Kimdir

Avukat Ergün Kazanır Kimdir, Kaç Yaşında? Avukat Ergün Kazanır Gerçek İsmi Nedir?

Avukat Ergün Kazanır Kimdir, Kaç Yaşında? Avukat Ergün Kazanır Gerçek İsmi Nedir?. Avukatlık mesleği sebebiyle edindiği deneyimlerine mizah katarak sosyal medya hesaplarından paylaşan Avukat Ergün Kazanır ismine denk gelmişsiniz. Avukat Ergün Kazanır’ın gerçek ismi Mustafa Civelek‘tir. Yaptığım hukuki mizah paylaşımlarıyla sosyal medya hesaplarında geniş bir takipçi kitlesine ulaşan Ergün Kazanır takipçileri ve paylaşımlarını okuyanlar tarafından merak ediliyor.

Avukat Ergün Kazanır Kimdir?

Twitter ve ınstagram hesapları üzerinden Avukatlık mesleğinden kazandığı tecrübelerini mizah ile harmanlayarak yorumlayan Avukat Ergün Kazanır gerçek hayatta da Avukattır. İstanbul Barosuna kayıtlı olarak Avukatlık mesleğini sürdürdüğü bilinen Avukat Ergün Kazanır gerçek ismini açıklamamaktadır. Avukat Ergün Kazanır aslında yazarın mahlasıdır.

Avukat Ergün Kazanır yeni çıkardığı “Avukatı mısın? Bir Gün Ergün Kazanır Hikayesi” kitabı için verdiği röportaj da “Kendiniz göstermeyi düşünüyor musunuz? sorusuna şu şekilde cevap vermiştir;

Kendimi göstermeyi düşünmüyorum, işin büyüsü kaçabilir bu birinci neden, yıllarca Güzin ablaya yazdılar ama gerçek kimliğini bilmiyordu birçokları, kitap olunca imza meselesi söz konusu oldu, belki yapılabilir ancak sosyal medya hesaplarından yüzbinlerce kişiye ben buyum diyerek görüntü vermeyi düşünmüyorum, en ufak bir TV haberinde üç beş saniye de olsa insanlar kendini göstermek ve tanınmak isterken benim bu düşüncem garip gelebilir ama inanın tanınır olmak çok da matah bir şey değil bence, çünkü Ergün Kazanır sahada avukatlık yapıyor, icradan dosya çıkartıyor, duruşmalara gidiyor, tanınmamak çok daha güzel geliyor böylelikle kitap ile ilgili objektif eleştirileri de daha rahat duyabilirim.


Avukat Ergün Kazanır: Twitter

Avukat Ergün Kazanır: ınstgaram


👉 Öğrenci Gündemi’ ni İnstagram’dan Takip Etmek İçin Tıklayınız

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu