Kimdir

Murat Özvardar Kimdir, Nerelidir? Murat Özvardar Hayatı ve Biyografisi

Murat Özvardar Kimdir, Nerelidir? Murat Özvardar Kaç Yaşında? Başarılı iş İnsanlarından olan Murat Özvardar, gazeteci Hande Fırat ile hayatını birleştirmesinden sonra en çok aratılan isimler arasında yer aldı. Murat Özvardar, otomotiv, inşaat, beyaz eşya ve enerji sektörü gibi birçok alanda faaliyet göstermektedir. İşte Murat Özvardar Hayatı ve Biyografisi hakkında tüm merak edilenler.

Murat Özvardar Kimdir, Nerelidir?

Türkiye’nin tanınmış iş insanı olan Murat Özvardar 1 Ocak 1975, Aydın doğumludur ve 2023 yılı itibariyle 48 yaşındadır. Murat Özvardar 1952 yılında Manisa’da kurulan Özvardar şirketlerinin başında bulunuyor. İş insanı Murat Özvardar, otomotiv, inşaat, beyaz eşya ve enerji sektörü gibi birçok alanda isminden söz ettirmektedir. Ayrıca Murat Özvardar birçok ülkeye ithalat ve ihracat yapmaktadır. Murat Özvardar Türkiye Yüzme Federasyonu Senkronize Yüzme Branşından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi’dir.

Murat Özvardar 2017 yılında gazeteci ve sunucu Hande Fırat ile evlenmiştir. Hande Fırat, 1974 Ankara doğumludur ve Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü mezunudur. Televizyonculuk kariyerine üniversite yıllarında başlayan Fırat Kanal D, NTV ve BRT kanallarında çalıştı. 1999’un Kasım ayında, CNN Türk’te başbakanlık muhabiri olarak çalışmaya başladı. 2011’de CNN Türk’ün, 2014’te de Kanal D’nin Ankara temsilcisi oldu. ,

15 Temmuz’da CNN Türk canlı yayınında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile FaceTime aracılığıyla görüştükten sonra Türkiye’nin en meşhur haber sunucularından biri hâline geldi.


👉 Öğrenci Gündemi’ni Instagram’dan Takip Etmek İçin Tıklayınız

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu