğday unu verin.

Nuray Sayarı Akrep 2022 Burç Yorumu

Akrepler bu yıl rutin yaşamlarında göreceli olarak daha rahat kayabilirler. Bu onları yüksek bir kaygı düzeyine götürür. Gerçekten bazı temel sağlıklı alışkanlıklarla zihninizi beslemeniz gerekiyor. Sağlıklı alışkanlıklar, kitap okuma, meditasyon ve sağlıklı ve huzurlu bir zihne yol açan tüm alışkanlıklardan oluşur. Düzenli olarak meditasyon yapmak, kaygı ve stresle mücadelede çok etkili bir çözüm olabilir.

2022 yılı, bekleyen tüm işlerinizi tamamlamanıza yardımcı olacak. Bekleyen tüm işleriniz bittiğinde, rahat bir nefes alacaksınız. Yılın başında konforlu ve lüks bir yaşam tarzı yaşamak istiyorsunuz. Bu süre zarfında duygusal olacaksınız. Bu ay aynı zamanda eşinizi ve yaşam fikirleriniz ve hayallerinize olan tutkunuzu yeniden keşfetmek için iyi bir zaman. Şubat ayında başarılı bir dönem olacak ve çevrenizde birçok önemli ve etkili insan bulunacak.

Nisan ve Mayıs aylarında biraz karamsar olabilirsiniz. Ama sonra hayat bir kez daha doğru yolda dönecek ve bu süre zarfında düşmanlarınızı yenmek için çok çalışmak için gereken tüm cesarete sahip olmalısınız. Bu süre zarfında, ortaklık çalışmanıza çok fazla dikkat etmeniz gerekecek. Mayıs ayında duygusal olarak büyüyeceksiniz; bu nedenle bu yıl partnerinizle olan ilişkinizde dürtüsel davranmayın.

Ay ortası olan Haziran ve Temmuz aylarında daha fazla egzersiz yapmanız, daha sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemeniz ve Temmuz ayına ödenmemiş fatura ve kredi bırakmamanız önerilir. Kariyer ilerlemeniz için aile üyelerinizin desteğini alacaksınız. İşlerde transfer almaya çalışanlar yararlanabilir. Bu yıl büyük bir başarının sona ermesini bekliyoruz ve Satürn ile petrol gibi iş yapanlar yılın son bölümünde kar elde edecekler. Mayıstan sonra kariyeriniz için iyi bir zaman.

Eylül ve Ekim aylarında, farklı eğlence aktivitelerine katılmak gibi enerji seviyenizi artıracak yöntemler bulacaksınız. Herhangi bir anlaşmazlık varsa, barış yapmak için daha profesyonel bağlantılar kurmak için harika bir an. Bu sefer başarınızı kutlamak için arkadaşlarınız ve aile üyelerinizle bir tura çıkmayı da planlayabilirsiniz. Mali açıdan bakıldığında, bu yıl sıradan olacak.

Yıl sonuna kadar Akrepler, bir süredir sahip olmadıkları yeni bir enerji seviyesi ile yola çıkacak ve enerji seviyelerinde iyileşme görecek ve siz daha aktif olacak ve bir sonraki yıl için heyecanlı olacaksınız. Sağlığınızla ilgili herhangi bir problem yoktur. Ancak dışarıdan gelen yiyeceklerden kaçının. Bu yıl, herhangi bir durumu koruyan akrabalarınızın tam desteğini alacak ve onlardan tavsiye alacak ve doğru yönde ilerleyebilirsiniz. Ayrıca önemli yatırımlar yapmak ve riskli işler yapmakla da ilgilenebilirsiniz.

Genel olarak bu birkaç kişi için rahatlatıcı bir dönem olacaktır. Genişleme gezegeni Jüpiter, lehine ilan edilecekti. Gezegenin yerleşimi, tüm bu yıl boyunca size rahat bir yaşam sağlayacaktır. Ancak Kova’daki Satürn ileri hareketinizi geciktirmeye devam edecek.

Akrep yılı 2022 sonrası için karışık bir servet çantası olacak. Rahu, aşk hayatınıza veya evliliğinize müdahale edebilecek yılın başında yedinci evinizde olacak. Bu yıl sizin için tahmin edilen zamanlar gibi profesyonel hamleleriniz nedeniyle. Bu mali açıdan harika bir yıl olacak ve yanınızda büyük bir potansiyel var.

Akrep Aşk Burç 2022

Akrep aşk burç 2022’ye göre, Akrep 2022’de keyifli bir hayatın tadını çıkarabilirler. İlişki sorunları yılın ortasında ortaya çıkar, ancak karşılıklı anlayış ve bağ ile çözülebilir. Henüz bağlı değilseniz, bu yıl yeni bir aşk bulabilirsiniz. Kendini adamış aşk hayatlarını herhangi bir ayrılık olmadan yaşayacaklar ve kendini adamış akrepler bu yıl partnerleriyle bir düğüm atabilir.

Akrep Kariyer Burç 2022

Kariyer burç 2022’ye göre, bağlılığınız, çabalarınız ve sıkı çalışmanız sayesinde kariyerinizde başarılı olacaksınız. Jüpiter’in 10. evde geçiş yapacağı Nisan ayından sonra işler düzelecek ve düşmanlarınız yüzünden işinizde bazı sorunlar olabilir; bu nedenle dikkatli olmalısınız. Kurumsal sektörlerde çalışan Akrep bu yıl harika bir iş hayatına sahip olmaları bekleniyor ve girişiminizde başarı elde edebilir ve istikrar bekleyebilirsiniz, ancak ancak tüm çabalarını ve sıkı çalışmalarını ortaya koyarlarsa. Yılın ikinci yarısı sizin için ilkinden daha müreffeh olacak. İş yerinizi değiştirmesi gereken insanlar daha iyi şirketler alabilir.

Akrep Eğitim Burç 2022

Akrep eğitim burç 2022’ye göre, Akrep 2022’de ortalama ila iyi bir Akademi yılı geçirebilir. Özellikle rekabetçi bir sınava hazırlanırken, bu yıl biraz dikkatiniz dağılmış olabilir, ancak hedeflerinize odaklanmak için uygun çabayı göstermeye çalışın. . Yüksek öğrenim isteyen öğrenciler iyi kurumlara yerleşebilirler. İkinci yarı, eğitim için yurtdışına giden öğrenciler için daha müreffeh olabilir.

Akrep Finans Burç 2022

2022 Akrep finans burç tahminine göre, 2022 yılında hem gelir hem de gider olabilir ve bu yıl çok fazla para biriktiremeyebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konularda da harcama yapmanız gerekebilir. Bu yıl önceki borçları temizlemeyi deneyin. Yeni gelir kaynakları sizin için açılabilir ve bu yıl mülk satın alma şansınız da daha az. Dönemin ilk yarısında büyük yatırımlardan kaçının. Bu dönem, Jüpiter’in yerleşimi nedeniyle servet kazanmanıza yardımcı olmaya devam edecek ve ayrıca bazı uğurlu olaylar nedeniyle ailede bazı harcamalar olabilir ve Jüpiter’in dördüncü eve yerleştirilmesiyle birlikte taşınır edinme olasılığı vardır. ve taşınır varlıklar da grafikte.

Akrep Ailesi Burç 2022

Akrep ailesi burç tahmini 2022’ye göre, ebeveynlerinizle olan ilişkinize daha yakından bakmaya değer. Bazen sadece Geçmişle ilgili doğru bakış açısını elde ederek ilerleyebilirsiniz. Ebeveynlerinize duygusal destek göstermelisiniz, ancak fazla duygusallaşmamalısınız ve bazı bağımsız kararlar vermenin zamanı geldi. Önceki yıllarda bazı aile üyeleriyle olan ilişkinizde birkaç sorun vardı. Şimdi bu insanlarla nasıl hareket edeceğimize karar verme zamanı, çünkü bazı durumlarda onları hayatınızdan çıkarmak pek mümkün değil.

Akrep Çocuk Burç 2022

2022 çocuk burçlarına göre bu yıl çocuklar açısından uğurlu olacak. Çocuklarınız emek ve emek vererek daha yüksek adımlar atacak ve zihinsel yetenekleri temelinde hedeflerine ulaşacaktır. Yüksek öğrenime niyetlenirlerse, tanınmış bir kuruma kabul edilirler. Yılın başlangıcı ikinci çocuğunuz için hayırlı olacaktır. Nisan ayında Jüpiter beşinci evde geçiş yapacaktı. Bu transit nedeniyle, çocuğunuz evlenme çağına gelmişse bu yıl evlilik için gidebilir. Genel olarak çocuğunuz yaşamın her alanında ilerleme kaydeder. Yılın son çeyreğinde, özellikle Eylül-Kasım aylarında çocuğunuz bazı iyi başarılar elde edebilir.

Akrep Evlilik Burç 2022

Akrep evli yaşam burç 2022 tahminine göre, kişi bu yıl birbiriyle pek çok cephede anlaşamayabilir; ancak, ilişkide uyumu korumak ve sürdürmek için ortak bir noktada buluşmanız ve bir anlayışa varmanız gerekir. Bekarların bu yıl evlenme şansı tam. Evliliğin tüm temeli karşılıklı anlayış ve iletişime dayanır. Burçta belirtildiği gibi, o üssün yok olmasını önlemek için elinizden gelen her şeyi yapın. Temmuz-Ekim arası dönem biraz rahatsızlık verebilir. Eşinizle kaliteli zaman geçirmek sizin için çok önemlidir. Sevdiğinizi size yakın tutmak yanlış anlaşılmaları önleyecektir.

Akrep İş Falı 2022

2022 iş burcuna göre, Akrep 2022 yılında bazı sıkıntılar ve engellerle karşılaşabilir. Eğer ilgileniyorsanız veya bir ortaklık işi kurmayı planlıyorsanız, bu yıldan kaçının, yoksa eşinizin niyetine uygun şekilde dikkat etmek şarttır. İş hayatında yeni projelere girişmek bu yıl sizin için verimli olmayabilir; bu nedenle bir önceki yılın kalan projelerinin tamamlanması tavsiye edilir. Deneyimli birinden tavsiye almak, şahıs şirketi işinizi daha verimli bir şekilde yürütmenize yardımcı olabilir. 2022 yılında yeni girişimlere büyük miktarda para yatırmaktan kaçının.

Genel olarak Akrep 2022’de iş hayatında iyi vakit geçirecekler. Bunun nedeni Merkür gezegeninin Akrep tercih etmesidir, ancak yine de özellikle yılın ikinci yarısında finansal işlemlerde ve yeni projeler planlarken dikkatli olmalısınız.

Akrep Mülk ve Taşıt Falı 2022

Akrep mülk ve araç burç 2022’ye göre, Akrep mülk açısından değerli bir yıl geçirecek ve Araç bu yıl iyi varlık ve mülk satın alabilecekleri zenginlikte sürekli bir artış yaşayacaklar. Jüpiter’in dördüncü eve yerleştirilmesiyle arazi, bina ve araç satın alma olasılıkları var. Bir ev veya bina satın almak için iyi bir yıl. Anlaşma yapmak isteyenler yılın ikinci yarısında başarılı olacaklar. Gayrimenkule yatırım yapma hayalleriniz, ev veya araç alma planınız da gerçekleşecek.

Akrep Zenginlik ve Kar Burç 2022

Akrep servet ve kar falı 2022’ye gelince, yılın başlangıcı ekonomik açıdan olumlu olacak, kara araçları vb. alımlar için harcamalar yapılacağına dair işaretler var ve sağlık sorunlarına yönelik harcamalar yapılacak. aile üyelerinden de. Yılın ikinci yarısında Jüpiter’in 11. evdeki açısı nedeniyle geliriniz artacak ve böylece uzun vadeli borçlarınızdan kurtulabilirsiniz.

Ailedeki uğurlu törenlerde masraflar orada olurdu. Genel olarak Jüpiter, Venüs, Merkür ve Satürn’ün gezegensel yerleşimi, mali durumunuzda kazanç sağlayabilecek güçlü bir şekilde yerleştirilmiştir ve normal yatırımlarınızdan daha fazla para kazanabilirsiniz. İş dünyasındaki insanlar tamamen daha fazla kar elde edecek. 2022’de daha fazla kazanmak için bu parayı yeniden yatırabilirsiniz.

Akrep Sağlık Burç 2022

Sağlık burç 2022 tahminine göre, önümüzdeki yıl Satürn fiziksel ve zihinsel sağlığınızda birçok değişiklik getirecek ve ruh halinizde ve genel sağlığınızda birçok iniş ve çıkışlar olacak. Bu yıl boyunca, aynı zamanda, düşük enerji seviyeleri ve düşük dinlenme tüm hızıyla olacaktır. Bazı fiziksel egzersizler size huzur verir. Bu genellikle sağlığınız için iyi bir yıl olacaktır. Kişisel ve profesyonel bağlılık zaman zaman sağlığınıza zarar verebilir, ayrıca Rahu yedinci evde olduğu için eşinizin/partnerinizin sağlığına müdahale eder ve bu da size endişe ve endişe getirebilir.

Akrep Burç 2022’ye Göre Şanslı Sayı

2022 yılında Akrep burcunun şanslı sayısı bir ve sekizdir ve bu yıl Merkür tarafından yönetilen 6 sayısı ve Akrep Mars gezegeni tarafından yönetilir ve her ikisi de birbirleriyle tarafsız bir ilişki paylaşır. Bu nedenle, bu süre zarfındaki büyük hırslar ve tüm pozitif enerjiler nedeniyle şanslı gibi görünebilirsin.

Akrep Burç 2022: Astrolojik Çözümler

  • Derin sulardan uzak durun.
  • Sağlığına dikkat et. Artrit ile ilgili sorunlar endişe nedeni olabilir. Ayrıca, bazı yaralanmalara dikkat edin.

Nuray Sayarı Yay 2022 Burç Yorumu

Yay burcu insanları için finans alanlarında mükemmelleşmek için daha büyük bir kapsam var. Hayatta keşfetme ve deneme yeteneğiniz sayesinde bu yıl istikrarlı finansal pozisyonlar elde edebileceksiniz.

Kariyerinizde çok çalışmanız gerekecek ve ekonomik açıdan bu yıl sizin için iyi olacak. Tekrar tekrar seyahat edeceksiniz. Gezegenlerin konumu sizin için uygun olacaktır. Her türlü sosyal ve dini faaliyetlerde tam bir heyecan ve coşkuyla yer alacaksınız. Bu yıl, geçen yıl yaptığınız sıkı çalışmanın sonucunu alacaksınız.

Çocuklarınız söz konusu olduğunda hem mutlu olacaksınız hem de arkadaşlarınızın tam desteğini alacaksınız. Ailenizle bazı sorunlarınız olabilir, ancak bu yıl hedefinize odaklanarak ilerlemeniz gerekir. Kariyerinizde büyüme olacak ve ardından ekonomik fayda olasılığı ve 2022 burçlarına göre maaşınızda artış olacak.

O zaman Ocak ayı Yay için öngörülemeyen olaylar olabilir ve bu nedenle onlarla cesurca yüzleşmeleri gerekir. Şubat ayı yaratıcı fikirlerinizi yazmak ve yeni bir girişime başlamak için iyi bir zaman olabilir.

Mart ve Nisan aylarında kariyerinizde sıkışmış hissedebilirsiniz. Performansınızla tutarlı olun çünkü size ay sonuna kadar terfi veya maaş artışı gibi faydalar sağlayacaktır. Daha esnek olmaya çalışın ve bu ay sevilmeye ve anlaşılmaya ihtiyaç duyacakları için bir eşin hissini anlamaya çalışın.

Mayıs ve Temmuz ayları, tasarruf etmeye çalışmanız ve dürtüsel kararlardan uzak durmanız gereken aylardır. Çevredeki ortam moralinizi yükseltecek, fiziksel ve zihinsel durumunuz bu ay çok iyi olacak.

Ağustos ve Eylül ayları da ilişkinizi güçlendirmek için iyi bir zamandır, bu da evlilik mutluluğunda daha yakın bir bağlantıyla sonuçlanır. Eylül ayının ortası size büyük finansal giderler getirebilir.

Yılın son çeyreğinde, işten biraz zaman ayırmanın ve rahatlamanın zamanı geldi. Kişi akıllıca harcarsa maddi açıdan iyi bir dönem geçirecek ve 2022’nin son aylarında çok keyif alacaksınız. Bu dönemde iç huzuru bulacaksınız ve kendinizi özgür hissedeceksiniz.

Genel olarak 2022 yılı, tüm yıl boyunca Jüpiter’in enerjisiyle destekleneceği için Yay için çok hayırlı olacak. Ancak, kariyeriniz bu yıl bazı iniş çıkışlarla karşılaşabilir. Kova’daki Satürn, etrafta biraz istikrar sağlamaya çalışacak ve güvensiz durumları ele geçirme taahhüdünüzü yerine getirmeniz için size rehberlik edecektir. Satürn, evlilik ve ilişkilerde de sevgi ve şefkat göstermenizi kısıtlar. Bu, Yay çoğu için oldukça gerçekçi bir dönem olacaktır ve bu yıl uzun vadeli hedeflerinizi ve hırslarınızı gerçekleştirebileceksiniz.

Bu yıl, Yay için son birkaç yılla karşılaştırdığınızda çok daha iyi olabilir, çünkü bu yıl için izlediğiniz kariyerinizde çok başarılı olacaksınız. Yay burcu öğrencileri, çalışmalarında başarılı olacaklar ve kıdemlilerinin yardımıyla mesleklerinde yeni zirvelere ulaşacaklar. Denizaşırı seyahat de kartlarınızda ve Satürn Oğlak burcunun ikinci evinde yer alacağından, bu yıl genel finansal durumunuz büyük ölçüde artacaktır. yıl boyunca sağlıklı kalacak ve neşelenecekler; 12. eve yerleştirilen Ketu, bazı küçük sağlık rahatsızlıklarını beraberinde getirebilir.

Yay Aşkı Falı 2022

Yay burcu aşk burç 2022’ye göre Yay aşk hayatında önemli bir değişiklik olmayacak; diğer yarınızla çok zaman geçireceksiniz. hayatı daha iyi olacak ve bu yıl size güç, romantizm, aile ve otorite sunacak. Sosyal statü 2022’de parlayacak. Bu yıl bir şey yapmadan önce duruma göre doğru kararlar vermeniz gerekiyor. Şubat, evlenmek için en uygun aydır.

Yay Kariyer Burç 2022

Yay burcunun 2022 kariyer burçlarına gelince, kişi için ortalama bir yıl olacak. İş kurmayı düşünen Yay burcu, yeni veya ağır yatırımlar yapmaktan kaçınmanız gerektiği için yılın başında ertelemeli ve spekülatif faaliyetlere girmemelisiniz. Ayrıca işinizde kıdemli kişilerden de yardım almalısınız. Nisan ayından sonra işler düzelecek, bu nedenle özellikle bir ortaklık işi planlıyorsanız, umut verici göründüğü için girişiminize başlayabilirsiniz.

Yay Burcu Burcu 2022

2022 Yay burcu eğitim burçlarına göre, bu yıl rekabetçi sınavlara giren öğrenciler için iyi olacak. Bu yıl sınava girecek öğrenciler başarılı olacak. Bu yıl yurtdışında yüksek öğrenim görmek isteyen öğrenciler için şanslı olacak. Bunun dışında Rahu’nun Nisan ayına kadar burcun altıncı evinde yer alması, bu nedenle herhangi bir rekabetçi sınava katılmayı düşünüyorsanız, kesinlikle ona doğru ilerleyin çünkü yarışmada kesinlikle başarı elde edeceksiniz.

Yay Finans Falı 2022

2022 Yay burcu finans burçlarına göre, bu yıl karışık sonuçlarla başlayacak, çünkü ikinci evdeki Satürn servet kazanmaya devam edeceğiniz anlamına gelecek. Tasarruf ve yatırım yapmaya devam ettikçe mali durumunuz iyileşecek ve ayrıca mücevher ve mücevherlere de yatırım yapabilirsiniz. Atalardan kalma mülk kazanabileceğinize ve ayrıca aile işlevleri için para harcayabileceğinize dair bir gösterge var. 2022 yılında yatırım yaparken dikkatli olmalı ve bu yıl riskli girişimlerden kaçınmalısınız.

Yay Ailesi Burç 2022

Yay ailesi burç 2022’ye göre, yaşam bir dernek veya ortaklık yoluyla büyüyebilir ve genişleyebilir. 2022 yılı, yeni ve sıra dışı deneyimlerin size daha önce bilmediğiniz birçok şeyi öğreteceğini öngörüyor. Sürprizler, sizi monoton bir rutinden kurtarabilecek ve yeni bir hayat sürebilecek çocuklar veya romantik bir ilişki aracılığıyla gelebilir. Hayat bazen oldukça beklenmedik şekillerde değişirken, ayaklarınızın üzerinde duruyorsunuz ve esnek olmanız gerekiyor. Bu, aile için iyi bir zamandır ve olaylara çok taze ve yeni bir şekilde yaklaşmanıza yardımcı olacak teşvik edici ve ilham verici deneyimlerle karşılaşmanız muhtemeldir.

Yay Çocuk Burç 2022

2022 Yay burcu çocukları için bu yıl, yılın başında olduğu gibi çocuklar açısından da karışık sonuçlar getirecek, çocuklarınızın çok çalışarak ilerleme kaydetmelerine çok sevineceksiniz ve bu yıl ikinci yılınız için olumlu olacak. çocuk hem de istediği yüksek öğrenim için uygun bir çaba göstermişse, tanınmış bir kuruma kabul edilebilir. Nisan Rahu’nun beşinci evdeki geçişinden sonra, çocuklarınızın sağlığı ve o sırada eğitim konusunda gerçekten dikkatli olmalısınız. Hamile kadınların bu dönemde ekstra dikkatli olmaları gerekiyordu; bu nedenle, o dönemde Ganesh mantrasının okunması sizin için çok faydalı olacaktır.

Yay Evlilik Burç 2022

Yay burcuna gelince, 2022 yılının başlangıcı olan 2022 için evlilik hayatı aile perspektifi için hayırlı olacaktır. Satürn’ün ikinci evde transit geçişi ile ailenize üyelerin eklenmesi olacaktır. Bu, yeni bir evlilik veya bir bebeğin doğumu nedeniyle gerçekleşebilir. Nisan ayından sonra, ikinci çocuk için hedeflerine ulaşmada ön saflarda olacağı için uygun bir zaman dilimi olduğuna dair işaretler var. Jüpiter size güveni ve ilişkinizi yönetmeyi getireceğinden evliliğinizde bir rahatlık ve huzur duygusu hakim olacaktır. Bağınızı güçlü tutmak için kalın ve zayıf sırasında eşinizin yanında kalın.

Yay İş Falı 2022

2022 Yay burcuna gelince, Venüs gezegeni iyi bir konumda ve bu Kasım-Mart ayı boyunca işinizde daha fazla finansal kar elde edeceksiniz, bu nedenle finansla uğraşırken biraz temkinli olmalısınız. herhangi bir komisyoncuya veya komisyon acentesine körü körüne güvenmemelidir. Yılın başlangıcı sizin için harika olacak.

İş ortağınız size tam bir önem verecek ve işinizin genişlemesinde eşinizden yardım alacaksınız. Yıl ortası, işinizi hızlandırmada önemli bir rol oynayacaktır. Bazı sorunlar olabilir, ancak bunları çözmede başarılı olacaksınız. İlgili konularla ilgili uygun bir araştırma yapmanız tavsiye edilir. Aksi takdirde kayıplarla karşılaşabilirsiniz. Makine personeli çalışanları vb. ile ilgili sorunlar.

Yay Mal ve Taşıt Burcu 2022

Yay burcu mülk ve araç burç 2022’ye göre, Jüpiter’in dördüncü eve yerleştirilmesiyle mülk edinme şansları çok yüksek ve ayrıca babaları aracılığıyla atalarından kalma bir mülk edinme şansları da var.

varlık satın almada çok başarılı olacaklar. Bir ev veya araç satın alma hayaliniz başarılı olacak. Bu yıl yaptığınız yatırım iyi temettüler elde edecek ve anlık kararlar vermekten kaçınmalısınız. Herhangi bir anlaşmaya devam etmeden önce arka plan kontrolü yapmak için zaman ayırmanız tavsiye edilir. Nisan-Eylül arası servet biriktirmeniz ve varlıklarınızı artırmanız için çok uygun bir dönem olacak.

Yay Zenginlik ve Kar Burç 2022

Yay burcunun 2022 servet ve kar burçlarına göre, yılın başlangıcı finansal açıdan orta derecede hayırlı olacaktır. Zenginlik perspektifinden, Jüpiter’in 11. evdeki veçhesi olarak, elinizde iyi bir gelir akışı olabilir. Bu gelirden eski bekleyen borçlarınızdan kurtulabilirsiniz. Jüpiter ve Satürn’ün konumu bu yıl sürekli zenginlik elde etmelerine izin verdiği için, bu yılı iyi bir servetle iyi kar elde ederek karşılayacaklar. İstenen tasarruflara sahip olabilirler ve ekonomik durumlarını daha güçlü ve daha iyi hale getirebilirler ve ayrıca bir gösterge var. atalarından kalma mülk edinebileceklerini ve bu dönemde bazı değerli taşlar ve süs eşyaları da alacaklarını söyledi.

Yay Sağlık Burç 2022

2022 Yay burcu sağlık burçlarına göre, bu yıl sağlığınız için ortalama bir yıl olacaktır. Bu yıl daha önceki meşguliyetleriniz ve sosyal aktiviteleriniz nedeniyle yemeğinizi zamanında tüketemeyebilirsiniz ve bu da sağlığınızın bozulmasına neden olabilir. Günlük rutininiz ve diyetinizle ilgili olarak düzenliliği ve dakikliği korumalısınız. Bu konuda dikkatsiz olmayın, çünkü beşinci evdeki Rahu mide ile ilgili hastalıkları duraklatabilir.

2022 Yay Burcuna Göre Şanslı Sayı

Yay burcu için şanslı sayı üç ve Dokuz’dur ve toplam sayısı 3, 12, 21, 30 olan yıl, yaşamlarında özel bir öneme sahip olanlardır. Yay Jüpiter tarafından yönetiliyor ve 2022 yılı birbirine karşı tarafsız olan Merkür tarafından yönetiliyor ve bu nedenle bu yıl Yay için iletişim, size ilham, şaşırtıcı ve öngörülemeyen başarılar getirmek için hayatınızın çok önemli bir yönü olmaya devam edecek. Hayallerinizi korurken topraklanmış ve alçakgönüllü kalmayı öğrenin.

Yay Burcu 2022: Astrolojik Çözümler

2022 yılında çeşitli sıkıntılardan kurtulmak ve güzel sonuçlara ulaşmak için aşağıdaki çareleri izlemelisiniz:

  • Evinizden uzaktaki bir parka ağaç dikin.
  • Kuşlar için günlük yem koyun ve sosyal hizmet ve hayır işlerine katılın
  • Sağ elinizin yüzük parmağına saf Altın bir yüzük takın.

Nuray Sayarı Oğlak 2022 Burç Yorumu

Bu yıl kendinizi verimli, sakin ve rahat hissetmenizi sağlayabilir. Güzelliğe ve eşzamanlılığa olan ilginizden dolayı yaşamda yeni yollara yakın olabilirsiniz. Bu yıl sizin için neşe ve mutluluk dolu olacak. Güzellik ve çekicilik tanımınız sadece tek bir şeyle sınırlı kalmayacak. Kendinizi sanatsal yerlere ve çok daha fazlasına çekerken bulabilirsiniz.

2022 yılında her şey lehinize işleyecek. Yılın ilk çeyreğinde, gezegen konumları sizin rahat ve mutlu olmanızı sağlayacak. Ancak ikinci çeyrekte özel ve profesyonel yaşamınızda bazı sorunlar olabilir. Ayarlamalar yapılması tavsiye edilir, bunun için sabır ve anlayış gerekir. Yıl geçtikçe, aşağı iniyor ve tüm sorunları, sıkıntıları ve engelleri çözüyor gibisiniz.

Fiziksel olarak formda olacağınız için Ocak ayı mükemmel olacak. Ocak ayında bütçenizi planlamanız ve harcamalarınızı yıl için önceliklendirmeniz önerilir çünkü ay ortası sevdiklerinizle ilgili bazı harcamaları da beraberinde getirebilir.

Şubat ve Mart ayı Oğlak burcunun aşk hayatı bu ay iyidir ve birçoğu gerçek aşkı bulacaktır. Pratik anlam, bu ay kişisel ve profesyonel yaşamınızda parlamanıza yardımcı olacaktır. Şubat ayında kariyerlerinde başarılı olmak için sayısız fırsata sahip olacaklar.

Mayıs ve Haziran, ciddi ilişkilere ve hatta evliliğe yol açabilecek romantik toplantılar için uygundur. Haziran ayında Oğlak, enerji ve canlılık seviyelerinde önemli bir artış fark edecekler.

Eylül ve Ekim aylarında, profesyonel istikrarı keşfetmek için daha fazla özgürlüğün tadını çıkaracaksınız ve sizin ve meslektaşlarınızın desteğini alacaksınız. Ekim ayında sağlığınıza dikkat etmeniz ve bu dönemde karbonhidrat, yağ ve yüksek kalorili yiyeceklerden uzak durmanız en doğrusudur.

Yıl sonuna kadar ekip çalışması size birçok avantaj sağlayacak ve eğer isterseniz yer değiştirme veya kariyerinizde değişiklik yapma imkanı sunacaktır. Yıl sonu tatil, seyahat veya hobilerle ilgili bazı harcamaları beraberinde getirebilir ve kendinizi şımartabilirsiniz çünkü bu, Oğlak için yılın uygun bir dönemidir.

Sonuç olarak, sonuç olarak bu yıl çalışkanlıkları ve azimleri ile büyük işler başarabilirler, ödüller kazanacaklar. Kusursuz işlerle dolu olsanız da, faydaları çok büyük olacaktır. Bu yıl kişisel gelişim ve gelişim için birçok fırsat getirecek. Başarılı bir şekilde yeni beceriler öğrenmeye odaklanabilir ve kendiniz üzerinde çalışabilirsiniz. Gerçekten de, daha iyi, daha verimli bir insan olduğunuzu fark edeceksiniz.

Dinlenmek ve başka şeylere odaklanmak için daha fazla zamanınız olduğunda, bunu çalışmak ve kişisel gelişim için kullanacaksınız. Bu yıl hayatınızda istikrar ve güvenliği sağlamaya daha fazla odaklanacaksınız. Hatta kendinize rahatlatıcı bir zaman ayırmak ve gelecek üzerinde olumlu bir etki sağlamak için cazip hissedebilirsiniz.

Oğlak Aşk Burç 2022

Oğlak burcu aşk burç 2022 tahminine göre, yılın başlangıcı aşk hayatınızda bazı sorunları beraberinde getirebilir ancak yıl geçtikçe köklenme sorunları olmayacak. Güveniniz, ilişki sorunlarınızın kontrol altında tutulmasına önemli ölçüde katkıda bulunacaktır. Yaptığınız her şeyi hesaplayacaksınız, böylece tepkileriniz kesin ve net olacaktır.

Daha rahat, sakin ve sakin olacaksınız ve partnerinizin duygularınız hakkında yanlış bir izlenim vermesine neden olacaksınız. Romantik bir ilişki içindeyseniz, ne konuştuğunuza dikkat edin. Kaba hareketler ve sert yorumlar aşk hayatınızı etkileyebilir, bu nedenle tartışmalardan kaçının ve yargılayıcı olmayın.

Oğlak Kariyer Burç 2022

Oğlak burcunun 2022 kariyer burçlarına göre, 2022 yılında iş hayatında büyüme bekleyebilir ve arzu transferi ve terfi şansı olabilir. Sektörü, işi veya işyerini değiştirmekle ilgileniyorsanız, bunu yılın ilk veya son çeyreğinde yapmanız önerilir. Ayrıca 2022’de lehinize çalışacak meslektaşları ve üst makamlarla samimi ilişkiler kurmanız tavsiye edilir, ayrıca işyerinde yeni düşmanlar edinebilirsiniz, ancak bunun sonuçları çok büyük bir etki yaratmayabilir.

Oğlak Eğitim Burç 2022

Oğlak burcuna göre 2022 öğrencisi 2022’de orta derecede hayırlı bir eğitim öğretim yılı geçirebilir. Yükseköğrenime gitmek isteyen öğrenciler bu yıl güzel vakit geçirir ve başarının tadını çıkarır, yarışma sınavlarına giren öğrenciler bu yıl başarı elde edebilir. Odak noktanız çoğu zaman hedefiniz olmalıdır ve çalışmalarınıza çok çalışarak buna göre sonuç alabilirsiniz.

Oğlak Finans Burç 2022

Oğlak burcu finans burçlarına göre 2022 yılında Oğlak burcu insanı 2022 yılında finansal olarak kendini güvende hissedebilir. Harcamaları yüksek olsa da sürekli bir para akışı olacak ve kazançları ile giderleri arasında denge sağlanabilecek. Harcama yerine yatırıma ve tasarrufa daha fazla dikkat edilmesi tavsiye edilir. Ayrıca yılın başında yeni gelir kaynakları keşfedebilir ve bu yıl pahalı şeyler satın alabilir veya arsa, ev, mülk, otomobil vb. Yatırımlar yapabilirsiniz.

Oğlak Ailesi Burç 2022

Oğlak Ailesi burç 2022’ye göre, Ketu’nun 11. eve yerleştirilmesi nedeniyle bu yıl bazı engellerle karşılaşması muhtemel olduğundan, aile açısından Oğlak için ortalama bir yıl olacak, ailede çatışma olabilir, ve bu nedenle aile içinde huzurlu bir ortam sağlamanız ve ailenizle uygun şekilde konuşmanız tavsiye edilir. Bununla, ilk aylarda dördüncü evinizdeki Mars açısı ailenizi etkileyecek ve bu süre zarfında öfkelenme veya öfkelenme ihtimaliniz var.

Oğlak Çocuk Burç 2022

Oğlak burcu çocukları 2022 burçlarına göre, yılın başlangıcı çocuklar açısından pek hayırlı değil. Rahu’nun beşinci eve yerleştirilmesiyle çocuklarınız aniden etkilenebilir. Mart sonrası dönem uygun ve bu yılın ikinci yarısı çocuklarınız için hayırlı olacak. İkinci çocuğunuz evliliğe hazırsa, evlenme olasılığı vardır. Bunun yanı sıra, okula veya kolejlere kayıt yaptırmaya odaklananlar bu bağlamda olumlu haberler duyacaklardır ve yabancı bir ülkede eğitim almayı düşünüyorsanız, yılsonuna kadar olumlu bir işaret var. Beşinci evin efendisi Venüs, yılın son ayında yabancı toprakların 12. evine geçiş yapacak. Çocuklarınızın davranışları sizin için endişe kaynağı olabilir. Bu nedenle, bu yıl boyunca çocuklarınızla çok güçlü bir bağ ve daha derin bir aşk ilişkisi kurmanız gerekecek.

Oğlak Evlilik Burç 2022

Oğlak burcu evlilik burç 2022’ye göre, Jüpiter’in geniş, iyi etkisinin, size zihinsel barış ve birbirinizle anlayış hissi vereceği için tüm evlilik veya aşk ilişkilerini artıracağını gösteriyor. Evliliğiniz, birbirinize bir tür daha tam bağlılık olacaktır. Bekarlar kolayca evlenebilir ve zaten evli olanlar ilişkide güçlenir.

Oğlak İş Burç 2022

Oğlak burcu 2022 işletme burçlarına göre, Oğlak sahipleri bu yıl kazanç bekleyemezler. Herhangi bir kayıpla karşılaşmayabilirsiniz, ancak kazancınızı işinizde tutmak için çaba sarf etmeniz ve çok çalışmanız gerekebilir. Yeni bir projeye büyük miktarda para yatırmak bu yıl istediğiniz sonuçları vermeyecektir ve 2022 yılında yeni bir iş kurmayı planlıyorsanız, Ocak-Haziran ayları arasındaki ilk dönemde başlamanız önerilir. Yılın.

Ortaklık işletme sahipleri işletmeden iyi bir kâr bekleyebilir ve ortaklar arasındaki aile de elde tutabilir. Bu yıl, işinizi büyütmekle ilgili planlarınız ne olursa olsun, üzerinde düşünmeniz gerekiyor. Deneyimli bir kişiyle görüşmeniz sizin için bir fırsat olacaktır. İşleri en iyi şekilde yapmak için daha iyi bir anlayışa ihtiyacınız var. Şu anda,

Oğlak burcu Araç ve Mülkiyet Falı 2022

Oğlak burcu araç ve mülk burç 2022’ye göre, hepimizin birdenbire arazi, bina, taşınmaz mal edineceğine dair işaretler var. Para, ailedeki uygun törenlere harcanacaktı. Bu yıl mülk satın almak için uygun bir zaman. Nisan ayından sonra başarılı olabilir ve kolayca kredi alabilmelisiniz. Ataların evleriyle ilgili bekleyen sorunlar bu yıl çözülecek.

Oğlak Zenginlik ve Kar Burç 2022

Oğlak burcunun servet ve kâr 2022 burçlarına göre, yılın başlangıcı ekonomik açıdan oldukça hayırlı olacak. Jüpiter’in zenginlik ve yatırımın ikinci evindeki yönü nedeniyle, iyi bir gelir akışına sahip olacaksınız ve istediğiniz tasarruflara sahip olarak ekonomik durumunuz güçlenecek ve ayrıca değerli taşlar ve süs eşyaları vb. alacaksınız. servetiniz söz konusu olduğunda, yılın başında yükseleninizde Satürn’ün bulunması, artış şansınızı güçlendirecek ve çeşitli kaynaklardan para kazanabileceksiniz. Mali durumunuz iyileşecek ve muhtemelen Nisan-Ağustos aylarında iyi sonuçlar alacaksınız. Çabalarınız dikkate değer bir şekilde ödüllendirilecek. Bu süre zarfında, yeni bir hizmete katılarak veya yeni bir promosyon sayesinde servetinizi arttırmada da başarılı olacaksınız.

Oğlak Sağlık Burç 2022

Oğlak burcu sağlık burç 2022’ye göre, yılın başında, Rahu’nun beşinci evde bulunması, Satürn’ün geçişi ile baş ile ilgili bazı düzensizlikler veya problemler olacaktır. Bu süre zarfında sağlığınızla ilgili sorunlarla karşılaşmanız muhtemeldir. Sağlığınızı daha iyi durumda tutmak için dikkatli olmanız, sağlıklı yiyecekler yemeniz ve yaşam tarzınızı değiştirmeniz önerilir. Kendinizi egzersizlerle, sağlıklı bir diyetle ve rutinle şımartın ve bu yıl stresten uzak kalmaya çalışın.

Oğlak Burcu 2022’ye Göre Şanslı Sayı

Oğlak doğumluların çoğunun favorisi olan uğurlu sayı 10 ve 8’dir. Bu yıl Merkür, Oğlak burcunu Satürn yönetir ve ikisi de doğaları gereği arkadaş canlısıdır; dolayısıyla bu yıl Oğlak için çok iyi olacak; iyi kişisel ve mesleki başarılara sahip olacaklar. Onları bekleyen birçok değişiklik olacak ve 2022 yılında önemli sorumluluklar almak zorunda kalabilirler.

Oğlak Burcu 2022: Astrolojik Çözümler

  • Cumartesi günü yoksullara bağış yapın.

Nuray Sayarı Kova 2022 Burç Yorumu

Uyum bu yıl sizin için anahtar kelime olacak. Barış yolunu takip ederek, tüm çabalarınızda ilerleyebileceksiniz. Yıl boyunca tanıştığınız insanların hayatlarına huzur ve mutluluk yaymanız olasıdır.

Ocak ve Şubat ayı, başkalarıyla, özellikle de yeni olanlarla iyi ilişkiler geliştirmek için uygun bir zaman olacaktır, ancak bu ilişkilerde dikkatli olmanız önerilir. Kova burcunun aşk hayatı Şubat ayında önceki aylara göre daha iyiye gidecek ve birbirinize daha da yakınlaşacağınız bir dönemdesiniz.

Mart ve Nisan aylarında sağlığınıza dikkat etmeniz gereken; Bu ayda ortaya çıkabilecek sorunlardan kaçınmak için uygun diyet ve fiziksel egzersiz tutarlı olmalıdır.

Haziran ve Temmuz aylarında fazla strese girmeyin ve dürtülerinizi kontrol etmeye çalışın. Zihinsel stresinizi azaltacağı ve sizi rahatlatacağı için spor yapmayı veya doğanın ortasında dışarı çıkmayı tercih edebilirsiniz. İletişim ve samimiyet, ilişkilerinizde ilerlemenizi sağlayacak kilit unsurlardır.

Eylül ve Ekim ayları, nezaket ve diplomasinin kariyerinizde harikalar yaratacağı aylardır. Bu yıl müşteriyle olan ilişkiniz hayatta kalmanızın anahtarıdır. Aylar geçtikçe terfi, maaş artışı ve tanınma elde edeceksiniz.

Yıl sonuna kadar, tabloda istenmeyen bazı harcamalar olsa da başarının tadını çıkarabilirsiniz, ayrıca bu dönemde sindirim sisteminize zarar verebileceği için yağdan zengin gıdalardan uzak durmanız önerilir.

Kova, her şeyi kendi yöntemlerine ve kendi tarzlarına göre yapmak istedikleri için özgürlük sevgisi için iyi bilinen bir işarettir. 2022 yılı dürüstlükle çok çalışmanın ve bu altın zamanı değerlendirmenin ve hayatınıza değer vermenin zamanıdır. Her alan size neşe, istikrar ve çok daha fazlasıyla beklenmedik sonuçlar verecektir. Ailede birçok yeni olay veya hayırlı olay kutlanacak. Arkadaşlarınız ve akrabalarınız da mutlu olacak ve gelecekte size her zaman yardımcı olacaktır. Daha fazla para biriktirmeniz ve mali açıdan daha istikrarlı olmanız gerekir. 2022 yılında şansınız geçen yıldan daha fazla parlayacak.

Genel olarak, 2022 yılı Kova için uyumlu görünüyor. Gerçekten de barış ilkesini izleyeceksiniz ve bu, çabalarınızda başarıya ulaşmanıza yardımcı olacaktır. İşinizi değiştirmek isteyeceğiniz bir dönem olacaktır, çünkü mevcut pozisyon sizin için pek tatmin edici olmayabilir, ancak sabrınızı korumanız ve size ekstra parayla yardımcı olabilecek bazı serbest işler aramanız tavsiye edilir. Kıdemlinizle ilgili sorunlar nedeniyle iş arıyorsunuz, çatışmalardan uzak durmanız ve yöneticiniz, iş arkadaşlarınız ve astlarınız dahil olmak üzere üstlerinizle iyi bir ilişki sürdürmeniz tavsiye edilir.

Kova burcu kadınları bu yıl oldukça olumlu zamanlar geçirecek ve ilişkinizde güzel sürprizler yaşayacaksınız. Bu yıl boyunca sağlığınızla ilgili bazı küçük unsurlarla karşılaşma ihtimaliniz de var. Bu yıl aynı zamanda daha yüksek AcademyLearning için de iyi olacak. Böylece yükseköğrenim için yurt dışına çıkma hayali kuran öğrenciler iyi bir şans yakalayacaktır. Yabancı bir ülkede mülk sahibi olmayı veya büyük yatırımlar yapmayı planlayanların, bu yıl boyunca dikkatli olmaları ve büyük bir yatırım yapmadan önce iyi bir araştırma yapmaları tavsiye edilir.

Kova Aşkı Burç 2022

Kova burcu aşk burç 2022’ye göre, aşk burçlarına göre ortalama bir yılı olacak. Partnerinizin kaba davranışlarından dolayı olabilir. Ancak Nisan ayında olduğu gibi bu kalbi kırık hissetmemeniz, partnerinizle olan ilişkinizde onu daha iyi anlamak için çaba sarf etmeniz, kibar ve nazik kalmasına yardımcı olmanız tavsiye edilir. Aşk ilişkinizde yılın başında karşılaşabileceğiniz sorunlar, uyum sorunları nedeniyle olabilir; bu yüzden onları anlamaya ve çözmeye çalışın. Aylar geçtikçe, yıl aşk ilişkilerinde taşınabilirlik getirecek. Yılın sonu tamamen mutlu olacak, bu da ilişkinizi daha sağlıklı ve daha iyi hale getirecek.

Kova Kariyer Burç 2022

2022 Kova burcuna göre, bu yıl bazı zorluklarla ve bazı iniş çıkışlarla yüzleşmek zorunda kalabilir. Kurumsal alanda ve devlet sektörlerinde bulunan bir transfer alabilir ve işler karıştığında veya zorlaştığında sakinliğinizi korumanız ve durumu sabırla ele almanız gerekebilir. İş hayatınız üzerinde çok olumsuz bir etki yaratabileceğiniz için üst makamlarla tartışmaya girmemeniz veya çatışmamanız tavsiye edilir. Meslektaşlarınızla iyi ilişkiler kurmanız tavsiye edilir. Şu anda işsiz olan insanlar bu yıl iyi işlere sahip olacaklar. Yılın ikinci kısmı daha müreffeh olabilir ve iyi işi ve çabaları sürdürdüğünüz için takdir alabilirsiniz.

Kova Finans Falı 2022

Kova finansı burçlarına gelince, Kova 2022 yılında maddi durumları iyi olacak. Çünkü gelirleri iyi olacak ve giderleri de hemen hemen aynı olacaktır. Bu yıl istediğiniz kadar tasarruf edemeyebilirsiniz, ancak bu yıl mülk ve mücevher satın alabilirsiniz. Sosyal ve aile etkinlikleri de sizden büyük miktarda masraf talep ediyor.

Kova Eğitim Burç 2022

 

2022 Kova burcu eğitime göre, Kova öğrencileri 2022 yılında eğitimlerinde çok fazla engelle karşılaşmayabilir. Yarışma sınavlarına giren bu yıl istenilen sonucu alamayabilir. Ocak-Mart ayları, yüksek öğrenim görmek isteyen öğrenciler için faydalı olacaktır. Bu yıl Kova öğrencilerine daha iyi fırsatlar ve şans getirebileceği için çok çalışmanız tavsiye edilir.

Kova Çocuk Burç 2022

Kova çocuk burç 2022’ye göre, yılın başlangıcı çocukların bakış açısı için olumlu olacaktır. Jüpiter’in beşinci evdeki görünümü ile çocuklarınız hayatlarında büyük ilerleme kaydedeceklerdir. Yılın başında, çocuklarınızla geçirmek için bolca zaman ayırıyor olacaksınız. Bu, ikinci çocuğunuz için çok uygun bir zaman. Çalışmalarına odaklanmaları çok iyi olur ve çocuğunuz evlilik çağına geldiyse bu yıl düğüm atabilir. İkinci çocuğunuz için de bu süre, kendi iş alanlarında başarı elde edeceği için elverişlidir. Nisan ayından sonra, yeni evli çift için dönem daha uygun hale gelecek ve bir çocukla kutsanmış olabilirler. Yıl sonuna kadar, dönem şu anda ortalama olacaktır. Çocuklarınızın sağlığı etkilenebilir,

Kova Evliliği Burç 2022

Kova burcu evlilik burç 2022’ye göre, bu yıl Kova burcunun evlileri için yılın başında olduğu gibi ortalama sonuçlar getirecek. bazı engellerle karşılaşmak zorunda kalabilir. Yıl ilerledikçe işler daha iyi görünecek. Evli hayatınızda başarılı olmanız gerekiyorsa, bolca sevgi ve zaman gerekir. Değişiklikler, zaman içinde sizin için şanslı olabilecek hayatınızı zenginleştirecek.

Kova Ailesi Burç 2022

Kova ailesi burçlarına göre, bu yıl aile hayatınızda önemli bir değişiklik olmayabileceğinden, ortalama sonuçlar alacaklardır. Yılın ilk çeyreğinde aile içinde bazı engellerle karşılaşmanız gerekebilir ve zihinsel stresinizi artıracak bazı anlaşmazlıklar olabilir. Bu nedenle yılın ilk yarısında sabırlı olmanız ve işleri akışına bırakmanız önerilir. Yılın ikinci yarısında, ailenizle işleri daha iyi hale getirme şansı bulacaksınız. Yılın son çeyreği aile hayatınız için çok iyi geçecek ve ailenizden destek bulacaksınız.

Kova İş Falı 2022

2022 Kova burcu iş falına göre, Kova için yılın ilk çeyreği çok verimli olabilir, çünkü bu süre zarfında işten iyi bir kâr bekleyebilirler ve zamanla işlerini daha da genişletebilirler. Bu süre yeni başlayanlar için de çok iyi. Yılın ikinci yarısında bazı sorunlar olabilir. Projenize yatırım yapıp yeni anlaşmalar imzalarsanız, bunu yılın ilk yarısında yapmanız akıllıca olacaktır. İşinizin büyümesine yardımcı olabilecek deneyimli kişilerden tavsiye almanız sizin için çok faydalı olacaktır ve bu yıl gereksiz engellerden uzak durabilirsiniz. Bu yıl iş dünyası için, ilk aydan itibaren uzun yolculuklarınızda iyi siparişler almaya başlayacak ve işiniz ilerleyecek.

Bu yıl, ağınız aracılığıyla da yararlanacaksınız. Bu nedenle işinizin hızı artacaktır. Yılın ortasında, Nisan’dan Temmuz’a kadar belki bazı engeller olabilir; bu nedenle, fırsattan yararlanmak için daha çok çalışmanız gerekeceğinden dikkatli olun. Paranızı makine veya atölye ile ilgili işlere yatırmanız tavsiye edilir. Personeliniz ve çalışanlarınızla iyi bir ilişki sürdürmek işiniz için uygun olacaktır ve herhangi bir işletme kredisi alırken tüm şart ve koşulları doğru bir şekilde anlamalısınız.

Kova Taşıtı ve Mülkiyet Falı 2022

Kova burcu ve araç burç 2022’ye göre, bu yıl mülk açısından orta derecede elverişli olacaktır. Belli problemler yerine sürekli bir gelir akışı olabilir. Ancak bu yıl harcamaları kontrol etmeniz çok zor olacak ve Nisan’dan sonra Jüpiter’in ikinci evdeki geçişi size biraz rahatlama getirecek. Bu süre zarfında, bazı mücevher ve süs eşyaları geri alabilirsiniz. Bu yıl mülkü satın almak için acele etmemeniz tavsiye edilir. Varlık satın almaya çalışırken bazı engellerle karşılaşabilirsiniz ve bütçenizin üzerinde bir tutarınız olmayabilir. Mülkünüzü almak veya satmak istiyorsanız, Nisan-Eylül ayları sizin için uygun olacaktır ve mülkünüzü iyi bir fiyata alma veya satma şansınız vardır.

Kova Zenginlik ve Kar Burç 2022

2022 Kova servet ve kar burçlarına göre, geliriniz söz konusu olduğunda daha dikkatli olmanız gerektiğinden, ortalama bir ekonomik bakış açısına sahip olabilir. Bu yıl istediğiniz birikime sahip olamayabileceğiniz için ağır bir yatırım yapmamanız tavsiye edilir; bu nedenle, zor kazanılan gelirinize yatırım yapmadan önce iki kez düşünün, çünkü bu yıl servet birikimi eksikliği olduğu için bu sefer herhangi bir risk almak için pek uygun değil.

Kar söz konusu olduğunda, 2022’de Hayatlarını ve ailelerini desteklemek için istikrarlı bir gelire sahip olacaklar. üretilerek kaybedilebileceği için gayrimenkul ve finans piyasasına yatırım yapılması tavsiye edilmiyor. Gerçekleşen geliriniz, harcamalarınızı bütçe dahilinde kontrol edecek; bu nedenle, paranızı karlı iş fikirleri üzerine spekülasyon yapmak yerine ailenizle daha fazla zaman geçirmeniz tavsiye edilir.

Kova Sağlığı Burç 2022

2022 Kova burcu sağlık burçlarına göre, Kova stresten muzdarip olabilir, 2022 yılında, ister kronik sağlık sorunları olsun, ister zayıf sindirimden kaynaklanabilecek küçük rahatsızlıklar olasılığı vardır. Sağlık sorunları da işinizi etkileyebilir ve fiziksel durumunuzu iyileştirmek için zihinsel sağlığınıza daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. 2022 yılında yeni bir hobi edinmeniz, uygun bir diyet yapmanız ve sizi zihinsel hale getirmek için ne gerekiyorsa yapmanız önerilir.

Kova Burcu 2022’ye Göre Şanslı Sayı

2022 yılında Kova için şanslı sayı 11 ve 8’dir ve Satürn tarafından yönetilir ve yıl altı numara tarafından yönetilir ve cıva gezegeni tarafından yönetilir. Satürn ve Merkür birbirleriyle tarafsız bir ilişki paylaşıyor ve dolayısıyla bu yıl Kova.

iyi ve hareketli bir yıl geçirecekler ve deneyiminizi, becerilerinizi ve yeteneğinizi işe koymanız gerekebilir. Arkadaşlarınız ve aile üyeleriniz, tüm girişimlerinizde başarılı olabilmeniz için sizi destekleyebilir ve sizinle işbirliği yapabilir. Sağlık sorunları, özellikle zihinsel stres, bu yıl sizin için bir yük haline gelebilir. Evliyseniz ve zaten bir çocuğunuz varsa, bu yıl başka bir çocuğunuz olabilir.

Kova Burcu 2022: Astrolojik Çözümler

2022 yılında çeşitli sıkıntılardan kurtulmak ve güzel sonuçlara ulaşmak için aşağıdaki çareleri izlemelisiniz:

  • münzevilere ve muhtaç çocuklara yiyecek verin.
  • Yiyeceklerde daha fazla karabiber kullanın.
  • Muhtaç ve işçi sınıfından insanlara saygı gösterin. Mümkünse onlara yardım etmeye çalışın.

Nuray Sayarı Balık 2022 Burç Yorumu

Balıklar, onları diğer burçlardan ayıran bazı özel ve benzersiz yeteneklere sahiptir. Bu yıl çok çabuk heyecanlanacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu yıl kendinizi daha az enerjik ve daha az yaratıcı bulabilirsiniz. Olasılıklar, karizmatik niteliklerinizi bile kaybedebilmenizdir.

Ocak ayı yeni işiniz ve mesleğiniz için uygun olup, iş ortaklığından faydalanacaksınız. Bu ay, terfi, geziler vb. istediğiniz mesleki başarıları elde etmek için coşkunuz mükemmel olacak. Şubat ayı, birkaç değişiklikle ilişkinizde bazı çelişkiler getirecek, ancak değerlerinizi ve geleneğinizi korumaya çalışın.

Mart ve Nisan aylarında uzun vadeli bir yatırıma gidebilirsiniz. profesyonel yaşamlarında başarılı olmak istiyorlarsa, işte daha fazla aktiviteye daha fazla katılmaya ihtiyaç duyacaklar. Nisan ayında daha iyi bir enerji seviyesine sahip olmak için fiziksel egzersiz rutinini ve uygun bir diyeti sürdürmeleri tavsiye edilir.

Mayıs ayında gayrimenkule yatırım yapmak için iyi bir zaman. Ancak, tapuyu imzalamadan önce ayrıntılara daha fazla dikkat etmeniz önerilir. Haziran ayında metabolizma hızınız mükemmel olacak. Taze yediğinizden ve abur cubur ve işlenmiş gıdalardan uzak durduğunuzdan emin olun.

Eylül ve Ekim aylarında birçok randevunuz olacak ve ruh eşinizle tanışmanız mümkün; ancak, acele etmemeniz ve bir ilişkiye girmeden önce tüm artıları ve eksileri bilmeniz önerilir. Profesyonel olarak çeşitlendirmeden sadece bir veya iki projeye odaklanmanız ve enerjinizi başarılı bir şekilde tamamlamak için harcamanız tavsiye edilir.

Yıl sonuna kadar tüm finansal planlarınızda dengeli bir yaklaşıma sahip olmanız gerekiyor ve önceki aylardan yapılan yatırımlar için iyi bir kazanç sağlayacaktır. Yılın son çeyreği, genel yorgunluk gibi, daha sonra ağırlaştırıcı etkilerinden kaçınmak için uygun dikkat gerektiren bazı küçük sağlık sorunları getirebilir.

Genel olarak 2022 yılı, 2022 yılının ilk yarısında, Balık zorluklarla yüzleşmek zorunda kalabilir. Her adımda becerilerinizi, yeteneğinizi ve ısrarınızı göstermeniz beklenebilir. Ailede bazı küçük sorunlar da olabilir, bu nedenle sert tartışmalardan kaçının. Aşk hayatınızda engeller olabilir ve bir durumu olumlu bir yaklaşımla ele alıp barışçıl bir şekilde halletmeye çalışırsanız bu konunun olumsuz etkisi azalabilir. Jüpiter’in ikinci çeyrekten itibaren burcunuzda geçişi ile bu, kişisel ve profesyonel durumunuzu iyileştirmenize yardımcı olacaktır. Yaşam kaliteniz artar ve uzun süredir devam eden hedeflerin veya girişimlerin peşinden gidebilirsiniz.

2022 yılının ikinci yarısında, daha önce erişemeyeceğiniz şeyler artık ağ alanınızda olacak ve sosyal çevreniz büyüyebilir. Bu süre içinde, enerjinizin ve deneyiminizin çoğu, ailenize ve bir bütün olarak insanlığa fayda sağlamak için iyi bir şekilde kullanılabilir. Ayrıca tüm çabalarınızda ailenizden ve arkadaşlarınızdan güçlü bir destek bekleyebilirsiniz. 2022 yılının bu ikinci yarısı, Balık için iyi bir zaman olabilir. Hayatın bazı alanlarında iyileşmeler olsa da bazı alanlarda ufak tefek sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Balık Aşk Burç 2022

Balık burcu 2022 burcuna göre, 2022’de aşk hayatlarında mutluluk ve doyum bekleyebilirler. Bağlı bir ilişkiniz varsa, siz ve eşiniz arasında bir tür yanlış anlama olabilir; bu nedenle gereksiz tartışmalara veya kavgalara kapılmamak ve durumu sabırla terk etmek tavsiye edilir. Yılın ikinci yarısında işler daha iyiye gidecek ve partnerinizin tüm sorunlarda yanınızda olduğunu göreceksiniz.

Balık Kariyer Burç 2022

Balık burcu 2022 kariyer burçlarına göre, mezun olan veya iş arayan bu yıl iş bulabilir ve halihazırda çalışmakta olan insanlar çalışma alanında bazı zorluklarla karşılaşabilirler. İşyerinde her türlü sert veya saldırgan davranıştan kaçınılması tavsiye edilir. Aksi takdirde, işinizi kaybetmenin sonuçlarıyla yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Bu yıl bir transfer bekleyebilir ve 2022’de kariyerinizi değiştirmek istiyorsanız, yeni şirket hakkında uygun araştırma çalışmaları yapabilirsiniz.

Balık Finans Burç 2022

Balık burcu 2022 yılı finans burçlarına gelince, ekonomik cephede yılın başlangıcı sizin için iyi olacak. Yıl ortasında, gelirinizin artmasıyla birlikte vergi yükümlülüğünüz artabileceğinden mali düzenlemelerinize dikkat etmeniz gerekecektir. Yatırımlarla ilgili planlar sizin için çok faydalı olacaktır. Bununla ilgili herhangi bir hukuki sorun yaşanıyorsa, lehinize karar verme olasılığı vardır. Yılın ikinci yarısında başarıya ulaşacaksınız ve finansal koşullarınız çok daha iyi olacak. Bu yıl da gelecekteki şansınız için çok önemli olacak.

Balık Eğitim Burç 2022

Balık eğitimi burçlarına gelince, Balık öğrencileri 2022’de iyi bir akademik yıl geçirebilir. Bu yıl yüksek öğrenim için olumlu zamanlar getirebilir. Eğitim için yurt dışına gitmek isteyenler bu yıl fırsat bulabilir ve yarışma sınavlarına giren öğrenciler de bu yıl başarı elde edebilir. Bu yıl size çok fayda sağlayabileceğinden ve çalışmalarınızda istediğiniz sonucu elde edebileceğiniz için yaşlı bir kişinin rehberliğini ve tüm öğretmenlerin yardımını almanız önerilir.

Balık Burcu 2022

2022 Balık burcu çocuklarına göre, bu yıl 13 Nisan’da Jüpiter Lagna’da geçeceği için çocukların bakış açısı için çok uygun olacaktır. O zaman çocuklarınız çok çalışarak başarıya ulaşırlardı. Bu süre ikinci çocuğunuz için çok hayırlıdır. Çocuğunuz evlenme çağına gelmişse, nikahını kıydırabilir. Genel olarak yıl, bir çocuğun bakış açısından tatmin edici olacaktır. Jüpiter beşinci evin bir yönüne sahip olduğu için çocuklarınız ilerleme kaydedebilir. Yeni evli çiftlerin çocuk sahibi olmaları için çok güçlü şanslar var. Nisan’dan Eylül’e kadar olan dönem biraz olumsuz olabilir ama Eylül’den sonra yine çocuklarınız için olumlu ve mutlu olacaktır.

Balık Evlilik Burç 2022

Balık evlilik burç 2022’ye göre bu dönem evlilik hayatı için uygun değil. Bu yıl sevdiklerinizle ilişkilerde zorluklarla karşılaşabilirsiniz, bu yüzden dikkatli olmalısınız. Kadınlar için çocuk doğurma ve hamilelik başarılı olabilir.Yılın ilk yarısında olumlu sonuçlar alamayabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında daha az problem yaşayabilirsiniz. Yılın ikinci yarısının sonuna geldiğinizde kazanımlar belirtilir ve sevgili partnerinizle evlenmeyi planlayabilirsiniz.

Balık Ailesi Burç 2022

Balık burcu 2022 burcuna göre, 2022 yılında aile hayatı orta derecede stresli olacak. Çok çalışmak ve diğer zorunluluklar nedeniyle ailenizle yeterince zaman geçiremeyeceksiniz ve bu da bazı kişilerle iyi geçinmeyi zorlaştırabilir. aile üyeleriniz ve bu sefer çocuklarınızı da ihmal edebilirsiniz. Çocuklarınız varsa, onları okulda çok çalışmaya teşvik etmek için zaman ayırın; bu onların yıllarını çok daha iyi hale getirmeye yardımcı olabilir. Yeni evli çift, bu yıl aile hayatlarında biraz stresle karşı karşıya. İkinci çocuğunuz için bu yıl evlenmeleri için iyi bir zaman. İkinci çocuk ebeveynler bu yıl ilişkilerde iyi şanslar yaşayacaklar.

Balık Burcu 2022

2022 Balık burcuna göre işletme sahipleri 2022 yılında kazançlı bir yıl geçirebilir. 2022’de yeni bir işe başlıyorsanız, Nisan ayında başlamanız tavsiye edilir. Projelere yılın başında yani Ocak-Mart döneminde yatırım yapmayın çünkü bu yıl işinizi sorunsuz yürütmek için çok çaba sarf etmeniz ve planlamanız gerekebilir. İşle ilgili yasal faaliyetlere gereken özen gösterilmelidir ve işinizi veya kârınızı büyütmek için herhangi bir yasa dışı faaliyete girerseniz, başınız belaya girebilir. İş adamları, iş ortaklarından iyi bir destek alabilir.

Ayrıca eski iş ortağınızın size bir iş teklifiyle geri gelme olasılığı da vardır. Yılın ilk çeyreğinden sonra büyüme ve gelişme için birden fazla fırsatın ortaya çıkması sağlanır. Buna ek olarak, uluslararası müşterilerle iletişim kurmak için sanal toplantılar daha sık kullanılacaktır. İşletmeniz yıl ortasında daha yumuşak bir dönüş alabilir; yıl sonuna kadar sorunsuz çalışacaktır.

Balık burcu Araç ve Mülkiyet Falı 2022

Balık burcu araç ve emlak burçlarına göre 2022, emlak veya araç alım satımı açısından karlı bir yıl olacağını gösteriyor. N

isan-Eylül arası hem alım hem de satım işlemleri için uygun olacak ve mülk alırken çok dikkatli olmalı ve bütçenizi aşmamalısınız, çünkü ani harcamalarımız önünüze çıkıyor. Gelirinizi abartmamanız ve çeşitli kaynaklarla dengelemeniz önerilir. Bu, varlıklarınızı garanti altına alacaktır.

Aile üyelerine bile borç para vermek biraz özenle karşılanmalıdır ve parayı başka kaynaklardan alırsanız başınız belaya girebilir. Kredi ve kredi alma olasılığınız umut vericidir ve bu yıl kredi alıp geri ödemeniz gerekecektir, bu nedenle bir miktar mülk satın almak için bunu yapabilirsiniz.

Balık Zenginlik ve Kar Burç 2022

Balık servet ve kar burç 2022’ye göre, bu yıl servet açısından uğurlu olacak. Jüpiter 12. evdeyken daha fazla harcamaya maruz kalacaksınız, 11. evde Satürn size iyi bir gelir akışı sağlayacak ve eski veya uzun vadeli borçlardan kurtulabilirsiniz. Daha önceki yatırımlarınızın bloke olacağı bir durumda da olabilirsiniz. Ağabey veya arkadaşlardan kazanç elde edeceksiniz ve bu sefer yeni yatırımlar yapmak için özellikle önemlidir ve bu zamanda yatırım yaparsanız istediğiniz tasarrufu yapabilirsiniz.

Genel olarak Balık ekonomik açıdan faydalı bir dönem geçirecekler. Gezegensel yön, bekleyen herhangi bir davada yardım sağlayacaktır ve bu, ekonomik durumunuza ulaşabileceğiniz ve böylece istediğiniz tasarrufu elde edebileceğiniz zamandır. Ayrıca, ailedeki uğurlu törenler veya işlevler için aşırı harcamalar olabilir. gereksiz harcamalar para sıkıntısına yol açacağından gelirlerini tahmin etmemelidir ve bu nedenle haftalık harcama paranızı buna göre kontrol etmeniz önerilir.

Balık Sağlık Burç 2022

Balık burcunun sağlık burç 2022’sine göre, bu yıl burcunuzun için ortalama sonuçlar getirecek. Bu yıl olduğu gibi bazı sağlık sorunlarıyla yüzleşmeniz gerekebilir. Balık için herhangi bir önemli sağlık sorununun olasılığı çok düşüktür. Sindirim, karaciğer, viral enfeksiyon vb. ile ilgili küçük sorunlar ortaya çıkabilir. Bu yıl tüm sağlık sorunlarından kurtulmanıza yardımcı olacak iyi beslenme alışkanlıklarına ve iyi bir yaşam tarzına sahip olmanız önerilir. Bu yıl biraz zihinsel stresle de karşı karşıya kalabilirsiniz ve sakin ve sabırlı olmak için ekstra çaba göstermeniz gerekir.

Balık Burçlarına Göre Şanslı Sayı 2022

Balık’ın 2022 yılı uğurlu sayısına göre Balık’ın sayısı 12, 4,3’tür ve Jüpiter gezegeni tarafından yönetilir. Bu yıl sayı altı ve cıva gezegeni tarafından yönetiliyor. Jüpiter ve Merkür birbirleriyle dosttur, bu nedenle bu yıl iş ve ticarette yeni zirvelere ulaşacaksınız, yeni fırsatlar elde edeceksiniz ve bundan iyi faydalar elde edeceksiniz. Aile hayatından her türlü stres atılacak ve bu yıl da çok güçlü bir aşk ilişkiniz olacak.

Balık Burç 2022: Astrolojik Çözümler

2022 yılında çeşitli sıkıntılardan kurtulmak ve güzel sonuçlara ulaşmak için aşağıdaki çareleri izlemelisiniz:

  • Perşembe günleri muhtaç çocuklara şeker dağıtın.
  • Güneşe her gün güneş doğarken selam verin.
  • Suya zerdeçal tozu ekleyerek duş alın.

Öğrenci Gündemi’ ni İnstagram’dan Takip Etmek İçin Tıklayınız

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu