Kimdir

İlker Karagöz Kimdir, Nerelidir? İlker Karagöz Hayatı ve Biyografisi

Fox Tv Çalar Saat sunucusu olarak ekranlarda gördüğümüz İlker Karagöz Kimdir, Kaç Yaşında? İsmail Küçükkaya‘ nın yerine Çalar Saat programı sunuculuğuna getirilen İlker Karagöz eşi kimdir? Gelin birlikte İlker Karagöz Hayatı ve Biyografisini öğrenelim…

İlker Karagöz Kimdir?

Şuanda FOX TV de yayınlanan sabah haberleri programı Çalar Saat programı sunucu olan İlker Karagöz en çok merak edilen isimlerden oldu. 18 Mart 1980 Muş doğumlu olan haber spikeri Karagöz, Mehmet öğretmen ve Zeynep hemşirenin 3. çocuğu olarak doğmuştur. Tam ismi Arda İlker Karagöz’dür. Anne tarafı Çanakkaleli’dir. Tam adı Arda İlker Karagöz’dür. İlköğretim ve lise eğitimini Çanakale’de tamamladıktan sonra 1998 yılında Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünü kazandı. 2002 yılında mezun oldu.

Üniversite okuduğu dönemde ATV kanalının Ankara bürosunda staj yapan İlker Karagöz, mezun olduktan sonra da ATV kanalında kadroya girdi. 2007 yılına kadar çeşitli görevlerde bulundu. 2007 yılında kurulan Fox TV kanalına transfer olarak, Ankara muhabiri olarak görev yapmaya başladı. Parlemento Muhabirleri Derneği üyesi olarak Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı Muhabirlikleri yaptı. Sonra ki dönemde ise haber editörü olarak görev yapmaya başladı. 11 Mart 2017 tarihinde Fox TV’de her cumartesi ve pazar yayınlanan,  İlker Karagöz ile Çalar Saat Haftasonu adlı programı sunmaya başlayan İlker Karagöz, halen devam etmektedir.


İlker Karagöz Hayatı ve Biyografisi

İlker Karagöz 1998 yılında Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nü kazanmıştır. 1998 – 2002 yılları arasında burada lisans eğitimini tamamlamıştır. Ardından 2001 senesinde ATV ekranlarında staja başlayan İlker Karagöz üniversiteden mezun olduktan sonra kanalda kadroya geçiş yaptı. 2007 ‘nin şubat ayında Fox Tv’ye transfer oldu. Burada birtakım görevlerde bulundu.

Bir dönem ATV’de muhabirlik yapan İlker Karagöz Fox Ankara Haber Merkezi’nde parlamento muhabiri olarak çalıştı. Kendisi gibi haber sektöründe bulunan Damla Ünler Karagöz ile evlidir. 2 çocuğu vardır. İsimleri Can ve Deniz’dir. Mart 2017’den beri Doğan Şentürk yönetimindeki FOX Haber’de hafta sonu sabah haberlerini sundu. Haber sunumundaki farklılıkla kısa sürede izleyicilerin beğenisini kazandı. İlker Karagöz günümüzde her cumartesi ve pazar saat 8.30’da FOX TV’de Çalar Saat Hafta Sonu haberleriyle izleyicilerin karşısına çıkmaktadır.

İlker Karagöz, haber spikeri Damla Ünler Karagöz ile evlidir. Can Karagöz ve Deniz Karagöz adında 2 çocuk babasıdır.
Twitter 👉 İlker Karagöz
İlginizi Çekebilir 👇

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu