Oyun

PUBG Mobil Dürbün ve Hassasiyet Ayarları 2024 – Sekmeme Hassasiyet Ayarları

PUBG Mobil Dürbün ve Hassasiyet Ayarları 2024 – Sekmeme Hassasiyet Ayarları. PUBG Mobile‘da dürbünlerinizi ve hassasiyet ayarlarınızı en doğru şekilde ayarlayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edebilirsiniz. PUBG Mobile dürbün ayarları ve hassasiyet ayarları çok önemlidir. PUBG Mobile’da rakipleri yenmek için birçok taktik var. Ancak tartışmasız en önemlilerinden biri rakipleri iyi görebilmektir.

PUBG Mobil Dürbün Ayarları ve Hassasiyet Ayarları 2024

PUBG Mobile haritalarında çok iyi gizlenmiş rakiplere karşı savaşabilirsiniz. Hava yardımı ile gelen kamuflaj giysileri ile oyuncuları ayırt etmek çok zor olabiliyor. Rakiplerinizi daha iyi görebilmek sizi onlardan bir adım önde tutar.

Nereye gittiklerini görebilir ve ona göre hareket edebilir ve onları uzaktan daha rahat bir bakışla öldürebilirsiniz. Bunun için en önemli malzeme dürbünlerdir. PUBG Mobile dürbün ayarlarını yaptığınızda ilk olmak çok daha kolay olacak.


3x, 4x, 6x ve 8x Dürbün Ayarları

Oyun içi dürbün ayarı , oyundaki en önemli noktalardan biridir. Dürbün ne yazık ki çantada çok yer kaplıyor. Kullanmak istediğiniz dürbünler farklı olabilir. Oyuncular, yerine gelince 6x dürbün, yerine geldiğinde 4x dürbün kullanmak istiyor ve ikisini de alıyorlar. Ancak birçok oyuncu 6x dürbünün 3x dürbün olarak da kullanılabileceğini bilmiyor.

  • Dürbün açıldığında sol üstteki “AYARLA” noktasında bulunan dürbünlerin mesafesi azalabilir. Böylelikle tek bir dürbün satın alarak hem 6x, 4x hem de 3x kullanabiliyorsunuz ve aslında 3 adet dürbününüz var. Bu, çantanızda çok yer açar.
  • Bu özellik yalnızca 8x dürbün ve 6x dürbün için geçerlidir. 8x dürbün maksimum 4x’e düşürülebilir. 6x dürbün en fazla 3x olabilir.

PUBG Mobil Dürbün Ayarları

Oyunda dürbünlerin değiştirilmesi kesinlikle oyundaki hızınızı etkiler.

Oyun sırasında anlık olarak dürbünü değiştirmek gerekebilir. Bunu yapmak için çok hızlı olmanız gerekebilir.

  • Çantayı açıp dürbünleri değiştirmek yerine PUBG Mobile dürbün değişimini ayarlarsanız oyunda daha hızlı olabilirsiniz.
  • Oyun ayarlarında ” Hızlı Kapsam Anahtarını” etkinleştirmek yeterlidir.
  • Daha sonra oyunda değiştirmek istediğinizde sağda Hızlı Kapsam Değiştirme düğmesi görünecektir.
  • Hızlı Kapsam Değiştirme düğmesi tıklandığında çantadaki dürbünler çıkarılır ve başka bir silaha takılsa bile anında değiştirilir.

PUBG Mobil Hassasiyet Ayarlarını Sıfırlama

PUBG Mobile’ın hassasiyet ayarlarını sıfırlamak için PUBG Mobile’da “Ayarlar” bölümüne gitmeli ve “Hassasiyet” sekmesine girmelisiniz. Hassasiyet sekmesinden “Düşük”, “Orta”, “Yüksek” ve “Özelleştir” i seçmelisiniz. Özelleştir seçeneğini seçerseniz, ayarları size göre yapmanız gerekecektir. Diğer üçünden birini seçerseniz, bu ayarlar otomatik olarak yüklenecektir.


👉 Öğrenci Gündemi’ni Instagram’dan Takip Etmek İçin Tıklayınız

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu