Kimdir

Veysi Dündar Kimdir, Nerelidir? Veysi Dündar Hayatı ve Biyografisi

Son günlerde yaptığı yorumlar ve yazıları ile de ismini sık duymaya başladığımız Veysi Dündar Kimdir? Gazeteci ve yaza olan Veysi Dündar hangi gazetede çalışıyor? sorusu da merak edilenler arasında. Günümüzde internet haber sitelerine en çok haber yazısı yazmış haber yazarı olarak da nitelendirilen Veysi Dündar, Hayatı ve Biyografisi de araştırılmakta. Gelin birlikte tüm detayları öğrenelim…

Veysi Dündar Kimdir?

Aslen Mardinli olan gazeteci yazar Veysi Dündar, 1977 Eylül ayı doğumludur. Lisans eğitimini Kocaeli Üniversitesi Elektronik Haberleşme Bölümü’nde tamamlayan Dündar, Kanal 6’da muhabirlik yaptıktan sonra Kanal 9’da haber müdürü olarak görev yapmaya devam etmiştir. 2007 yılında yapımcılığa adım atmış ve ilk filmini çekmiştir.

2010 yılında Nene Hatun adlı ikinci filmini de çeken Veysi Dündar, sonrasında çeşitli kurum ve haber sitelerinde binlerce makale yayınlamıştır. Veysi Dündar’ın ayrıca ”Ötekileştirme” adında bir de kitabı vardır. Veysi Dündar aynı zamanda Para Analiz ve birçok alternatif medya kuruluşunda da makaleler kaleme almıştır. Bununla birlikte Dündar  gazeteci, yazar ve sinemacıdır.

👉 Ezgi Köker Kimdir, Nerelidir? Ezgi Köker Hayatı ve Biyografisi

Twitter 👉 Veysi Dündar

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu