Sosyal Medya

Instagram Yedek Kod Alma 2024 – Instagram Onay Kodu Olmadan Giriş

Instagram Yedek Kod Alma 2024 – Instagram Onay Kodu Olmadan Giriş. Instagram yedek kod alarak onay kodu olmadan 8 haneli kod ile hesabınıza girmenizi sağlar. Instagram kodu iki faktörlü güvenlik doğrulaması sistemine aittir ve Telefonunuza gelir.

Instagram Yedek Kod Alma 2024

Instagram hesabınızda hesabınıza başkasının girememesi için iki adımlı güvenlik doğrulamasını açmanız gerekir. İki faktörlü güvenlik doğrulaması sisteminde Instagram hesabınıza yazdığınız telefon numaranıza 8 haneli kod gelir ve gelen kod ile hesabınıza giriş yapabilirsiniz. Bu kod olmadan hesabınıza siz veya bir başkası giriş yapamaz. Telefonunuzu kaybettiğiniz de veya sizlere kod gönderimi yapılmadığı zamanlarda hesabınıza erişmek için kurtarma kodlarını kullanabilirsiniz.

Instagram iki faktörlü güvenlik doğrulamasını açtığınızda size 5 tane 8 basamaklı kurtarma kodları verilir. Bu kodları ekran görüntüsü alarak kaydedebilirsiniz. Bu kodları kullanarak SMS ile kurtarma kodu almadan direk hesabınıza girebilirsiniz.

Instagram hesabınıza girerken şifre kısmında diğer seçenekleri seçerek yedek kodlarla giriş yapabilirsiniz. Herhangi onay kodu olmadan kolay bir şekilde hesabınıza girebilirsiniz.


Instagram Onay Kodu Olmadan Giriş

Instagram hesabınıza sizden başka kimsenin girememesini istiyorsanız iki adımlı güvenlik doğrulamasını açmanız gerekir. Bu güvenlik doğrulamasını açtığınızda size verilen 5 tane yedek kurtarma kodlarını kullanarak hesabınıza giriş yapabilirsiniz.


Instagram Giriş Kodu Gelmiyor

Instagram iki faktörlü güvenlik doğrulamasını açtığınızda telefonunuza SMS ile giriş kodu gönderilir ve bu kod olmadan hesabınıza giriş yapamazsınız. Eğer telefonunuza SMS gelmiyorsa ilk olarak cihazınızı kapatıp açın ve tekrar deneyin. Yine SMS gelmiyorsa 32665’e On veya Fb yazarak sms atınız. Bu SMS ile Instagram kısa mesaj servisini aktif edebilirsiniz. Bu hata genellikle numarası farklı operatöre tanışa sonrası yaşanmaktadır.


İlginizi Çekebilir 👇

👉 Instagram Hesabım Kapatıldı 2024 – İtiraz Formu

👉 En İyi Ücretsiz Instagram Takipçi Arttırma Programı 

👉 Öğrenci Gündemi’ni Instagram’dan Takip Etmek İçin Tıklayınız

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu