Gündem

Paket Servis Saatleri 2024 – Paket Servis Saat Kaça Kadar Var?

Paket Servis Saatleri 2024 – Paket Servis Saat Kaça Kadar Var? Evlerine veya iş yerlerine paket servis söylemek isteyenler Hafta içi ve hafta sonu paket servis çalışma saatlerine göre sipariş verebilmektedir. Bu neden paket servis saatleri dışında sipariş alınmaktadır. Paket servis saatleri firmaya göre hafta içi ve hafta sonu olmak üzere değişiklik gösterebilmektedir.

Paket Servis Saatleri 2024

Firmaların paket servis saatleri bulundukları ile ve işletmelerin inisiyatiflerine göre değişmektedir. Genel olarak Dominos, mc donalds, burger king gibi kurumsal firmaların paket servis saatleri sabittir. Anca bölgesel veya ilinizde bulunan işletmelerin paket servis saatlerini işletmeler kendileri belirlemektedir. Bu nedenle Yemeksepeti, getir veya Tredyol üzerinden paket servis sipariş edeceğinizde paket servis saatleri kontrol ederek verebilirsiniz. Paket servis saatleri dışında verilen siparişleriniz alınmaz.

Burger King paket servis saatleri

  • Açılış 10.00 – Kapanış 02.00

Dominos Pizza paket servis saatleri

  • Açılış 10.00 – Kapanış 00.00 (illere göre değişiklik gösterebilmektedir.)

Burger King paket servis saatleri

  • Açılış 10.00 – Kapanış 22.00

Genel olarak kurumsal firmaların paket servis saatleri yukarıdaki gibidir. Başka işletmelerden sipariş verirken kullandığınız uygulama veya telefonla arayıp bilgi alabilirsiniz.


Paket Servis Saat Kaça Kadar Var?

Paket servis saatleri sipariş vermek istediğiniz işletmeye ve ile göre değişiklik göstermektedir. Genel olarak işletmeler kapanış saatinden 30 dakika önce paket servis alımlarını kapatmaktadır. Bölgesel işlemelerde ise paket servis saatleri işletme tarafından belirlenmektedir. Sipariş vereceğini uygulama üzerinde firma bilgilerinde paket servis saatlerine görebilirsiniz.


İlginizi Çekebilir 👇

👉 Getir Çalışma Saatleri 2024

👉 Banabi Hafta İçi ve Hafta Sonu Çalışma Saatleri

👉 Migros Sanal Market Çalışma Saatleri 2024

👉 Öğrenci Gündemi’ ni İnstagram’dan Takip Etmek İçin Tıklayınız

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu