Kimdir

Ünal Turan Kimdir, Kaç Yaşında? Ünal Turan Ne İş Yapıyor?

Ünal Turan Kimdir, Kaç Yaşında? Ünal Turan Ne İş Yapıyor? Ünal Turan Serveti Ne Kadar? Soruları sosyal medya hesaplarından ve Youtube kanalından araba modifiye videoları ve resimleri paylaşan Ünal Turan hakkında merak edilen sorular arasında yer alıyor. Küçük yaşlardan beri Tofaş, BMW ve birçok lüks otomobil markasına ismini yazdırmıştır. Gelin hep birlikte Ünal Turan Hayatı ve Biyografisi hakkında tüm bilinmesi gerekenleri öğrenelim.

Ünal Turan Kimdir, Kaç Yaşında?

Modifiye tutkunu ve sosyal medya fenomeni Ünal Turan 18 Nisan 1985 Sivas doğumludur ve 2023 yılı itibariyle 38 yaşındadır. Ünal Turan 5 yaşında Sivas’tan, İstanbul’a gelmiştir. Küçük yaşlardan beri araba tutkunu olan Ünal Turan ismini yaptığı modifiye araçlarla duyurdu. İlk olarak Tofaş araçlarla başlayan Ünal Turan ilerleyen yıllarda pek çok lüks araca imza atmıştır.


Ünal Turan Hayatı ve Biyografisi

Modifiye tutkunlarının en çok takip ettiği isimlerden biri olan Ünal Turan küçük yaştan beri tutkunu olduğu modifiye işine ilk olarak Tofaş araçlarla başlamış ve günümüzde lüks araçlara modifiye yapmaktadır.

Günümüzde birçok otomobile modifiye yapan ve sosyal medya hesaplarında paylaşan Ünal Turan araçlarla ilgili ürettiği içerikler Youtube sayfasından paylaşmaktadır.

Aşağıdaki linklere tıklayarak Ünal Turan’ın içeriklerine ulaşabilirsiniz.

Ünal Turan: Youtube

Ünal Turan: Tiktok

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu