Lise

LGS Ders Çalışma Programı 2024 PDF Tüm Dersler -Derece Yapmak İsteyenler İçin

LGS Ders Çalışma Programı 2024 PDF Tüm Dersler -Derece Yapmak İsteyenler İçin. LGS sınavına hazırlanırken planlı programlı çalışmak isteyenler için bu makalemizi hazırladık. Okula gidip hem de LGS sınavına hazırlanan öğrencilerin programlı çalışarak zamanlarını yönetmesi önemlidir.

LGS Ders Çalışma Programı 2024 PDF Tüm Dersler

LGS sınavına nitelikli liselere girmek için hazırlananlar için PDF olarak indirip çıktısını alıp kullanabileceğiniz ders çalışma programı paylaştık. LGS ders programı hem okula gidip hem de LGS sınavına hazırlanan öğrenciler için hazırlanmıştır. LGS ders çalışma programı konuların zorluk derecesine göre zordan kolaya doğru hafta 1 konu bitirecek şekilde hazırlanmıştır.

Haftalık konu çalışmanızı bitirdikten sonra 75-100 arası soru çözmeniz gerekir. LGS ders çalışma programına göre konuları 3 ay içerisinde bitirmeniz gerekir. LGS konularını 3 aya yaymamızın nedeni kalıcı öğrenme sağlamak içindir. Normalde 2 ayda LGS konuları biter. Çünkü LGS sınavında sadece 8. sınıf konuları sorumlu tutulmaktadır. Ders programını haftanın 7 günü uygulama kalkarsanız 3-4 ay sonra sıkılabilirsiniz. Ders çalışma programını tamamladıktan sonra sınava 3-4 ay kala ilk zamanlarda günde 1 deneme, son ay ise günde 4-5 deneme çözmelisiniz. LGS ders anlatım videoları ve soru çözüm videoları izleyerek eksik olduğunuz konuları pekiştirebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak LGS Ders çalışma programı PDF dosyasını indirebilir çıktısını alarak çalışma masanıza asarak uygulayabilirsiniz.

8. Sınıf LGS Ders Çalışma Programı 2024 PDF İndir


👉 8. Sınıf LGS Online Deneme Sınavı Ücretsiz (Türkiye Geneli)


İlginizi Çekebilir 👇

👉 LGS Tüm Çıkmış Sorular ve Cevapları PDF İndir

👉 8. Sınıf LGS Deneme Sınavları PDF 2024 İndir 

👉 LGS Youtube Kanal Önerileri 2024

👉Öğrenci Gündemi’ ni İnstagram’dan Takip Etmek İçin Tıklayınız

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu