Oyun

2024 Yılında PUBG Mobile Benzeri 3 Oyun

2024 Yılında PUBG Mobile Benzeri 3 Oyun. PUBG Mobile oynamaktan sıkıldıysanız, kendinizi eğlendirmek için diğer battle royale oyunlarını seçebilirsiniz. Bu makalede, PUBG Mobile’a üç iyi alternatifi inceliyoruz. PUBG Mobile, cep telefonunuzda oynayabileceğiniz en iyi battle royale oyunlarından biridir ve daha sonra dünyanın farklı bölgelerinden milyonlarca oyuncuyu cezbetmiştir. Ancak, PUBG Mobile’ı tekrar tekrar oynamaktan sıkıldıysanız , popüler savaş royale oyununa oldukça benzer oldukları için aşağıda belirtilen oyunları deneyebilirsiniz.

2024 Yılında PUBG Mobile Benzeri 3 Oyun

PUBG Mobile gibi battle royale oyunlarını seviyorsanız, deneyebileceğiniz harika alternatifler şunlardır:

1- Black Survival

Adından da anlaşılacağı gibi, Black Survival sizi koltuğunuzun kenarında tutacak bir hayatta kalma oyunudur. Archbears adında bir Koreli şirket tarafından geliştirilmiştir ve PUBG Mobile’a mükemmel bir alternatiftir. Anime’yi seven oyuncular bu oyunu özellikle takdir edeceklerdir.

Black Survival, saf bir savaş royale oyunu olarak kategorize edilemese de, oyunda bir tane izini bulacaksınız.


2- Fortnite Battle Royale

Fortnite Battle Royale , oyun pazarında son derece popüler ve mobil versiyonu da oynamak eğlencelidir. Oyundaki ilginç karakterler oyuncularına hitap eden temel özelliklerden biridir.

Ancak, kazanmayı düşünmeden önce bu oyunu oynamaya alışmanız gerekecek çünkü kolay değil. Başlangıçta kazanmak için gitme. Acele etmeyin ve oyunun tadını çıkarın.


3- Call of Duty

Call of Duty kendine ait bir dünyaya sahip olsa da , mobil versiyonu size orijinal video oyununun büyüklüğünün özünü verebilir.Aynı zamanda PUBG Mobile’ın distribütörü olan Tencent tarafından geliştirilen bu oyun, parlak ve gerçekçi silah oyununa sahiptir. Bu oyunda seçim için birçok mod vardır ve onlar kesinlikle meşgul tutmak.


İlginizi Çekebilir  👇

👉 PUBG Mobile Hesaptan Hesaba UC Gönderme 

👉 PUBG Mobile M416 Skin Bedava 

👉 PUBG Mobil Bedava Hile 

👉 PUBG Mobile UC Hilesi APK İndir

👉 Sıfır Geri Tepme İçin En İyi Hassasiyet Ayarları

👉 Öğrenci Gündemi’ni Instagram’dan Takip Etmek İçin Tıklayınız

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu