Kimdir

Bilgin Metin Kimdir? Bilgin Metin Hayatı ve Biyografisi

Fatih Altaylı’nın sunduğu programına bu hafta Bilgin Metin konuk oldu. Habertürk ekranlarının merakla takip edilen programı Teke Tek programına konuk olarak katılan Metin, programdaki görüşleri ile dikkatleri üzerine çekti. Peki Bilgin Metin Kimdir? Prof. Dr. Bilgin Metin kaç yaşında, nereli? Bilgin Metin ne iş yapmakta, görevi nedir? Bilgin Metin Hayatı ve Biyografisi gibi soruların yanıtlarını makalemizde derledik.

Bilgin Metin Kimdir?

Bilgin Metin, üniversite eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik Haberleşme Mühendisliği bölümünde aldı. Bilgi ve  Haberleşme sistemleri için elektronik devre tasarımı, siber güvenlik, bilgi güvenliği ve bilgi teknolojileri yönetişimi konularında çalışmaktadır.

Prof. Dr. Bilgin Metin, Boğaziçi Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Siber Güvenlik Merkezi Yöneticisi olarak görev almaktadır. Boğaziçi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünden yüksek lisans ve doktora derecelerini aldı. Bu dönemde özel sektörde veri haberleşmesi LAN, WAN ve ağ güvenliği sistemlerinin tasarımı, desteği ve kurulumu konularında danışman olarak hizmet etti.


👉 Öğrenci Gündemi’ ni İnstagram’dan Takip Etmek İçin Tıklayınız

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu