Kimdir

Önder Öztarhan Kimdir, Nerelidir? Önder Öztarhan Hayatı ve Biyografisi

Oyuncu Aslı Enver ile aşk dedikoduları ile gündeme gelen İş İnsanı Ahmet Önder Öztarhan Kimdir? sorusu araştırılıyor. makalemizde tüm detayları bulabilirsiniz...

Özel hayatında Aslı Enver ile yaşadığı aşk ile gündeme gelen Ahmet Önder Öztarhan instagram, aynı zamanda başarılı bir iş adamıdır. Türkiye’de bir çok markanın pazarlanmasını sağlayan Vepa Group‘un sahiplerinden olan Ahmet Önder Öztarhan, New Balance markası ile ‘yılın en başarılı distribütörü‘ ödülünü kazandırdı. İşte Ahmet Önder Öztarhan Hayatı ve Biyografisi

 Önder Öztarhan Kimdir, Nerelidir?

Başarılı iş insanlarından biri olan Ahmet Öztarhan, Pek çok önemli markanın danışmanlığını üstlenmiştir. kariyerinin önemli bir kısmını müdürlük pozisyonunda sürdüren Öztarhan, Aslen İstanbulludur. Ahmet Önder Öztarhan, 1972 yılında İstanbul’da doğdu. Orta ve Lise eğitimini Şişli Terakki Lisesi’nde sürdürdü. Daha sonra University of Massachusetts Amherst’ de okudu. Daha sonra aynı üniversitede asistanlık yaptı. 1996 yılında Vepa Kozmetik’te ürün müdürü olarak işe başladı.

2004’te iki yıl süreyle Vepa Group perakende başkanlığı görevini yürüttü. 2006 yılından beri Vepa Group yönetim kurulu başkanlığını sürdürüyor. Vepa Group’a New Balance markasıyla “yılın en başarılı distributörü” ödülünü getirdi.

Shiseido Group Şirketi ile Türkiye kozmetik pazarına ortak girişim platformunu oluşturdu. Birleşmiş Markalar Derneği’nde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldı. Tescilli Markalar Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği görevini aldı. Kadın Giyim, Aksesuar ve Ayakkabı Sektöründe dünya markalarının (BCBG ve LIU JO) Türkiye distribütörüdür. Kızlarının annesi Nazlı Keçili’den 2014 yılında boşanmıştır.

Cem Boyner’in Bilgün Sazak’tan olan ikizlerinden Elif Boyner ile bir dönem aşk yaşamıştır.

👉 Son Nefesime Kadar Dizisinin Gökçesi’si Rojda Demirer Kimdir, Nereli? Rojda Demirer Hayatı ve Biyografisi


İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu