Gündem

20.000 TL’ye iPad Pro Alınır mı?

2020 İPad pro’nun fiyatı gerçekten dudak uçuklattı. Dünyada bilgisayar kullanan ve bilgisayara her an ihtiyaç duyan kişiler için hızlı ve taşınması ve işlem ve hızı gibi etmenlerin yerine getirmesi için tasarlanmış tablet bilgisayarlar artık ülkemizde bilgisayarlar ile aynı fiyat hatta daha pahalı durumda.

20.000 TL’ye iPad Pro Alınır mı?

Bunun nedeni ise dövizde ki yüksek artış tabi ki de. Her ne kadar bakan dövizle işimiz olmaz dese de ne yazık ki teknoloji anlamında yerli üretimde çok yeterli olmadığımızdan dolayı bu tür cihazlarda döviz kuruna bağımlıyız. Özellikle tablet teknolojisinin mimarı Apple’nin tablet modeli olan İpad
pro serisi ile 20.000 ilk rakamı aşmış durumda.

Bunun nedeni ise dövizde ki yüksek artış tabi ki de. Her ne kadar bakan dövizle işimiz olmaz desede ne yazık ki teknoloji anlamında yerli üretimde çok yeterli olmadığımızdan dolayı bu tür cihazlarda döviz kuruna bağımlıyız. Özellikle tablet teknolojisinin mimarı Apple’nin tablet modeli olan İpad pro serisi ile 20.000 ilk rakamı aşmış durumda.

Apple kendi store sayfasından aksesuarları eklediğimizde de görüldüğü gibi 20.000 TL yi aşıyor. Bu fiyat aralığı ise sadece belli bir kesimin alabileceği anlamına geliyor.

Bu manzaradan tek isteğimiz inşallah bir gün bizde teknolojiye çok uygun bir fiyata ulaşabilir bir hale gelebiliriz.


👉 Öğrenci Gündemi’ ni İnstagram’dan Takip Etmek İçin Tıklayınız

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu