Kimdir

Farah Yurdözü Kimdir, Nerelidir? Farah Yurdözü Hayatı ve Biyografisi

Farah Yurdözü Kimdir, Nerelidir? Katıldığı programlarda yaptığı yorumlarla dikkatleri üzerine çeken Farah Yurdözü dedesinin hikayesi merak edilmekte. Farah Yurdözü  göbeklitepe hikayesi de araştırılırken Farah Yurdözü Biyografisi de merak edilenler arasında. Gelin birlikte Farah Yurdözü hakkında tüm merak edilenleri öğrenelim.

Farah Yurdözü Kimdir?

Farah Yurdözü, araştırmacı yazardır. Deneme, dünya tarihi ve uzay kitapları ile tanınmıştır. Farah Yurdözü Türkiye’nin ilk kadın UFO araştırmacısıdır. İstanbul Üniversitesi İspanyol Dili Anabilim dalı mezunu olan Farah Yurdözü çok iyi derecede İspanyolca ve İngilizce ilmektedir. Farah Yurdözü 25 seneden beri İspanyolca öğretmenliği görevine devam etmektedir. .

Başlıca kitapları alfabetik sırayla; Ufo Gerçekleri ve Yalanları, Ufo Yasak Bölge, Ufo’lar Uzaylılar Yeraltındaki Gizli Dünyalar, Yaşam Bir Korku Filmidir olarak sayılabilir. Farah Yurdözü kitapları; Altın Kitaplar, Bilge Karınca Yayınları, Onbir Yayınları, Sınır Ötesi Yayınları aracılığıyla kitapseverlerle buluşmuştur. Farah Yurdözü tarafından yazılan son kitap “Yaşam Bir Korku Filmidir”, Altın Kitaplar tarafından okurların beğenisine sunulmuştur.

Twitter 👉 Farah Yurdözü

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu