Kimdir

Alihan Limoncuoğlu Kimdir? Alihan Limoncuoğlu Kaç Yaşında? Alihan Limoncuoğlu Ne Mezunu, Ne İş Yapıyor?

Alihan Limoncuoğlu Kimdir? Alihan Limoncuoğlu Kaç Yaşında? Alihan Limoncuoğlu Ne Mezunu, Ne İş Yapıyor? İstanbul Aydın Üniversitesinde görevli olan Alihan Limoncuoğlu merak edilen isimler arasında yer aldı. Gündeme dair yorumları ile tanınan Alihan Limoncuoğlu Hayatı ve Biyografisini sizler için derledik.

Alihan Limoncuoğlu Kimdir?

En çok merak edilen isimler arasında yer alan Alihan Limoncuoğlu, 1984 yılında İstanbul Kadıköy’de dünyaya gelmiştir. 2024 yılı itibari ile 40 yaşında olan Alihan Limoncuoğlu aslen Ankaralıdır. Ankara’nın Beypazarı ilçesinde dünyaya gelen Alihan Limoncuoğlu, Eğitim hayatına Koç Özel Lisesi’nde başlamıştır.

Üniversite ve eğitim hayatından bahsedecek olursak; Limoncuoğlu Bilgi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden onur derecesiyle mezun olmuştur. Ardından ise İngiltere’de Essex Üniversitesi’nde ideoloji ve söylem analizi üzerine yüksek lisans yaparak “Türkiye’de Milliyetçi Hareketin Kökenleri” başlıklı tezini tamamladı.


Alihan Limoncuoğlu Hayatı ve Biyografisi

2024 yılında 40 yaşında olan Alihan Limoncuoğlu, gündem dair yotumları ile dikkatleri üzerine çekmekte. Kariyeri ve eğitim hayatından bahsedecek olursak; Bilgi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden onur derecesiyle mezun oduktan sonra İngiltere’de Essex Üniversitesinde yüksek Lisans yapmıştır.

Hız kesmeden kariyerine devam eden Limoncuoğlu, Doktora eğitimini ise Exeter Üniversitesi’nde etnik çalışmalar ve siyaset bilimi alanında “Türk Milliyetçiliği’nin 1904-1980 Arası Evrimi” başlıklı teziyle tamamladı. Alihan Limoncuoğlu, günümüzde İstanbul Üniversitesi’nde siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler alanlarında dersler vermektedir.

Twitter’da Alihan Limoncuoğlu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu