Kamu Personel Alımları

Çankırı Karatekin Üniversitesi En Az Lise Mezunu 10 Personel Alacak

Çankırı Karatekin Üniversitesi bünyesinde görevlendirmek üzere lise ve önlisan mezunu personel alacak.

Çankırı Karatekin Üniversitesi, lise ve önlisans mezunu 35 yaşını doldurmamış 2022 KPSS puanına sahip olmak şartıyla 10 sözleşmeli personel alacak. Başvurular Çankırı Karatekin Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacak. Son başvuru tarihi 7 Mart 2022.

Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörlüğünden

Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslara” göre, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca Üniversitemize bağlı birimlerde istihdam edilmek ve giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere, 2020 yılı KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle, yazılı ve sözlü mülakat yapılmaksızın 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin B fıkrasına göre istihdam edilmek üzere aşağıda belirtilen pozisyonlara toplam 10 adet sözleşmeli personel alınacaktır.

Başvuru Başlangıç Tarihi : 21/02/2022

Başvuru Bitiş Tarihi : 07/03/2022 mesai bitimi


NOT: Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar uyarınca sözleşmeli personelin başka bir kuruma naklen tayini mümkün değildir. Çankırı Karatekin Üniversitesinin Çankırı ili dışında teşkilatı bulunmadığından kazanan adaylar ilanda belirtilen görev birimlerinin olduğu ilçede ikamet edecektir.

KORUMA VE GÜVENLİK GÖREVLİSİ GÖREV TANIMI

Üniversitemiz İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı bünyesindeki Koruma ve Güvenlik Şube Müdürlüğüne bağlı olarak Üniversitemizin farklı yerleşkelerinde ihtiyaca binaen görevlendirilecek olup, 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun kapsamındaki koruma ve güvenliğe ilişkin hizmetleri sağlamak.


BAKIM ONARIM GÖREVLİSİ GÖREV TANIMI

Üniversitemiz Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı bünyesinde Bakım Onarım Şube Müdürlüğüne bağlı olarak Üniversitemizin farklı yerleşkelerinde ihtiyaca binaen bakım onarım hizmetleri ile ilgili verilen işleri yapmak.


TEMİZLİK GÖREVLİSİ GÖREV TANIMI

1 – Üniversitenin ve bağlı olduğu birimlerin kapalı mekanların ana girişi dahil sınıflar, laboratuvarlar, salonlar ve çalışma odaları ile ortak alanları süpürmek ve paspas yapmak, pencere, masa, raf, aydınlatma armatürleri, kalorifer petekleri, pervaz ve benzeri yerleri nemli bezle silmek,

2 – Katı atıkları ve geri dönüşüm materyallerini düzenli olarak toplamak ve ilgili alana taşımak,

3 – Tuvaletleri günlük olarak sabunlu ve dezenfektan bir malzeme ile yıkamak. Tuvaletleri sürekli olarak temiz tutmak, kağıt havlu ve sıvı sabun eksildikçe tamamlamak kontrol formunu paraflamak. Lavaboları sıvı temizleyici malzeme ile temizlemek. Aynaları ve muslukları silmek,

4 – Her türlü malzeme, demirbaş, makine-teçhizat vb. eşya veya yükleri taşımak, mobilya taşınması, sökülmesi ve kurulması işlerini yapmak,

5 – Görevlendirildikleri birimlerde çevre düzenlemesi yapmak, çim biçmek, çiçek ve peyzaj bakımı, budama, sulama işlemlerini yürütmek,

6 – Görevlendirildikleri birimlerde yiyecek-içecek servisi yapmak,

7 – Görev alanındaki tespit edilen arıza ve hasarları ilgililere bildirmek,

8- Görevlendirildikleri birimlerde görev tanımlarına uygun olarak birim yöneticileri tarafından verilen diğer iş ve işlemleri yürütmek, 9 – Tüm bu işlemler esnasında iş sağlığı ve iş güvenliği kurallarına uymak, kullanılan mal ve malzemelere azami özen göstermek, aynı zamanda temizlik malzemelerinin ilgili uygun yerlerde ve yeterince kullanmak ve muhafazasını sağlamak.


Genel Başvuru Şartları

1- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin (A) bendinde belirtilen şartları taşımak.

2- Erkek adayların askerlikle ilişkisi bulunmaması (Askerliğini yapmış veya muaf olunması gerekmektedir).

3- 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak. (Atanmaya hak kazanan adaylardan tam teşekküllü hastaneden sağlık kurulu raporu istenecektir.)

4- Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar başvuruda bulunamaz.

5- Son 1 (bir) yıl içerisinde sözleşmeli personel olarak istihdam edilenlerden, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmemiş olması veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmesini tek taraflı feshetmemiş olmak.

6- Başvuracak adayların belirtilen öğrenim düzeylerinin birinden mezun olması, başvurduğu nitelik kodunun karşısında yer alan aranılan niteliklerin tamamını taşıyor olması ve bunu belgelendirmeleri gerekmektedir.

7- Adayların 2020 KPSS(B) grubu puan türlerinden nitelikte belirtilen lisans mezunları için KPSSP3, önlisans mezunları için KPSSP93, ortaöğretim mezunları için KPSSP94 puan türüne sahip olması gerekmektedir.

8- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

9- Özel şartların ilan tarihinin ilk günü itibariyle sağlanıyor olması gerekmektedir.

10- Adaylara hizmet sözleşmesi yapılacak olup, sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmediği tespit edilen adayların sözleşmeleri 1 (bir) ay içerisinde feshedilecektir.

11- Üniversitemiz gerekli durumlarda ilanın her aşamasında iptal ve/veya değişiklik yapma hakkına sahiptir.

12- Adaylar ilan edilen pozisyonlardan sadece birine başvurabilecek olup, birden fazla pozisyona başvuru yapılamayacaktır.

13- Atanmaya hak kazanan adaylar hakkında 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanununun 3.maddesi uyarınca arşiv araştırması yapılacaktır. Söz konusu sonucun olumlu gelmesi halinde atamaları yapılacaktır.


Başvuru Şekli, Yeri ve Zamanı

Adayların ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı günden itibaren 15 gün içinde, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı resmi internet sayfası personel.karatekin.edu.tr ‘den ilan tarihi itibariyle temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte şahsen Personel Daire Başkanlığına başvuru yapacaklardır. Eksik belgeli veya süresi içinde yapılmayan başvurular ile internet üzerinden veya posta ile yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. Süresi içinde yapılmayan başvurulardan ve eksik belgeli dosyalardan Çankırı Karatekin Üniversitesi sorumlu değildir.


Başvuruda İstenilen Belgeler

1- Başvuru formu (www.karatekin.edu.tr adresinden temin edilecektir.)

2- Nüfus cüzdanı fotokopisi. (e-devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir.)

3- Diploma veya mezuniyet belgesi fotokopisi. (e-devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir.)

4- 2020 KPSS (B) Grubu Sınav Sonuç Belgesi. (e-devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir.)

5- Barkotlu SGK Hizmet Dökümü. (e-devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir.)

6- Adli Sicil Belgesi. (e-devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir.)

7- Erkek adaylar için askerlik durum belgesi. (e-devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir.)

8- Koruma ve Güvenlik kadrosu için Güvenlik Görevlisi kimlik kartı ile ehliyet fotokopisi,

9- Koruma ve Güvenlik kadrosu için boy-kilo endeksini gösterir sağlık kuruluşu onaylı belge,

10- Sertifika şartı olan kadrolar için istenilen sertifikanın aslı veya onaylı sureti.

11- 1 adet vesikalık fotoğraf.


Başvuruların Değerlendirilmesi ve Sonuçların Açıklanması

Başvuru sonunda yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın 2020 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak sözleşme yapmaya hak kazananların isim listesi ile işe başlamaları için gerekli belgeler en geç 15 (onbeş) gün içerisinde Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı resmi internet sayfası personel.karatekin.edu.tr adresinde yayımlanacaktır.

Asıl kazananlardan süresi içerisinde başvuran olmadığı takdirde veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine 3 (üç) katına kadar belirlenen ve ilan edilen yedek adaylardan sırasıyla yerleştirme yapılacaktır. (KPSS puanlarının eşit olması halinde mezuniyet tarihi önce olan, mezuniyet tarihlerinin de eşit olması halinde doğum tarihi büyük olan adaya öncelik tanınır.)

Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

işe başlama için gerekli evraklar, başvuru zamanı ve yeri ile ilgili bilgilerin www.karatekin.edu.tr adresinden takip edilmesi gerekmektedir. Belirtilen süre içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak teslim etmeyen adaylar haklarını kaybederler. Başvuru ve atama işlemleri sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya herhangi bir şekilde gerçeği sakladığı tespit edilenlerin sözleşmesi yapılmaz. Sözleşme yapılmış olsa dahi fesih edilir.

ilanda bulunmayan hükümler için genel mevzuat hükümleri geçerlidir.

İletişim :

Adres : Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı

Uluyazı Kampüsü Rektörlük Binası Kat:1 Merkez/ÇANKIRI

Telefonlar : (0376) 218 95 13 (0 376) 218 95 00 Dahili: 7151 – 7152 – 7159


👉 Öğrenci Gündemi’ ni İnstagram’dan Takip Etmek İçin Tıklayınız

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu