Lise

2024 AYT Matematik Kitap Önerileri (Yeni Nesil)

2024 AYT Matematik Kitap Önerileri (Yeni Nesil). YKS sınavına 2024 yılında girecek öğrencilere kaynak olabilmesi için kolay, orta, zor 2024 AYT Matematik Kitap önerileri listesi hazırladık. AYT Matematik kitap önerileri listemizde hem soru bankası hem konu anlatımı kitaplarına yer verdik. Önerdiğimiz kitapların altında kitabın içeriği ile ilgili açıklamada bulunduk. Açıklamaları okuyarak seviyenize uygun kolayorta ve zor kitaplar arasında kendinize uygun olanı seçebilirsiniz.

2024 AYT Matematik Kitap Önerileri

AYT sınavında Matematik dersinden 40 soru gelmektedir. 1 soru bile binlerce kişinin önüne geçmenize etkenken 40 soru hiç azımsanmayacak bir rakamdır. Bu nedenle AYT Matematik çalışmak isteyenlere branşında uzman ve geçmiş yıllarda sınava giren arkadaşlarımızın önerdiği kitapları listeledik. Önerdiğimiz kitaplarda dışında elinizde farklı kaynaklar var ise onları da çözmeyi ihmal etmeyin. Sonuçta Matematik konuları aynıdır, değişen sadece sistemdir. Ayrıca AYT Matematik çalışırken soru kaçırmak istemiyorsanız kesinlikle Youtube’daki Matematik ders videolarını izlemelisiniz.

Aşağıda AYT Matematik dersi için soru bankası ve konu anlatımı kitap önerileri vermeye çalıştık. Sizin de kesinlikle AYT Matematik için öneririm dediğiniz kitaplar varsa yorumlar kısmında bizimle paylaşın.

Acil Yayınları AYT Matematik Soru Bankası

Acil Yayınları soru çeşitliliği ve zorluğu bakımından tanınmış bir kitaptır. Hedefi yüksek olan adayların mutlaka çözmesi gereken kitaplardan biridir. Genel olarak zor sorulardan bulunan bir kitaptır fakat sınav tarzı bakımından sizi geliştirecek bir kitaptır. Kitabın tamamı video çözümlüdür. Acil Video Çözüm uygulamasını indirerek çözemediğiniz soruların video çözümlerini inceleyebilirsiniz.


Esen Yayınları AYT Matematik Soru Bankası – Mavi Seri

Kitap içindeki sorular genel olarak öğrencilerin konuyu kavramaları için yazılmıştır. Klasik soru tiplerinden bol örnekler koyarak öğrencilerin konuyu pekiştirmelerini ve karşılarına çıkabilecek sorularda ne yapabileceklerini göstermeyi amaçlamıştır. Esen yayınlarının bu kitabı mavi seridir. Mavi seri, temel ve orta düzey içindir. Kırmızı seri kitabı zor seviyedir, lütfen alırken karıştırmayın.


Metin Yayınları AYT Matematik Soru Bankası

Metin yayınları tarafından piyasaya sürülen AYT Matematik Soru Bankası kitabı zor seviye bir kitaptır. AYT oturumunda yüksek netler hedefleyen öğrenciler için AYT Matematik kitap önerileri listemizde yer almaktadır. 25 ve 30 net üstüne çıkmak isteyen öğrenciler bu kitabı çözebilir. Kitapta öğretici ve pekiştirici sorular vardır. ÖSYM’nin sorduğu sorulara yakınlıkta sorular vardır. Tamamı video çözümlüdür.


Sınav Yayınları AYT Matematik Full Çeken Soru Bankası

AYT Matematik temelinizin hiç olmadığını düşünüyorsanız bu kitabı alarak temel atmaya başlayabilirsiniz. İçindeki testler konuyu pekiştirme, uygulama hızınızı arttırmak için kolay olarak hazırlanmıştır. Kolay seviye bir kitap önerisi olabilir.


Üç Dört Beş AYT Matematik Soru Bankası

TYT Matematik kitap önerilerimizde Üç Dört Beş Yayınları’nı duymuş olmalısınız. Aynı şekilde orta ve bir tık üstü zorluk seviyesinde sorular ile öğrencileri gerçek anlamda AYT oturumuna hazırlayan bir kitaptır. Klasik soruların yanında ÖSYM tarzı soruları da sorarak öğrencinin konuları daha iyi pekiştirmesini ve sınava yönelik hazırlık yapmasını sağlar. AYT Matematik’te net arttırmak isteyen öğrenciler varsa mutlaka çözmelidirler.


Yayın Denizi AYT Matematik Soru Bankası

Konu çalıştıktan sonra sorularını çözebileceğiniz bir soru bankası kitabıdır. Testlerin içinde konu hakkında ufak pekiştirme notları da bulunmaktadır. Bu sayede aklınıza gelmeyen ya da unutmamanızı kolaylaştıracak notları edinebilirsiniz. Konuyu pekiştirme ve hızınızı arttırmanız için başarılı bir kitap.


Aktif Öğrenme Yayınları AYT Aktif Matematik 0’dan Başlayanlara

Adından da anlaşılabileceği gibi 0 temeli olan ortaokul seviyesinde bir kitap. Matematik hakkında hiçbir şey bilmeyenlerin ilk adım olarak konu öğrenmek için tercih etmesi gereken kitaplar arasında yer alıyor. İçerisinde video çözümü ve çözümlü sorular içeren bu kitap 400 sayfadan oluşuyor.


2023 AYT Matematik Kitap Önerileri hakkında yorumlarınızı aşağıdaki yorumlar bölümünden yapabilirsiniz. Sizin de önermek istediğiniz kitaplar varsa yorumlar kısmına yazabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir 👇

En İyi TYT Deneme Önerileri 2023 (Kolay-Orta-Zor)

2023 AYT Matematik Konuları ve Soru Dağılımı

AYT Matematik Çıkmış Sorular PDF İndir (Son 11 Yıl)

AYT En İyi Matematik YouTube Kanal Önerileri


👉 Öğrenci Gündemi’ni Instagram’dan Takip Etmek İçin Tıklayınız

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu