Öğrenci Gazetesi

ALES YouTube Ders Kanal Önerileri 2024

ALES YouTube Ders Kanal Önerileri 2024. Akademik Kariyer yapmak isteyenlerin her geçen gün sayısı artıyor ve sınavda doğru orantıda zorlaşıyor. Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı ALES‘ e hazırlananların en büyük sıkıntısı kaynak doğru kaynak seçimidir. Bu makalemizde ALES’ e sıfırdan hazırlananlar için Youtube kanal önerileri derledik. 2024 yılında ALES e hazırlanan adaylar kesinlikle ALES Youtube Ders Kanal Önerileri 2024 listemize göz atmalılar. ALES için en iyi kaynaklar nelerdir? diye düşünenler bu makalemiz sizler için…

ALES Youtube Ders Kanal Önerileri 2024

1- Şifreli Matematik

Matematik alt yapısı olmayanlara yönelik kanaldır. Matematiği herkesin anlayabileceği şekilde anlatmaktadır. Abdülaziz Gürbüz, YouTube kanalında zorluk seviyesine göre ilerleyen videolar çekmektedir. Mutlaka deneyin, pişman olmazsınız.

Şifreli Matematik


2- Benim Hocam

ALES matematik için BH’den İlyas Güneş ve Deniz Atalay hocaların videolarından yararlanılabilir. Her iki hoca da orta seviyede bir anlatım yapmaktadır. ALES Türkçe konu anlatımları ve soru çözümleri yer almaktadır. Dershaneye gidiyormuş gibi program dahilinde hareket etmek isteyenler için güzel bir fırsat olabilir.

Deniz Atalay

İlyas Güneş


3- Orkun Dikmen

ALES matematik videolarının yanında özellikle sayısal mantık ve sözel mantık videoları da çok başarılıdır.

Orhun Dikmen


4- Rehber Matematik

Mehmet hoca matematiği ispatlarıyla detaylı bir şekilde YouTube kanalında anlatmaktadır. İzleyenler gayet memnun.

Rehber Matematik


5- Yektug Mat

YKS-AYT üzerine matematik videolarının olduğu YouTube kanalıdır. ALES’e hazırlanırken de rahatlıkla kullanılabilir.

Yektug Mat


6- Rüştü Hoca

Türkçe sorularının çözüm tekniklerini göstermektedir. Sınav da eğer Türkçe sorularda çok vakit kaybediyorsanız kesinlikle Rüştü hoca videolarına göz atın. Türkçe sorularını taktikler ile en hızlı yoldan çözme yöntemlerini gösteren videoları bulunmaktadır. İzlemekte fayda var.

Rüştü Hoca


7- Aker Kartal

Sözel mantık sorularının basit görünmesini sağlayan adam. Aynı zamanda Türkçe videoları da bulunmaktadır. Türkçe alanında eksiğiniz varsa ve sözel mantık sorularını hiç yapamıyorum diyorsanız doğru adres Aker Hoca diyebilirim. Özellikle Sözel mantık konusunda bir numara.

Aker Kartal


8- Şenol Hoca – MATEMATİK

Şenol Hoca, YouTube kanalında hazırladığı oynatma listesi ile sıfırdan başlayanlara yönelik alıştırmalarla matematiği öğretmeye çalışmaktadır. Oldukça güzel bir anlatımı var.

Şenol Hoca- Matematik


9- Hızlı Kalem – MATEMATİK

ALES ve DGS çıkmış matematik soruların videolu çözümünün yapıldığı YouTube kanalıdır.

Hızlı Kalem 


10- ALES Yayınevi Tavsiyeleri

Kitap alırken dikkat edilmesi gereken en önemli husus çözümlü anlatımın olup olmadığıdır. Zira hatalarımızı farkedip gidermedikten sonra kaynakların ne önemi olur ki..

Pegem

Yediiklim

657

Yargı

Benim Hocam


İlginizi Çekebilir  👇

👉 ALES Deneme Sınavı PDF İndir

👉 ALES Türkçe Tüm Çıkmış Sorular PDF İndir

👉 Öğrenci Gündemi’ ni İnstagram’dan Takip Etmek İçin Tıklayınız

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu