Kimdir

Muharrem Erkek Kimdir, Nereli? Muharrem Erkek Hayatı ve Biyografisi

Muharrem Erkek Kimdir? Muharrem Erkek Aslen Nereli? Soruları Çanakkale Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmasıyla en çok merak edilen sorular arasında yer alıyor. Muharrem Erkek 25, 26 ve 27. dönem Çanakkale Milletvekilliği görevinde bulunmuştur. İşte Muharrem Erkek Hayatı ve Biyografisi hakkında tüm merak edilenler.

Muharrem Erkek Kimdir?

Siyasetçi ve avukat Muharrem Erkek, 31 Ağustos 1969 Çanakkale doğumludur ve 2024 yılı itibariyle 55 yaşındadır. Eğitimine Cevatpaşa İlkokulunda başlamıştır. 1986 yılında Çanakkale lisesinden mezun Muharrem Erkek, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesine girmiştir. Mezuniyet sonrası Çanakkale Barosuna bağlı olarak serbest avukatlık yapmaya başlamıştır.

Muharrem Erkek evli ve 2 çocuk babasıdır.


Muharrem Erkek Hayatı ve Biyografisi

Siyasetçi ve avukat Muharrem Erkek 2004-2014 yılları arasında Çanakkale Belediyesi Meclis üyesi görevinde ve Belediye Başkanvekilliği görevinde bulunmuştur. 25, 26 ve 27. dönem Çanakkale milletvekilidir. 2018 yılında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından CHP Hukuk politikalarından sorumlu genel başkan yardımcılığı görevine getirilmiştir.

Muharrem Erkek İletişim Bilgileri:

Muharrem Erkek: Twitter

Muharrem Erkek: Instagram

Muharrem Erkek: Facebook

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu