Gündem

Cebimdeki Yabancı Filminin Konusu Nedir? Yabancı Versiyonu Hangi Film

Cebimdeki Yabancı Filminin Konusu Nedir? Yabancı Versiyonu Hangi Film. Güçlü oyuncu kadrosu ve haraketli senaryosuyla Serra Yılmaz’ın yönetmenliğini üstlendiği Cebimdeki Yabancı bir tek mekan filmi olmasına rağmen oldukça haraketli atmosferi ile izleyiciyi kendisine bağlıyor. Film size “Kimse göründüğü gibi değildir” sözünü bize yeniden hatırlatan film ayrıca verdiği toplumsal mesajlarla önemli konulara parmak basıyor.

Cebimdeki Yabancı Filminin Konusu Nedir?

Yedi çok yakın arkadaş bir akşam yemeğinde bir araya gelirler. Ortaya atılan telefonları açık bir şekilde masaya koyma ve gelen tüm arama ve mesajlara birlikte bakma fikri tüm sırları ortaya çıkaracak ve bu geceden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Sırayla önce iki küçük çocukları olan Esra ve Kerem çifti daha sonra yeni evli olan Tuğba ve Sinan gelir.

Hepsi birlikte hasret giderip Suavi ve kız arkadaşını beklerler. Suavi yeni boşanmıştır ve o gece ilk kez kız arkadaşını, arkadaşlarıyla tanıştıracaktır. Ancak merakla beklenen kız arkadaş akşam yemeğine gelemez, Suavi yalnız gelmek durumunda kalır. Daha sonra hep beraber sofraya otururlar.

Sohbetler birbirini açarken konu bir ara eski ortak arkadaşları olan bir çiftin bir mesaj ile ayrılmasına gelir. Bunun üzerine ortaya atılan “Ne sırrımız olabilir ki birbirimizden hiç sır saklamayız” sözünden sonra Banu’nun aklına bir fikir gelir.

Telefonlar açık bir şekilde ortaya konulacak ve gelen tüm arama ve mesajlara tüm grup bakacaktır. Başlarda oldukça eğlenceli geçen bu oyun daha sonra sırların yavaş yavaş ortaya çıkması ile gittikçe tehlikeli bir hale dönüşür.

Söylenen küçük yalanlar gittikçe büyür ve çiftler ilişkilerini kurtarma derdine düşerler. Aynı zamanda o gece bir ay tutulması da vardır. Ay tutulmaları aydınlanma ve farkındalık zamanlarıdır.

Tutulmanın olduğu gecelerde farkındalıklar çok daha çarpıcı bir halde göz önüne çıkar ve bu gece de oldukça masum başlayan bu küçük oyun, gittikçe çok daha çarpıcı etkiler yaratacaktır. 


Yabancı Versiyonu Hangi Film?

Cebimdeki Yabancı filmi, 2016 yapımı İtalyan filmi olan “Perfetti Sconosciuti” filminin Türkiye uyarlamasıdır. Film 2018 yılında Komedi-Gerilim kategorisinde vizyona girmiştir.


Cebimdeki Yabancı Filmi Nerede Yayınlanıyor?

Cebimdeki yabancı filmini Netflix platformunda izleyebilirsiniz.


Cebimdeki Yabancı Oyuncuları ve Yönetmeni Kimdir?

Cebimdeki Yabancı filminin ortak yapımcısı Ferzan Özpetek, yönetmeni ise Serra Yılmaz. Serra Yılmaz, ilk yönetmenlik deneyimini yaşadığı film ile ilgili “Çok güzel bir kadro oluşturduğumuza inanıyorum ve bütün oyuncuların çok iyi olduklarını, çok şey verdiklerini düşünüyorum bu filme… Sonuçtan memnunuz.” sözlerini söylüyor.

Aynı zamanda film güçlü oyuncu kadrosu ile de dikkat çekiyor. Şükrü Özyıldız (Sinan), Leyla Lydia Tuğutlu (Tuba), Belçim Bilgin (Banu), Serkan Altunorak (Metin) , Şebnem Bozoklu (Esra), Buğra Gülsoy (Kerem) ve Çağlar Çorumlu (Suavi) isimlerinin oynadığı filmin senaryosu da Murat Dişli’ye ait.


👉 Öğrenci Gündemi’ ni İnstagram’dan Takip Etmek İçin Tıklayınız

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu