Teknoloji

Uzaktan Serbest Yazma İşleri Bulmak İçin En İyi 20 Web Sitesi

Uzaktan Serbest Yazma İşleri Bulmak İçin En İyi 20 Web Sitesi. Nefret ettiğiniz bir işte çalıştığınız için kârlı ve ağırbaşlı uzak serbest yazı işleri bulmak istiyorsunuz. Sevmediğin insanlar için çalışmaktan ve seni ölüme taşıyan işler yapmaktan bıkmışsın. Bu nedenle serbest çalışma, kendi isteğinizle SİZİN ne yapmak istediğinizi yaparak para biriktirmek için inanılmaz bir yol olabilir. Belki de sevdiğiniz şeyi yapmak için tam zamanlı olarak gidebilirsiniz.

Uzaktan Serbest Yazma İşleri Bulmak İçin En İyi 20 Web Sitesi

Serbest çalışma heyecan verici bir çaba ama hepimizin korkuları ve endişeleri var. Yeterli uzaktan yazma işi almaya nasıl başlayabilirim? Kendimi nasıl pazarlayabilirim? Serbest çalışmayı nasıl başarabilirim? Ama endişelenme! En az güçlükle uzaktan serbest yazı işleri (ve daha fazlasını) bulmak için sayısız web sitesi ve platform var.

1. Fiverr

Online para kazanmak için en popüler web sitelerinden biri olan Fiverr , yeni başlayanlar için serbest yazma işleri bulmak için basit ve etkili bir sitedir. 5 dolardan başlayarak, herkes yapmak istedikleri konserleri (görevler / işler) yayınlamakta serbesttir.

Siteyi kullanarak, Fiverr ödeme yapan müşterileri istediğiniz gibi gönderdiğinde ekstra para kazanabilirsiniz – bu, müşteriler için teklif vermemeniz veya kendiniz için çılgınca zaman ve para pazarlaması anlamına gelir. Fiverr ayrıca ipuçlarının alınmasını aktif olarak teşvik eder ve freelancerlardan kazanabileceğiniz para miktarını artırır.

Ancak, sitenin ana dezavantajı, Fiverr’in her işlemin% 20’sini kesmesi ve ipuçlarını içermesidir. Bu, büyük siparişlerden büyük miktarda para kaybeden satıcılar için inanılmaz derecede sinir bozucu olabilir.

Ayrıca Fiverr dışındaki alıcılarla iletişime geçmenize izin verilmez; bu nedenle önceki alıcılarla herhangi bir temas için siteye oldukça bağımlı hale gelirsiniz.


2. Upwork

Serbest çalışanlar için uzaktan yazma serbest işleri bulmak için en büyük site olan Upwork , uzun vadeli müşterileri size daha uzun bir süre boyunca çalışma sağlamak için teşvik eder.

Serbest çalışanların, siteyi çalışırken müşterilerinden bonuslar bile kazanmaları nadir değildir.

Öte yandan, Upwork, bir müşteriyle düzenli bir ilişki geliştirinceye kadar tüm siparişlerden% 20 oranında bir kesinti yapar.

Başlangıçta, ilk siparişlerinizi getirmek için fiyatları çok düşük tutmak zorunda kalabilirsiniz – bu yüzden biraz sabır gerekir.


3. SolidGigs

SolidGigs , en iyi freelance konserler her hafta size gösterildiğinden zaman kazanmak için harika bir serbest sitedir! Site, kendinizi pazarlamak ve umutsuzca meşru ve onurlu iş için web’de arama yapmak için şişirilmiş bir zaman harcamak yerine, üretkenliği artırmak ve zanaatınıza odaklanmak için harika bir yoldur.

Ayrıca röportajlar, kurslar, senaryolar ve her zamankinden daha fazla iş rezervasyonu için birçok araç da dahil olmak üzere zengin bilgi ve kaynak var! Önemli dezavantajı, sitenin gerçek bir başarı elde etmek için serbest çalışanların deneyimlenmesini gerektirmesidir.


4. Contena

Contena , sadece konserleri bulmanıza yardımcı olmakla kalmayıp aynı zamanda serbest çalışanların sitede başarılı olmaları için zengin bir bilgi sunmanın yanı sıra size yol boyunca size yardımcı olacak bir koç bile atadığı fantastik bir serbest sitedir.

Site, çevrimiçi bir kitleye etkili bir şekilde yazmanız için rehberlik etmenin yanı sıra en iyi sahaları yazmanıza yardımcı olur.

Bununla birlikte, Contena, üyelik paketinize bağlı olarak yılda 500 ila 800 dolar arasında yüksek giriş ücreti nedeniyle birçok serbest çalışanı platformdan uzaklaştırıyor.

Bu nedenle, bu site potansiyel olarak çok kazançlı işler için büyük bir ücret ödeyebilecek nispeten deneyimli serbest çalışanlar için en iyisidir.


5. Nomads

Çalışan Göçebeler uzak iş arayanlar için ayrılmış bir sitedir. Dijital çağda giderek daha fazla insan evden çalışmak istiyor.

Bir yazar olarak, evden serbest yazma işleri arıyor olabilirsiniz. Nomads çalışmak, uzak iş bulmak ve evinizden veya dünyanın dört bir yanından uzaktan çalışmak için doğru yerdir.


6.  JournalismJobs

Serbest gazetecilerin önde gelen sitelerinden biri olan JournalismJobs.com , dijital medya, TV ve gazeteler de dahil olmak üzere çok çeşitli alanlarda sayısız işe sahiptir.

Site, serbest çalışanlarına bol miktarda kariyer tavsiyesi ve desteği sunuyor ve kayıt olmak ve tüm dünyadaki müşterilerden gelen işler üzerinde çalışmak çok kolay.

Öte yandan, yeni başlayanlar, ilk olarak bir iş bulmaya çalışırken, özellikle de resmi deneyime sahip olmadıkları takdirde, birçok ret yaşayacaklarını göreceklerdir.

Bu sitede uzaktan serbest yazı işleri aramaya başladığınızda yanınızda biraz deneyim ve iyi bir portföy sahibi olmak en iyisidir.


7. Flexjobs

Flexjobs , herhangi bir nişten herhangi birinin 60 kategorisinin ve alt kategorisinin herhangi birinden iyi ücretli iş almasını sağlayan büyük bir serbest çalışma sitesidir.

Site ayrıca, serbest çalışanların sitede daha büyük ve daha üretken bir deneyime sahip olması için hilekarlıkları da dikkatle tarar. Blogları aynı zamanda iş beklentilerini en üst düzeye çıkarmak için en iyi özgeçmişi oluşturmak için destek sağlar.

Ne yazık ki, üyelik aylık 14.95 $ veya üç aylık / yıllık bir paket satın alırsanız daha düşük bir fiyatla geliyor. Ancak ev işleri, aldatmaca önleme ve destek için birçok bilgi için en büyük veritabanı ile fiyat buna değer olabilir.


8. Remote

Remote , hangi işleri yapmak istediklerini ve kimin için çalışmak istediklerini seçmek ve seçmek isteyen serbest çalışanlar için harika. Müşteriler iş taleplerini yüklüyor ve serbest çalışanlar müşterilerle iletişim kurmakta, sözleşme yapmakta ve işleri için para alıyorlar. İncelemeleri almanın kolay bir yolu ile Remote, hangi nişte olursanız olun portföyünüzü oluşturacağınızdan emin olabilirsiniz,

Ancak, birçok kullanıcı, LinkedIn hesabınızı bağlarsanız Remote uygulamasının kişi listenize e-posta gönderebileceği gerçeğiyle ilgili olarak siteyle ilgili sorunlarla karşılaşmıştır. Devam etmeden önce tüm hüküm ve koşulları okuduğunuzdan emin olun.


9. CloudPeeps

Ağırlıklı olarak sosyal medya, pazarlama ve metin yazarlığı üzerine odaklanan CloudPeeps , yan tarafta para kazanmak için düzenli bir çalışma akışı rezervasyonu konusunda çok etkilidir.

Birçok serbest çalışan, daha büyük firmaların siteyi kullandıkları bilindiğinden tam zamanlı olarak serbest kalacak kadar para kazanmıştır – projelerine harcamak için çok paraları olan firmalar.

Yeni serbest çalışanlar için en büyük aksaklık, sitenin kabul edilmesi için muazzam miktarda deneyim ve fantastik bir portföy gerektirmesidir. Öte yandan, yanınızda güçlü bir portföyü olan deneyimli bir serbest yazarsanız, bu site sizin için mükemmel olabilir.


10. Guru

Guru , yeni başlayanlar ve ileri düzey serbest çalışanlar için ultra düşük ücretlerle uzaktan serbest yazı işleri bulmak için mükemmel bir sitedir ve sadece% 9 komisyon alır.

Site, dünyanın dört bir yanındaki serbest çalışanlarla işbirliği yapmak isteyen işverenlerin zenginliği ile iletişim kurmayı kolaylaştırıyor.

Serbest çalışanlar ayrıca, geçmiş işlerini potansiyel müşterilere işe başlama şanslarını artırmak için gösterme yeteneğine de sahiptir.


İlginizi Çekebilir 👇

👉 Video İzleyerek Para Kazanmanın 12 Yolu

👉 Öğrenci Gündemi’ni Instagram’dan Takip Etmek İçin Tıklayınız

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu