Kimdir

Nazan Özen Kimdir, Kaç yaşında? Nazan Özen Hayatı ve Biyografisi

Nazan Özen Kimdir, Kaç yaşında? Nazan Özen Hayatı ve Biyografisi. Eski eşi olan Ufuk Özkan’dan boşanması sonrasında sık sık gündeme gelen Nazan Özen Nerelidir? Nazan Özen Ne İş Yapıyor? merak edilmekte Gelin birlikte Nazan Özen hakkında tüm merak edilenleri derleyelim.

Nazan Özen Kimdir?

Mustafa Erdoğan’ın sanat yönetmenliğindeki dans topluluğu olan ‘Anadolu Ateşi’nin ilk dönem solist dansçılarından biri olarak tanıdığımız Nazan Özen başarılı ve estetik dansları ile baş dansçı olarak uzun yılar boyunca Anadolu Ateşi grubunda yer almıştır. 1978 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Nazan Özen, 2023 yılı itibari ile 45 yaşındadır ve aslen İstanbulludur. .

Özel hayatından bahsedecek olursak; Ufuk Özkan ile 2006 yılında nikah masasına oturan Nazan Özen bu evlilikten 2 çocuğu vardır. Birlikteliklerini 2019 yılında sonlandıran çift bu evlilikten olan ilk çocukları Zeynep 2008yılında dünyaya gelmiş ve babası gibi oyuncu olma yolunda hayatına devam etmek istemektedir..


Nazan Özen Hayatı ve Biyografisi

Nazan Özen evlenmeden önce ki kariyerinden bahsedecek olursak; koreografileriyle büyüleyen kurucusunun Yılmaz Erdoğan’ın kardeşi Mustafa Erdoğan’ın olduğu Anadolu Ateşi’nde baş dansçı olarak çalıştı. Güneş, Anadolu Ateşi’nde hemen hemen 10 yıl bu görevde bulunarak bu muazzam işte en önemli görevlerden birisini üstlendi.  Genç görünümü ve fit vücuduyla dikkat çeken oyuncu, sağlıklı beslenme ve spor yapmaya özen göstermektedir..

Kariyerinden ve eğitim hayatından bahsedecek olursak; küçük yaşlarda dansa ilgi duymaya başlamıştır. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale Bölümü’nden mezun olmuştur. Profesyonel dans kariyerine 1998 yılında Devlet Opera ve Balesi’nde başlamıştır. Daha sonra birçok tiyatro, müzikal ve televizyon projesinde yer almıştır..

👉 Öğrenci Gündemi’ni Instagram’dan Takip Etmek İçin Tıklayınız

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu