PUBG Mobile’de Kariyer Sonuçları Nasıl Gizlenir?

Oyuncu Unknown’s Batttleground (PUBG), battle royale oyunu, her oyun çemberinde bilinen bir isim. Aslında, neredeyse her daire. İster oynasın ister oynasın, bir şekilde ona maruz kalacağınız neredeyse kesindir. Ya arkadaşlar aracılığıyla ya da sosyal medya aracılığıyla ya da sadece bu konuda açıkta konuşan insanlar. PUBG, oyun akışınızı, gezinti yollarını, rehberleri ve oyun deneyiminizi geliştirmek için ipuçları yayınlayan insanlarla tam teşekküllü bir topluluktur. Oyun tüm platformlarda indirilebilir ve Tencent Games tarafından geliştirilen emülatör de çıktı.

Uygulamayı açıp oyunu yükledikten sonra, tüm dünyanın görmesi için oyuncu sonuçları görüntülenir. Bir oyuncu profilinizi ziyaret edebilir, oynadığınız ve kazandığınız ya da kaybettiğiniz savaşların sayısına bakabilir. Çoğu için bu bir sorun veya endişe konusu olmayabilir, ancak bazı oyuncular bunu ciddiye alır. Onlar için bu bir gizlilik meselesidir ve sonuçlarının bu kadar açık bir şekilde gösterilmesini istemezler.

PUBG kariyer sonuçlarınızı nasıl gizlenir

İyi olan şey, üçüncü taraf bir uygulama için avlanmanıza gerek yok, PUBG’nin kendisi kariyer sonuçlarını gizleme seçeneği ile geliyor. Bunu yapmak için aşağıdaki kolay adımları izleyin –

1. PUBG simgesine gidin ve oyunu yüklemek için üzerine dokunun. Güncellemediyseniz, lütfen daha iyi bir deneyim için yapın.

2. Yüklendikten sonra ayarlar sayfasını ziyaret etmeniz gerekir. Bunu, ekranın sağ alt köşesindeki dişli çark simgesine dokunarak yapabilirsiniz. Bu, sayfaya erişmenizi sağlar.

3. Ayarlar sayfasına girdiğinizde Temel adında bir seçenek görürsünüz. Bu, ekranın sağ tarafında bulunur. Sekmeye girmek için üzerine dokunun.

4. Temel sekmesinde çeşitli seçenekler vardır – Kapılar otomatik açılır, 1. kişi perspektif kamera, Kıyafet Göster. Listede, ‘Başkalarının sonuçlarınızı görmesine izin ver’ seçeneğini görürsünüz. Yanında, etkinleştirmek veya devre dışı bırakmak için seçim düğmelerini bulacaksınız. Üzerine dokunarak devre dışı bırakın.

5. Oyunu yeniden başlattığınızda ayarlarınız buna göre kaydedilir. Böylece, bir kullanıcı olarak, puanların oyuncuların geri kalanına gösterilmesini devre dışı bırakabilirsiniz. Herhangi bir üçüncü taraf uygulamasına gerek yoktur, sadece normal bir oyun içi ayardır.

 

PUBG Mobile’da Seyirci Modu Nasıl Devre Dışı Bırakılır

 

PUBG Mobile Sonraki Güncellemesi 7 Mayıs’ta Geleceğini Onayladı: Bilmeniz Gereken Her Şey

 

 

 

6 0 0 0 0 0
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki içerik:

PUBG Mobile Sonraki Güncellemesi 7 Mayıs’ta Geleceğini Onayladı: Bilmeniz Gereken Her Şey

Makale gönderim sistemimize hoş geldiniz

Galeri Alanı

828 x 478