Öğrenci Gazetesi

2024 MSÜ Sınav Giriş Belgesi Nasıl Alınır? MSÜ Giriş Belgesi Renkli mi?

2024 MSÜ Sınav Giriş Belgesi Nasıl Alınır? MSÜ Giriş Belgesi Renkli mi? Sorularının yanıtlarına bu makalemizden ulaşabilirsiniz. Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavı 3 Mart Pazar günü saat 10.15‘te gerçekleşecek. Adaylar, MSÜ sınav giriş belgelerini online sistem üzerinden görüntüleyip çıktısını alabilecekler.

2024 MSÜ Sınav Giriş Belgesi Nasıl Alınır?

2024 MSÜ sınavı 3 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşecek. Adaylar sınav giriş belgelerini T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden alabilecekler.

MSÜ SINAV GİRİŞ YERLERİ İÇİN TIKLAYIN


MSÜ Giriş Belgesi Renkli mi?

MSÜ sınavına katılacak adaylar sınav giriş belgelerini sınavın yapılacağı hafta içinde T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden alabilecekler.

MSÜ başvuru kılavuzunda sınav giriş belgeleri ile ilgili madde şu şekildedir:

Adaylar, Sınava Giriş Belgelerinin renkli veya siyah beyaz çıktılarını sınavda yanlarında bulundurmak zorundadır. Yani MSÜ sınav giriş belgeleri renkli olmak zorunda değildir.


MSÜ Sınavına Girerken Yanında Bulunması Gerekenler

MSÜ sınavına katılacak adaylar sınava girerken aşağıdaki belgeleri yanlarında bulundurması gereklidir:

1) 2023-MSÜ SINAVA GİRİŞ BELGESİ: Adaylar, Sınava Giriş Belgelerini, sınavın yapılacağı hafta içinde T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden edinebileceklerdir. Belgenin üzerinde adayın sınava gireceği merkez, bina, salon bilgileri ile fotoğrafı yer alacaktır. Hiçbir aday Sınava Giriş Belgesinde yazılı olan salondan başka bir yerde sınava giremez. Sınava Giriş Belgesinde yazılı olan salondan başka bir yerde sınava giren adayın sınavı geçersiz sayılır. .

Adaylar, Sınava Giriş Belgelerinin renkli veya siyah beyaz çıktılarını sınavda yanlarında bulundurmak zorundadır. Sınava Giriş Belgesini yanlarında bulundurmayan adaylar, sınav binasına alınmayacaklardır. Belge üzerinde adayın fotoğrafının bulunması zorunludur. Adaylar, bu belgelerinin yazıcıdan dökümünü edinirken belge üzerinde fotoğraflarının görünür olmasına dikkat etmelidir. Belgenin ön yüzündeki ÖSYM tarafından belirlenmiş bilgiler hariç ön ve arka yüzünde herhangi bir yazı, resim, işaret vb. bulunduğu takdirde adayın sınavı geçersiz sayılacaktır. Sınava Giriş Belgesini kaybeden adaylar, internetten yenisini edinebileceklerdir. .

2) FOTOĞRAFLI NÜFUS CÜZDANI VE16YA FOTOĞRAFLI TÜRKİYE CUMHURİYETİ KİMLİK KARTI VEYA GEÇERLİLİK SÜRESİ DOLMAMIŞ FOTOĞRAFLI PASAPORTUN ASLI: Adayların, sınava girebilmeleri için Sınava Giriş Belgesinden başka, fotoğraflı Nüfus Cüzdanı veya fotoğraflı T.C. Kimlik Kartı veya geçerlilik süresi dolmamış fotoğraflı pasaportunun aslını yanlarında bulundurmaları zorunludur. .


İlginizi Çekebilir  👇

👉 MSÜ Sınavına Ojeyle Girilir mi?

👉 2024 MSÜ Sınavında Kalem, Silgi Verilecek mi?

👉 2024 MSÜ Kazanmak İçin Kaç Net Yapmak Gerekir?

👉 MSÜ Çıkmış Sorular Tamamı PDF

👉 Öğrenci Gündemi’ni İnstagram’dan Takip Etmek İçin Tıklayınız

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu