Din

Suya Okunan Zayıflama Duası – Hızlı Zayıflamak İçin En Tesirli Dua

Suya Okunan Zayıflama Duası – Hızlı Zayıflamak İçin En Tesirli Dua. Zayıflamak için dua insanların beden ve ruhlarına tesir ederek kilo vermeleri sağlayan dualardır. Suya okunan dua sayesinde Allah’ın izniyle zayıflayarak sağlığına kavuşan bir çok insan vardır. Bu duayı her gün okuyarak tesirini daha iyi görebilirsiniz.

Suya Okunan Zayıflama Duası

Müminler alemdeki her şeyin Allah’ın izniyle olduklarını bilirler. Zayıflamak içinde dua etmek talebini Allaha bildirmek gerekir. Dua zayıflamak için etkili olsa da diyet ve eksersiz yapmanız gereklidir. Su hayatımızda önemli bir yere sahiptir ve vücudumuzun ortalama %60‘ı sudan oluşur. Suya yüklenen niyetin bedende gerçekleştiği bir çok kişi tarafından edinilen tecrübe ile sahiptir.

Suya Okunan Zayıflama Duasını okuyanlarda kilo verme niyetinin hasıl olması gerekir. Bu duayı okuyanlar tarafından etkisi kanıtlanmıştır.

ZAYIFLAMAK İÇİN 1 HAFTA 270 DEFA SUYA OKUNACAK DUA

Zayıflamakta zorlanıyorsanız, kendinizle barışık değilseniz içeceğiniz suya ya da bir sürahi suya yakınlaşın ve suya;

“Yurîdullâhu en yuhaffife ankum, ve hulikal insânu daîfâ(daîfen).” okuyun bunu günlük 270 defa okuyarak yapın bir hafta devam edin.

يُرِيدُ اللّهُ أَن يُخَفِّفَ عَنكُمْ وَخُلِقَ الإِنسَانُ ضَعِيفًا

Anlamı: Allah sizden (yükünüzü) hafifletmek ister; çünkü insan zayıf olarak yaratılmıştır.

Bu duaya bir hafta boyunca devam edin Allah’ın izniyle etkisini görebilirsiniz.


Hızlı Zayıflamak İçin En Tesirli Dua

Zayıflama duası sayesinde kilo veren onlarca inançlı kişiler olduğu bilinmektedir. Bu nedenle zayıfla duası bir çok kişi tarafından okunmaktadır. Aşağıdaki duayı her gece yatmadan önce okunur ve bu sayede bir sonraki güne daha dinçte ve zayıflama isteğiyle başlanabilir. Yüce Allah, inançlı kimseleri çeşitli faziletlerle karşılaştırır. Bu faziletlerin ne olduğu ise kişinin kalbinden geçenlerle ilişkilidir.

  • “Ey Aziz Allah’ım! Yarından tezi yok bana zayıflamak için güç ve kudret ver. Bedenime hayrı dokunmayacak olan tüm lokmaları boğazımdan uzak tut. Bu bedeni senin emanetçin olarak taşıyorum. Bu emaneti de iyi muhafaza edebilmek için zayıflamayı temenni ediyorum. Bana tüm kudretinle yardım et ve beni miskinliğe götürecek kiloları vermemi nasip eyle. Âmin.”

Zayıflamak için okumanız gereken dualar olduğu gibi zikirler de bulunur. Okunacak dua ve zikirlerin hepsini bir araya getirdik. Hızlı bir şekilde zayıflamanıza yardımcı olacak tüm dua ve zikirler şu şekildedir;

  • 1000 kere Ya Gabidu, 1000 kere Ya Samedü, 1000 kere Ya Mugitu okunarak suya üflemeniz gerekir.
  • 903 kere El Kabid, 550 kere El Mukiyt, 134 kere Es Samed zikrini bir dilim ekmeğe okuyarak 40 gün boyunca tekrarlayın. Zayıflamak için her gün 3 kere İnşirah suresi, 7 kere Fatiha suresi, 3 kere İhlas suresi, 33 kere Ya Şafi zikri çekilerek dua edilir. Bu duayı her gün tekrarlamanız halinde hızlı bir şekilde kilo verebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir 👇

👉 Haksızlık Yapanı Kahreden Esma

👉 21 Günde Evlenme Duası

👉 Öğrenci Gündemi’ ni İnstagram’dan Takip Etmek İçin Tıklayınız

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu