Teknoloji

YouTube Canlı Akışında İzleme ve Sohbet Etme

YouTube Canlı Akışında İzleme ve Sohbet Etme. Dünyanın dört bir yanındaki ülkelere yayılan iyi geniş bant sayesinde, artık video tamponlama yaparken arkanıza yaslanıp baş parmaklarınızı çevirmeniz gerekmiyor; Artık internetimiz çok hızlı, aksaklık olmadan canlı bir akışı izleyebilirsiniz. Ne yazık ki, YouTube Canlı akışlarını izlemek ve sohbet etmek çok sezgisel değil. Birini nasıl bulacağınızı ve onu izlerken neler yapabileceğinizi keşfedelim.

YouTube Canlı Akışında İzleme ve Sohbet Etme

Canlı bir akış bulmak için YouTube ana sayfasına gidin ve soldaki çubuğa bakın. “YouTube’dan Diğerleri” kategorisinin altında “Canlı” bölümü bulunur. Tüm canlı kanalları görmek için bunu tıklayın. Ayrıca, oyunla ilgili tüm canlı yayınları görmek için “Oyun” a tıklayabilirsiniz.

Canlı sayfasında olduğunuzda, üç yoldan biriyle kategorize edilmiş videoları görürsünüz: “Şimdi Canlı”, “Hatırlatıcı Ayarla” ve “Zaman önce Akış X”.

“Şimdi Canlı”, akışın şu anda yayınlandığı anlamına gelir. Üzerine tıklarsanız, en son noktada akışa yönlendirilirsiniz.

“Hatırlatıcı Ayarla”, akışın daha sonra yayınlanmaya başlayacağı anlamına gelir. Videonun açıklamasında kesin tarih ve saati görebilirsiniz. “Hatırlatıcı Ayarla” düğmesini tıklarsanız, YouTube yayınlandığında tarayıcınızda bir uyarı gösterir. Telefonunuzda YouTube varsa, orada da açılır.

“X zaman önce akış” akışın bittiğini gösterir. Üzerine tıklarsanız, normal bir video izlemek gibi akışın tam bir videosunu bulacaksınız. Bu, kaçırmış olabileceğiniz bir akışı yakalamak için iyi bir yoldur.


YouTube Canlı Akışında Nasıl Sohbet Edilir?

İzleyecek bir akış bulduğunuza göre, YouTube canlı akışında nasıl sohbet edebileceğiniz ve eğlenceye katılabileceğiniz hakkında konuşma zamanı.

Bazı canlı akışlar, kullanıcıların favori yayıncılarına para vermesine olanak tanıyan para kazanmaya açıktır. Bir yayıncıdan hoşlanıyorsanız, desteğinizi iki potansiyel yoldan biriyle gösterebilirsiniz: “Katılma” ve “Süper Sohbet”. Bazı akışların bir akışa sahip olacağını, ancak diğer akışların hiçbirine sahip olmayacağını unutmayın. Ne istediklerini seçmek flamaya bağlıdır.


İlginizi Çekebilir 👇

👉 YouTube için Rahatlatıcı Fon Müzikleri

👉 Öğrenci Gündemi’ni Instagram’dan Takip Etmek İçin Tıklayınız

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu