Kamu Personel Alımları

5853 TL Maaş İle Şeker Fabrikasına İşçi Alımı Yapılacak! Son Başvuru : 18/10/2021

 Türkiye Şeker Fabrikası, 5853 TL Maaş İle Çalışacak İŞKUR iş ilanları kapsamında kura çekilişi ile işçi alımı yapacağını duyurmuştu. İŞKUR işçi alımı ilanları kapsamında duyurulan Türkiye Şeker Fabrikaları işçi alımı işlemlerine başvuru yapmak isteyenlerin gerekli şartlara sahip olmaları gerekmekte. Tüm detayları makalemizde bulabilirsiniz.

Şeker Fabrikaları 5853 TL Maaş İle İşçi Alımı Yapacak

Yayınlanmış olan güncel ilanlar için son başvuru tarihi 18.10.2021 olarak açıklayan Türkiye Şeker Fabrikası, başvuru yapmak isteyen kişilerin başvuru işlemlerini Türkiye İş Kurumu sitesi üzerinden yapmaları gerektiğini belirtti.

İŞKUR sitesine giriş yaptıktan sonra İŞ İLANLARI kısmında bulunan İŞYERİ ÜNVANI bölümüne TÜRKİYE ŞEKER FABRİKALARI yazın ve ARA butonuna tıklayın.

Bütün adaylar için işe alımlarına dair olabilecek farklılıklar için  TIKLAYARAK  internet adresinden ilan edilen bilgilere ulaşabilirsiniz.


İŞKUR İşçi Alımı Başvuru Şartları

Kamu iş ilanları için başvuru yapacak olanları 18 yaşını tamamlamış olmaları, Türk vatandaşı olması ve tespit olunan eğitim seviyesinde diplomaya sahip olmaları gerekmektedir. Başvuru gerçekleştirmek isteyen vatandaşların kamusal haklardan mahrum olunmaması ve Önlisans düzeyindeki engelli işçi taleplerine EKPSS puanıyla ve ulusal düzeyde, ilköğretim, ortaöğretim mezunu eski hükümlü işçi taleplerine ise il düzeyinde başvurular alınacaktır.

Kamu personel alımı için gerekli olan başvuruları yapacak olan kişilerin Kanun veya diğer mevzuatında yer alan şartları taşımaları ve askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması gerekiyor. Tüm başvuru yapacak vatandaşlarımızın gerekli tecrübelere sahip olmaları, Her aday, Türkiye İş Kurumunda (İŞKUR) yayımlanan listede belirtilen bir işyeri ve bir meslek koluna başvuru yapabilecektir ayrıca görevlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması gerekiyor.


➡Diğer kamu personel alımları için TIKLAYINIZ


Öğrenci Gündemini Sosyal Medya Hesaplarımızdan Takip Ederek Güncel Bilgilere Daha Hızlı Bir Şekilde Ulaşabilirsiniz.

Öğrenci Gündemi: Instagram

Öğrenci Gündemi: Twitter

Öğrenci Gündemi: Facebook

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu