Lise

2024 AYT Edebiyat Kitap Önerileri (Yeni Nesil)

2024 AYT Edebiyat Kitap Önerileri (Yeni Nesil). YKS sınavına 2024 yılında girecek öğrencilere kaynak olabilmesi için 2024 AYT Edebiyat Kitap önerileri listesi hazırladık. AYT Edebiyat kitap önerileri listemizde hem soru bankası hem konu anlatımı kitaplarına yer verdik. Önerdiğimiz kitapların altında kitabın içeriği ile ilgili açıklamada bulunduk. Açıklamaları okuyarak seviyenize uygun kolayorta ve zor kitaplar arasında kendinize uygun olanı seçebilirsiniz.

2024 AYT Edebiyat Kitap Önerileri

AYT sınavında Edebiyat dersinden 24 soru gelmektedir. 1 soru bile binlerce kişinin önüne geçmenize etkenken 24 soru hiç azımsanmayacak bir rakamdır. Bu nedenle AYT Edebiyat çalışmak isteyenlere branşında uzman ve geçmiş yıllarda sınava giren arkadaşlarımızın önerdiği kitapları listeledik. Önerdiğimiz kitaplarda dışında elinizde farklı kaynaklar var ise onları da çözmeyi ihmal etmeyin. Sonuçta Edebiyat konuları aynıdır, değişen sadece sistemdir. Ayrıca AYT Edebiyat çalışırken soru kaçırmak istemiyorsanız kesinlikle Youtube’daki Edebiyat ders videolarını izlemelisiniz.

Aşağıda AYT Edebiyat dersi için soru bankası ve konu anlatımı kitap önerileri vermeye çalıştık. Sizin de kesinlikle AYT Edebiyat için öneririm dediğiniz kitaplar varsa yorumlar kısmında bizimle paylaşın.

Limit Yayınları AYT Edebiyat Soru Bankası

ÖSYM tarzında sorularıyla bilinen Limit yayınları soru bankası tamamı video çözümlüdür ve 480 sayfadan oluşur. Zorluk seviyesi olarak da zor seviyede bir kitap diyebiliriz. AYT Edebiyat soru bankası kitabında da isabet soruları bulunmaktadır.



Benim Hocam Yayınları AYT Edebiyat Soru Bankası

YouTube üzerinden konu anlatımlı videolarıyla bilinen Benim Hocam kanalında Türkçe ve Edebiyat dersleri için videolar yapan Kadir Gümüş tarafından yazılmıştır. YouTube’daki ders anlatım videolarıyla uyumlu ve güncel müfredata uygun olacak şekilde hazırlanmıştır. Kitabın tamamı video çözümlüdür.



Yayın Denizi Yayınları AYT Edebiyat Soru Bankası

Yayın Denizi yayınları tarafından hazırlanan AYT Edebiyat soru bankası kitabı yeni müfredata tam uyumlu şekilde hazırlanmıştır. AYT Edebiyat testinde son yıllarda sorulan yeni nesil olarak bildiğimiz sorulardan oluşmaktadır. Öğrenciler ve öğretmenler tarafından beğenilen kitaplardan bir tanesidir. Kitabın tamamı video çözümlüdür.



Üç Dört Beş Yayınları AYT Edebiyat Soru Bankası

Üç Dört Beş yayınları sınav sisteminin değişmesiyle kitaplarını yeni nesil sorularla donatan yayınların önlerinde gelmektedir. Aynı şekilde AYT Edebiyat dersinde de aynı başarısını göstermektedir. Kazanım odaklı soruları ile önce size bilgilerinizi pekiştirmenizi sağlar ve daha sonra ÖSYM tarzı sorularıyla sizi sınava hazırlamayı amaçlar. Kitaptaki soruların tamamı video çözümlüdür.



3D Yayınları AYT Edebiyat Soru Bankası

3D yayınları da başarılı kitaplarıyla öğretmenlerin ve öğrencilerin tercih ettiği yayınlardan biridir. Aynı şekilde AYT Edebiyat soru bankası kitabı da ÖSYM formatına yüzde yüz uyumlu şekilde hazırlanmıştır. Kitabın tamamı video çözümlüdür.



Limit Yayınları AYT Edebiyat El Kitabı

Limit yayınları tarafından hazırlanan bu kitap, roman boyutlarında küçük bir kitaptır. Bu kitabı alarak otobüste, serviste, yatmadan önce, teneffüs aralarında ve aklınıza gelebilecek her yerde roman okurmuş gibi okuyarak Edebiyat çalışabilirsiniz. Boyutlarının küçük olması taşınabilirlik açısından avantajlıdır. Öğrenciler ve öğretmenler tarafından tavsiye edilen bir konu anlatımlı AYT Edebiyat kitabıdır.



Benim Hocam Yayınları AYT Edebiyat Video Ders Notları

Benim Hocam YouTube kanalında Kadir Gümüş’ün anlattığı AYT Edebiyat ders anlatımları ile paralel olarak ilerlemektedir. Videolu ders anlatımlarındaki tüm bilgiler ve ekstra bilgiler bu kitabın içinde yer almaktadır. Ders videolarını izleyip bu kitaptan notları takip edebilirsiniz. Yaklaşık olarak A4 boyutunda bir kitaptır.


2023 AYT Edebiyat Kitap Önerileri hakkında yorumlarınızı aşağıdaki yorumlar bölümünden yapabilirsiniz. Sizin de önermek istediğiniz kitaplar varsa yorumlar kısmına yazabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir 👇

En İyi TYT Deneme Önerileri 2024 (Kolay-Orta-Zor)

2024 AYT Edebiyat Konuları ve Soru Dağılımı

AYT Edebiyatı Tüm Çıkmış Sorular ve Cevapları PDF


👉 Öğrenci Gündemi’ni Instagram’dan Takip Etmek İçin Tıklayınız

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu