Lise

LGS Matematik Arşivi PDF İndir

LGS Matematik Arşivi PDF İndir. LGS Matematik testi mantık, muhakeme ve çok görselli güncel hayata uyarlamalı sorulardan oluşuyor. Önceki yıllar ait çıkmış soruları incelediğimizde en çok soru çıkan konular “Doğrusal Denklemler ve Geometrik Cisimler” oluyor ileriki yıllarda da en çok soru gelecek konular aynı olacaktır.

LGS Matematik Arşivi PDF İndir

LGS Matematik testinde yer alan 20 soruyu en yüksek netlerle yapabilmeniz için tüm konularda bol bol mantık soruları çözerek sınav pratiğimizi arttırmalıyız. Bu tür mantık ve muhakeme sorularında başarılı olmak için sık sık kitap okumaya çalışın kitap okumak size doğru muhakemeyi yapmanız ve beyninizde anlamlaştırıp şekillenmesinde büyük fayda sağlayacaktır.  Ayrıca MEB tarafından her ayın sonuna doğru yayınlanan soruları mutlaka çözmeliyiz.

Bu makalemizde LGS sınavına hazırlanan adaylar için kaynak niteliğinde olarak LGS Matematik arşivi hazırladık. Arşivimizde LGS Matematik konu özetleri, LGS Matematik örnek sorular ve çözümleri, LGS Matematik soru bankası, LGS Matematik Kesin Çıkar serisi, LGS Matematik Tam Sayılar çıkmış sorular ve çözümleri, LGS Matematik Üslü Sayılar çıkmış sorular ve çözümleri, LGS Matematik Doğrusal Denklemler çıkmış sorular ve çözümleri, LGS Matematik Geometrik cisimler çıkmış sorular ve çözümleri, 2018-2019-2020 LGS Matematik çıkmış sorular ve çözümleri ve LGS Matematik deneme sınavlarını PDF formatında indirebilirsiniz.

LGS Matematik Tüm Konu Özetleri PDF İndir

LGS Matematik Hipotez Kazanım Serisi PDF İndir

LGS Matematik Örnek Sorular ve Çözümleri 1 PDF İndir

LGS Matematik Kesin Çıkar Serisi PDF İndir

LGS Matematik DOĞRUSAL DENKLEMLER Çıkmış Sorular ve Cevapları PDF İndir


2020 LGS Matematik Çıkmış Sorular ve Çözümleri PDF İndir

2018 LGS Matematik Çıkmış Sorular ve Çözümleri PDF İndir


İlginizi Çekebilir 👇

👉 LGS Matematik Çıkmış Sorular ve Çözümleri PDF İndir

👉 LGS Matematik Konu Anlatımı PDF İndir

👉 8. Sınıf Konularına Göre LGS-MEB Matematik Çıkmış Sorular PDF İndir

👉 Öğrenci Gündemi’ ni İnstagram’dan Takip Etmek İçin Tıklayınız

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu