Sıradaki içerik:

Trendyol Mart İndirimleri: Trendyol Süper Mart İndirimi

PUBG Mobil Hesabı Silme: PUBG Mobil Hesabı Nasıl Silinir?

avatar

admin

  • e 1

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

PUBG Mobile hesabınızı silmek için birçok neden olabilir birçok kullanıcı PUBG hesabını silmek istediklerinde uygulamayı doğrudan kaldırma hatasını yapıyor. Uygulamanın kaldırılması, yalnızca uygulamanın bir kişinin cihazından kaldırılmasına neden olur, ancak veriler yine de uygulamada ve uygulamanın sunucularında kalır. Bunun tam çözümü PUBG Mobil hesabınızı silmektir. Daha önce, PUBG kayıt olmadan bir misafir hesabı kullanılarak oynanabilir. Hile sorunları nedeniyle, Google Play oyunlarını veya Facebook’u kullanarak giriş yapmak zorunlu hale geldi.

PUBG Mobil Hesabı Nasıl Silinir?

 

  • PUBG mobil uygulamasını açın.
  • Oyun açıldıktan sonra, lobi ekranından Ayarlar seçeneğinde, Temel sekmesine tıklayın.
  • Ekranın altında geniş bir “Hesabı Sil ” seçeneğine tıklayın ve hesabınız oyundan çıkacaktır.
  • Ayrıca herhangi bir tarayıcıdan Facebook hesabına giriş yapmalısınız.
  • Ana ayarlara gidin ve uygulamalar ve web sitesi bölümüne gidin.
  • PUBG mobile’a gidin ve uygulamaya erişimi listeden kaldırın.
  • PUBG hesabınız devre dışı bırakılacak.
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli