Bilgi Arşivi

2024 Sağlık Personeli Saatlik Nöbet Ücretleri Ne Kadar?

2024 Sağlık Personeli Saatlik Nöbet Ücretleri Ne Kadar?. Sağlık personellerinin 2024 Ocak ayı zammı ve memur zammıyla birlikte nöbet ücretleri de Maliye Bakanlığı tarafından verilen katsayılar doğrultusunda hesaplandı. 1 Ocak – 1 Temmuz 2024 tarihleri arası geçerli olacak zam tüm Sağlık personelleri için geçerli olacak. Bilindiği üzere Sağlık personeli nöbet ücretleri personelin unvanına, ne zaman, nerede çalıştığına göre değişiyor.

2024 Sağlık Personeli Saatlik Nöbet Ücreti Ne Kadar?

Sağlık personeli saatlik nöbet ücreti; personelin unvanına, hangi birimde çalıştığına göre değişiklik gösterebiliyor. Sağlık personelleri için 2024 yıllında saatlik nöbet ücreti 49,46 TL ile 121,74 TL arasında değişiyor.


Hemşire Nöbet Ücreti 2024 Ne Kadar?

 

Hemşire nöbet ücretleri 2024 yılında, söz konusu hemşirenin yüksekokul yada lise mezunu olmasına göre değişiklik gösterir:

Hemşire, sağlık memuru, sağlık teknikeri ve teknisyenleri vb. branşlarda nöbet ücretleri unvana bakılmadan öğrenim durumuna göre ödeniyor. Sağlık personeli lise ( ortaöğretim) ve yüksek öğretim ( lisans-ön lisans) olmak üzere 2 kademde ücret alıyor. Son zamlarla 2024’de normal birimde çalışan lise mezunu hemşire 64 lira, özellikli birimde 96 lira nöbet parası alacak.


👉Öğrenci Gündemi’ ni İnstagram’dan Takip Etmek İçin Tıklayınız

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu