Öğrenci Gazetesi

TYT-AYT En İyi Kimya YouTube Kanal Önerileri

TYT-AYT En İyi Kimya YouTube Kanal Önerileri. Yüksek Kurumları Sınavına hazırlanan öğrencilerin sınava hazırlık sürecinde en çok ihtiyaç duyduğu ve ücretsiz olarak faydalanacağı kaynaklardan biride Youtube üzerinde ders videoları izleyerek çalışmak. Bizde YKS sınavına hazırlanan öğrencilere kaynak olabilmesi için en iyi ders anlatan TYT-AYT Kimya Youtube kanal önerileri listesi hazırladık.

TYT-AYT En İyi Kimya YouTube Kanal Önerileri

YKS sınavına hazırlanan öğrenciler için geçmiş yıllarda TYT-AYT sınavına hazırlanan öğrencilerin en çok tercih ettiği ve önerdiği Youtube ders kanal önerilerini listeledik. Teknolojinin gelişmesiyle uzman öğretmenler tarafından paylaşılan ders anlatım videolarıyla dershaneye gitmeden eve kendi dershanenizi getirebilirsiniz. Tıpkı dershanedeki gibi kendinize haftalık ders planınızı yapıp o gün hangi dersten konu dinleyeceğini belirleyerek planlı ilerleyebilirsiniz. Örneğin 2 saat Matematik, 2 saat Türkçe, 1 saat Kimya gibi. Eksik hissettiğiniz konuları defalarca dinleyebilir ileri geri alabilmeniz. Önerilerimizi dikkate alıp kanallar üzerinden düzenli çalışırsanız YKS’de yüksek başarı elde edebilirsiniz.

Aşağıdaki kanallar YKS’ye hazırlananlar için ÖSYM’nin soru tarzına uygun ve MEB’in konularına uygun uzman öğretmenler tarafından Kimya ders videoları üreten kanallardır. Fizik ders videolarını izlediğinizde kendinizi özel ders ortamında hissedeceksiniz.

1- Benim Hocam – Görkem Şahin

Benim Hocam Youtube kanalı 2016 yılından beri en seçkin hocalar tarafından TYT-AYT öğrencileri için konu anlatım, örneklerle soru çözüm videoları üreten bir kanal. Videoları sınıf ortamı ve beyaz tahta üzerinde yapmaktadır. Videolar her seviyeye uygun TYT -AYT Kimya öğrencilerine yönelik hazırlanıyor. Görkem hoca konu anlatım şekli ile öğrencilere Kimya dersini sevdiren bir hocadır.


2- Kimya Adası

Kimya Adası Youtube kanalı 2017 yılında beri özel ders tadında her seviyeyi uygun Kimya konu anlatımları, örnek soru çözümleri, çıkmış soru çözümleri içerikleri üreten bir kanal. Özellikle konu anlatım sonrası her seviyeyi uygun soru çözümleriyle işin mantığı ile konuları kavramanız sağlanıyor.


3- Bizim Hocalar

Bizim Hocalar Youtube kanalı 2017 yılında beri TYT-AYT öğrencileri için konu anlatım ve soru çözüm videoları üreten bir kanal. Kanalda 9.10.11 ve 12. sınıf Kimya konuları detaylı olarak işledikten sonra örnek soru çözümleri ve çıkmış soru çözümleri yapılıyor. Özelikler sınava kısa bir süre kala son tekrar videolarının çok faydasını görebilirsiniz.


4- Kimya Hocam

Kimya Hocam Youtube kanalı 2017 yılında beri TYT-AYT öğrencileri için konu anlatım, örnek soru çözüm ve deneme çözüm videoları üreten bir kanal. Kanalda 9. 10. 11. ve 12. sınıf Kimya konularının tamamını bulabilirsiniz. Ayrıca soru çözümleri sınavlara hazırlık ve TYT ve AYT denemelerini de bulabilirsiniz. Kanal bol bol soru çözümü ile konuların kalıcı olmasını sağlıyor.


5- Kimya Özel

Kimya Özel Youtube kanalı 2014 yılında beri TYT-AYT öğrencileri için konu anlatım, örnek soru çözüm ve soru tipleri üzerinde videolar üreten bir kanal. Kanal da örnek sorularla konu tekrarları yapılarak konunun mantığı anlatılıyor ve kalıcı olması sağlanıyor. Ayrıca kanalda 9.10.11. ve 12. sınıflar için yazılılara hazırlık videoları da yer alıyor.


6- Ferrum

Ferrum YouTube kanalı 2017 yılından beri sadece Kimya konu anlatımı, MEB kitabı ölçme ve değerlendirme soruları ve MEB çalışma soruları üzerinde videolar üreten bir kanal. Ayrıca Kimya soru bankası soru çözümleri ve deneme çözümleri de bu kanalda yapılıyor.


İlginizi Çekebilir 👇

👉 YKS (TYT-AYT) Youtube Kanal Önerileri 2024

👉 TYT-AYT En İyi Fizik YouTube Kanal Önerileri

👉 TYT-AYT En İyi Biyoloji YouTube Kanal Önerileri

👉 TYT-AYT En İyi Matematik YouTube Kanal Önerileri

👉 Öğrenci Gündemi’ni İnstagram’dan Takip Etmek İçin Tıklayınız

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. Benim hocam iyi olabilir. Bütün dersleri 48 günde anlatıyorlar. Videolar 3-6 saat uzunluğunda. Öneririm.

    1. Merhaba Mine güncel olarak şu denemeleri değerlendirebilirsin;

      Organik Denemeler 10×13 Aydın Yayınları
      AYT Kimya Alpinist Aşamalı 30 Deneme Rasyonel Yayınları
      AYT Kimya Soru Bankası 5 Deneme Sınavı İlaveli Pragmatik Serisi Benim Hocam Yayınları
      AYT Kimya 30 Deneme Miray Yayınları
      TYT AYT Kimya Konu Özetli Soru Bankası ve 10 Yıl Çıkmış Sorular ve 15 Deneme Aydın Yayınları

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu