Gündem

Lüks Araç Yüklü Gemi Battı: Binlerce Porshe Okyanusun Dibine Gömüldü!

Atlas okyanusunda 13 gündür sürüklenen gemi battı çoğunluğu Porshe olan lüks araç denizin dibine gömüldü.

Almanya’dan, ABD’ ye lüks araç taşıyan büyük yük gemisinin ambarında yangın çıkmasıyla kontrolden çıkan ve 13 gündür okyanusta sürüklen gemi Atlas okyanusuna battı. Geminin ambarında bulunan çoğunlukla Porshe olmak üzere çok sayıda lüks araç okyanusun dibine gömüldü.

Binlerce Porshe Denizin Dibinde Kaldı

Portekiz Donanmasından ve MOL Ship Management adlı Singapur’daki armatör şirketten yapılan açıklamada, Felicity Ace adlı 200 metre uzunluğundaki geminin Portekiz’e bağlı Azorlar Adası’nın 402 kilometre açığında battığı duyuruldu.

Verilen bilgilerde, bir kurtarma ekibinin gemideki yangını söndürdüğü, Portekiz Donanmasının da olası bir yakıt sızıntısına karşı önlem aldığı ifade edildi.

Almanya’nın Emden Limanı’ndan hareket eden ve ABD’nin Daisville Limanı’na doğru yol alan, çoğunluğu Porsche olmak üzere çok sayıda lüks marka aracı taşıyan gemide 16 Şubat’ta yangın çıkmış ve içindeki 22 kişilik mürettebat Portekiz Hava Kuvvetlerine bağlı bir helikopterle kurtarılmıştı.

Geminin 4 bin araç alma kapasitesine sahip olduğu belirtilirken Porsche Cars North America firması, “bu olaydan etkilenen tüm araçları değiştirmek için yeni üretime başladıklarını” açıkladı.


👉 Öğrenci Gündemi’ ni İnstagram’dan Takip Etmek İçin Tıklayınız

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu