Yaşam

Bilime Göre Vücudunuz ‘Ruh Eşinizi’ Bulduğunuzu Nasıl Bilir?

Bilime Göre Vücudunuz ‘Ruh Eşinizi’ Bulduğunuzu Nasıl Bilir? Birçoğu sevgi ararken, ‘birini’ bulduğunuzu ya da oldukça zehirli olmak için oynayacağınız bir şeye sıkışıp kaldığınızı nasıl anlarsınız? Görünüşe göre vücudunuzu dinlemek çok önemli olabilir. 

Bilime Göre Vücudunuz ‘Ruh Eşinizi’ Bulduğunuzu Nasıl B02ilir?

Yıllar boyunca bilim birçok yönden, aslında bağlandığımız biriyle olduğumuzda bedenlerimizin nasıl farklı tepki verdiğini keşfetti. Birlikte olmak istediğimiz insanlarla olan bağımız çok benzersiz olduğundan, bedenlerimiz dikkat edersek gerçekten şeyleri anlatabilir. Derin bir sevgi duygusu hissettiğinizde bedeniniz ve duygusal benliğiniz çok bağlantılıdır, bedeniniz buna göre tepki verecektir.

1. Gerçekten Mutlusunuz

Gerçekten düzgün bağlandığınız biriyle birlikteyseniz mutlu olacaksınız. Aşırı gergin hissetmeyeceksiniz ya da kendiniz olamayacaksınız. İşler gerçekten işlevsel olarak yerine düşecek ve kafanız kesilmiş bir tavuk gibi koşmayacaksınız.


2. Fiziksel olarak ona ilgi duyuyorsunuz

Fiziksel cazibe, gerçek ilişkiler söz konusu olduğunda taviz verilebilecek bir şey değildir. Vücudunu bulduğunda, vücudun seni bilgilendirmek için gerçekten işe yarayacak. İçinde hissettiğiniz cazibe ile savaşamayacaksınız. Bu kişi sizi sıcak ve rahatsız ediyor, başka hiç kimsenin yapamadığı gibi.


3. Birlikte olduğunuzda kendinizi çok sıcak ve açık hissedersiniz

Bu kişiyle birlikteyken kendinizi kapatmak veya güvensiz olmak zorunda hissetmiyorsunuz. Rahat ve bir bütün olarak çok özgürsünüz. Ne söyleyeceğinizi bulmak için sert bir şekilde oturmazsınız veya mücadele etmezsiniz.


4. Tamamen kendin olmakta özgürsün

Yanınızda olması gereken biriyle birlikteyseniz, sizi kabul edip etmeyeceklerini merak etmiyorsunuz. Onlarla mümkün olan her seviyede kendiniz olabilirsiniz. Genellikle başkalarına karşı bu kadar savunmasız olmasanız da, bu kişiyle hiç kimsenin görmediği taraflarınızı gösterebilirsiniz.


5. Onun kokusuna çok yakınsınız

Onu koklamak kelimenin tam anlamıyla rahatlamanıza yardımcı olur. Güvenli alanınızın bir parçası olduğu için eşinizin kokusuna çekilirsiniz. Bu, sizinle derin bir bağlantısı olan ve kırılamayacak biriyle olduğunuzu gösteren büyük bir işaret.


6. Sarılma neredeyse ikinci doğadır

İkiniz de birbirinizi yeterince alamıyorsunuz. Her zaman sarılma ve birlikte vakit geçiriyorsunuz. Bağlantı ne kadar derin olursa, o dokunuşu gerçekten daha çok istersiniz.


7. Bu kişiyi aklınızdan çıkaramazsınız

Aklımızdan gerçekten hoşlandığımız biriyle beraber olduğumuzda onları düşünmemize izin vermeyeceğiz. Çoğunlukla, bunu yeni sevgiyle eşitleyebilirsiniz, ancak birçokları için oldukça kalıcı olabilir. Eğer gerçekten birisine girerseniz, bu durumdan kurtulmak oldukça zor olacaktır.


8. Bağırsaklarınız kendisine ‘tek’ olduğunu söyler

Bağırsaklarınız, aşık olduğunuz yerin büyük bir göstergesidir. Bağırsaklarınız size birisinin sizin için iyi olmadığını söylüyorsa, dinleyin. Bağırsaklarınız, sizi gerçekten ayağınızı çalan biriyle birlikteyseniz çok açıklığa kavuşacaktır.

Mutlu değilseniz, birisine ilgi duyuyorsanız veya etraflarında olmaktan gerçekten nefret ediyorsanız, onların ‘sizin’ olmadığınızı zaten bilmelisiniz. Size doğru davranan ve içsel düzeyde sizinle bağlantı kuran birini hak ettiğinizi söylemek için bilime ihtiyacınız yoktur. Kendi zihninize güvenin ve vücudunuzun etrafınızdaki insanlara nasıl tepki verdiğine gerçekten dikkat edin.


👉 Öğrenci Gündemi’ ni İnstagram’dan Takip Etmek İçin Tıklayınız

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu