Kimdir

Ferat Korkmaz Kimdir, Neden Öldü? Ferat Korkmaz Hayatı ve Biyografisi

Acun Medya çalışanı olan Ferat Korkmaz Kimdir? merak edilmekte. Survivor ekibinde yer alan Ferat Korkmaz Neden Öldü?  TV8 ekranlarında yayınlanan ve çok izlenen Survivor çekimleri için Dominik’te çalışan Ferhat Korkmaz’ın vefatı sosyal medyada çok konuşulması sonrasında Hayatı ve biyografisi merak edildi. İşte tüm merak edilenler…

Ferat Korkmaz Kimdir?

Acun Medya bünyesinde TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasında güvenlik olarak çalışan Ferat Korkmaz vefatı sonrası en çok merak edilen isimler arasında yer aldı. Survivor yarışmasının çekimi için Dominik’te çalışan Ferhat Korkmaz’ın denizde kalp krizi geçirdiği için hayatını kaybettiği belirtildi.

Genç ismin ölüm sebebinin geçirdiği kalp krizi olduğu gelen bilgiler arasında yer alırken ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, acılı aileye başsağlığı dilemek üzere cenazeye katıldı.

👉 Prof. Dr. Hamza Al Kimdir, Nerelidir? Hamza Al Hayatı ve Biyografisi

Eski milli kürek sporcusu olan, dizi ve filmlerde figüran olarak rol alan ve son olarak Survivor ekibinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Ferhat Korkmaz, Dominik Cumhuriyeti’nde girdiği denizde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.


👉 Öğrenci Gündemi’ ni İnstagram’dan Takip Etmek İçin Tıklayınız

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu