Bilgi Arşivi

Nöbetçi Eczane Çalışma Saatleri 2024 – Nöbetçi Eczaneler Pazar Günü Açık mı?

Nöbetçi Eczane Çalışma Saatleri 2024 – Nöbetçi Eczaneler Pazar Günü Açık mı? – Nöbetçi Eczaneler 24 Saat Açık mı? Nöbetçi Eczaneler mesai saatleri dışında Vatandaşların ilaç ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için hizmet verirler. Her ilin nöbetçi eczane listesi günlük olarak ilin Eczacılar odası sayfasında yayınlanmaktadır. Gelin hep birlikte Nöbetçi Eczaneler hakkında tüm bilinmesi gerekenleri öğrenelim.

Nöbetçi Eczane Çalışma Saatleri 2024

Eczaneler hafta içi ve Cumartesi günler 09:00-19:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Nöbetçi Eczanelerin sayısı ilin nüfusuna göre belirlenmektedir. Nöbetçi Eczaneler 7 gün 24 saat vatandaşların ilaç ihtiyaçlarını karşılamak için hizmet vermektedir.

Nöbetçi Eczaneler mesai saatleri dışında hafta içi ve hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri 7/24 açıktır.

Eczaneler, Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı üzere dini bayramlarda ve ayrıyeten 1 Ocak, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 23 Nisan, 29 Ekim, 30 Ağustos, 15 Temmuz üzere resmi tatil günlerinde de kapalıdır.


Nöbetçi Eczaneler Pazar Günü Açık mı?

Eczaneler hafta içi ve Cumartesi günler 09:00-19:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Nöbetçi Eczaneler ise hafta içi ve hafta sonu Cumartesi, Pazar dahil 7/24 hizmet vermektedir. İlinizde bulunan nöbetçi Eczaneler listesine ilinizin Eczacılar odası resmi web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.


👉 Öğrenci Gündemi’ ni İnstagram’dan Takip Etmek İçin Tıklayınız

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu